Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Wierdo » 15 Авг 2017, 17:04

Хора, изгледайте му клипчетата на човека в youtube и сами преценете за какво иде реч. Човека е специалист, разбира ги нещата и хич не е от конфликтните, но с едно уточнение - просто не ги псува. Реално, както вече беше констатирано, си е баш представителна извадка за първата част от името на темата - то са изпреварвания от дясно, засичания и каране в кордон. SASquach, моля те не спирай с коментарите, защото ме забавляваш, use of english-a също виждам ти е добър, та вкарвай повече и от него. Само се надявам да не се засичам с теб по пътищата, защото нямам нужда от още един като тебе, останалите ми стигат.

И друго щях да забравя - много ме радват изказвания от рода на - ма той другия беше вече в нарушение. Много добра логика и начин на мислене. Не разбирам защо тея хора не серат по улицата, не може да не са виждали вече други да го правят :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 15 Авг 2017, 17:22

Баси, чудя се само защо е тая цялата агресия на пътя.Не е ли по - лесно да си предвиди човек повече време и да пътува спокойно с ограниченията.И аз карам с 130-140 в лява лента, когато дясната е разбита и на вълни.Като видя някой да хвърчи се прибирам, ако пък ситуацията позволява ускорявам и се изтеглям.Изпреварванията от дясно и в аварийна са си руска рулетка.

Онзи ден по Тракия посока София, един с порше 911 мига на разсипия от километри и буквално лети в лява лента.Прибрах се в дясно, понеже прецених, че кара с 200++, и няма да мога да изпреваря достатъчно бързо камиона в дясна лента.Пред мен обаче караше една женица с някаква ланча ван, която тъкмо излезе в лява лента да изпреварва тир-а и явно не видя дискотеката, понеже карах зад нея и бързичко се прибрах.В тоя момент 911-ката буквално прелетя покрай мен и се залепи на някакво невероятно разстояние зад нея, някъде около метър :shock: и започна пак с дискотеката.Разбира се ланчата вече беше долу горе на половината на камиона и докато успее да се прибере тоя се натисна до мантинелата, чак се разлетяха камъни и прахоляк. Докато ланчата се прибираше в дясно пред камиона, този я сви рязко, засече я и си отпраши пак с 200.... Не можах да видя номера, за да звънна на 112.
Е нормално ли е това ?
Пътниците в моята кола бяха на мнение, че е виновна г-жата с ланчата, щото не се мръднала, сама си била виновна, не можела да кара и тн. :kuku:

Как да реагираш, като поглеждаш в огледалото и виждаш, че има кола на нормална дистанция и след теб и след 2 секунди някакъв тарикат се мъчи да те изхвърли от пътя ?!

Според мен е редно щом е решил да бърза просто да си цъкне левия мигач без да го спира и да кара в лявата лента, ама като застигне някой да си изчака с мигача и така.Нормално е като караш с 200+ да не те видят и да те засекат.

Иначе имах и случай един с х5-ца ме брейк чекна от 140 до към 60-70 на магистралата, понеже изпреварвах няколко тира и автобус и не се отместих.Пича мина през аварийната и после наби едни хубави спирачки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2017, 18:41

А този факт отчитате ли като гледате назад за самолети в лявата лента ?!
mirror.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Авг 2017, 19:10

Ganchev__ написа:Баси, чудя се само защо е тая цялата агресия на пътя.Не е ли по - лесно да си предвиди човек повече време и да пътува спокойно с ограниченията.И аз карам с 130-140 в лява лента, когато дясната е разбита и на вълни.Като видя някой да хвърчи се прибирам, ако пък ситуацията позволява ускорявам и се изтеглям.Изпреварванията от дясно и в аварийна са си руска рулетка.

