Помогнете с избора между два телефона

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Помогнете с избора между два телефона

Мнение от PREDATOR_318is » 23 Авг 2017, 13:56

Знам, че няма кой освен мен да избере, но..
Изпаднали са ми един Huawei p10 lite и един Samsung j7 2017г и трябва да избера един от двата. Ходих да ги гледам и двата на външен вид биват, самсунга има по ярки цветове на дисплея, което ми хареса и до тук..
Кой от двата да взема?? Плюсове и минуси?? Ако помогнете на бързо ще е добре, че довечера трябва да кажа кой е моя :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: Помогнете с избора между два телефона

Мнение от c7aH4eB » 23 Авг 2017, 14:57

Хубавея води по параметри, само по батерията отстъпва с няколко мАмпч, но предполагам че процесора и с малко по-малкия дисплей ще компенсира това. Ако въпроса е просто на избор, а не до разлика в пари и т.н. взимай него. Въпреки, че споменаваш Самсунга ти е дръпнал окото, някой път първото нещо, което те грабне то е.
+ и - не ги мисли толкова, андроида в повечето случаи до края на гаранцията вече собственика му мисли за смяна. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 23 Авг 2017, 15:38

Освен дисплея, батерията и камерата също са малко по-добри при Самсунга. Хуавеят обаче е с повече рам и по-добър процесор. Прецени си, за какво ще го ползваш най-много. Ето тук са сравнени характеристиките на двата.
http://gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy- ... -lite-4068

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 23 Авг 2017, 15:45

То след 2 години ползване( колкото е гаранцията), нормален човек би сменил всеки телефон било то андроид или айфон или .... С такива темпове излизат нови неща, че ме сърбят яко ръцете...

Изпратено от моят LenovoA3300-H с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Авг 2017, 19:21

И аз съм в същата дилема! Но май ще заложа на P10Lite, на доста места чета за умрели самсунги след някакъв нов ъпдейт
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Авг 2017, 20:41

Аз съм с Хуйвей среден клас -Honor 5c (7 Lite)
Телефонът принДципно си е прекрасен за парите си,НО, прекалено често ми прави проблем със говорителя.
И това е много масов проблем ,типичен за марката.
Аз не бих си взел отново.. :no:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Авг 2017, 20:48

аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 23 Авг 2017, 22:20

малко оффтопик, но понеже доста хора са предубедени към хубавея като бранд ще кажа, че преди месец си взех П10 плюс 128гб и съм впечатлен от телефона. Камера, издръжливост на батерията, бързина... абе изобщо надмина очакванията ми. А конкретно за п10 лайт имам двама близки приятели с такъв и покрай тяхното задоволство от техните телефони реших да закупя моя. Смятам, че няма да е грешен избор!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 23 Авг 2017, 22:50

alx написа:аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.

Не мисля, че високият им клас са по-различни от високия клас Гнусмас, ЛГ, Сони и т.н. от гледна точка на добри и лоши страни :)

Аз със самсунг (да, с малка буква се пише :ok: ) съм се наиграл и давам глас за китаеца :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Мнение от Николай Диянов » 24 Авг 2017, 0:11

Взех си p10 lite почти непосредствено след като беше пуснат на българския пазар. Ползвам го като втори телефон и засега съм много доволен. Работи бързо с всякакъв тип програми и няма проблеми с т. нар. "мултитаскинг". Разбира се, не трябва да се очакват чудеса- по- комплексните 3Д игри например не вървят особено гладко. Камерата е много добра за снимки на естествена светлина. Батерията също е издръжлива и съвсем спокойно изкарва един ден и то при немалко натоварване. Имах притеснения за цветовата гама на дисплея и яркостта му, но за щастие и там всичко е повече от добре. Цветовете са ярки и дори и при пряка слънчева светлина има ясна видимост. Честно казано и аз бях малко предубеден към марката, но се радвам, че се спрях именно на този телефон. Съотношението цена - качество е много добро.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Авг 2017, 14:48

Ако държиш повече