Онзи ден по Тракия посока София, един с порше 911 мига на разсипия от километри и буквално лети в лява лента.Прибрах се в дясно, понеже прецених, че кара с 200++, и няма да мога да изпреваря достатъчно бързо камиона в дясна лента.Пред мен обаче караше една женица с някаква ланча ван, която тъкмо излезе в лява лента да изпреварва тир-а и явно не видя дискотеката, понеже карах зад нея и бързичко се прибрах.В тоя момент 911-ката буквално прелетя покрай мен и се залепи на някакво невероятно разстояние зад нея, някъде около метър :shock: и започна пак с дискотеката.Разбира се ланчата вече беше долу горе на половината на камиона и докато успее да се прибере тоя се натисна до мантинелата, чак се разлетяха камъни и прахоляк. Докато ланчата се прибираше в дясно пред камиона, този я сви рязко, засече я и си отпраши пак с 200.... Не можах да видя номера, за да звънна на 112.
Е нормално ли е това ?
Пътниците в моята кола бяха на мнение, че е виновна г-жата с ланчата, щото не се мръднала, сама си била виновна, не можела да кара и тн. :kuku:

Как да реагираш, като поглеждаш в огледалото и виждаш, че има кола на нормална дистанция и след теб и след 2 секунди някакъв тарикат се мъчи да те изхвърли от пътя ?!

Според мен е редно щом е решил да бърза просто да си цъкне левия мигач без да го спира и да кара в лявата лента, ама като застигне някой да си изчака с мигача и така.Нормално е като караш с 200+ да не те видят и да те засекат.

Иначе имах и случай един с х5-ца ме брейк чекна от 140 до към 60-70 на магистралата, понеже изпреварвах няколко тира и автобус и не се отместих.Пича мина през аварийната и после наби едни хубави спирачки.
Tи разсъждаваш нормално,а тези описаните от теб са сволочи някакви.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Авг 2017, 21:00

:shock:

много тестостерон, много нещо... :mhihi:

малко ще ви разведря с един клип, който повечето не сте гледали, а ако слушате ще пусна още един...

всички прилики със случайни лица и събития СА СЛУЧАЙНИ!!! :))))))))

https://youtu.be/5cIYOiFeTOM?t=63

п.с. без кортежи , моля :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 15 Авг 2017, 21:29

Добре де, тия неща още ли се случват?

:shock: :shock: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 15 Авг 2017, 21:54

Аз за себе си съм решил, че ако видя някой да кара така и след това да се метне някъде, нито ще намаля нито ще звъня на 112..... Естествен подбор, майна.....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 15 Авг 2017, 22:33

аххх клипа с м5цата ... и порша ... а ти таман си гледаш обявите за някое БМВ-це ... спомени, спомени :mhihi:

иначе тва "клуб 202" ... ноу комент

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Авг 2017, 18:58

Ето нещо от UK

https://www.carthrottle.com/post/driver ... lm-moment/

Полицията спира за предупреждение шофиьор който не се придържа към правилата за лентите, обесняват му детайлно къде следва да се движи, след което той най-демонстративно отново се забива в бързата лента на празната магистрала :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 16 Авг 2017, 22:00

И там има идиоти, последно като бях там Март месец тази година по М25 видях поне 4-5 случая на някой чичак в крайна дясна лента да си пердаши със скорост равна на колата от ляво и така в продължение на 4-5 минути. Но нито веднъж не видях накой да се размига или разсвирка или некви маневри от рода на nfs-то :mhihi:
Незнам как само тука всички сме батки дето бързат за някъде :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Авг 2017, 22:12

Тука можеш да си платиш глобата на момента :mhihi: , отделно контрола е слаб. Там само да предложиш подобен вариант и гориш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Авг 2017, 23:08

:shock: баси пропагандата . На 1.29 ченгетата дори не разбраха какво мина :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=SXUcCmevuWY
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2017, 7:52

Как ще коментирате това?

https://www.facebook.com/vpop1977/video ... 533899843/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Авг 2017, 9:13

dextuar написа:Как ще коментирате това?

https://www.facebook.com/vpop1977/video ... 533899843/

Май е неуспешен опит за дрифт

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730D F01

Мнение от mrlargo » 17 Авг 2017, 9:27

Самата катастрофа е брутална - навлизане в насрещното с превишена скорост, ако се беше натресал в някоя корса или пежо 205 примерно можеше да ги убие хората в другата кола. Затова където няма мантинела в града се кара с 50-60 макс., да не говорим, че по бул. Сливница е пълно с пешеходни пътеки, хора пресичащи неправилно и т.н. По-долу снимки на бмв-то докато е имало още предница, предишната кола на същия шофьор (Опел Астра) пак направена тоталка от него и синтезирано мнение от фейсбуук - повечето хора в БГ си мислят, че който кара БМВ е идиот-самоубиец.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна mrlargo на 17 Авг 2017, 9:36, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата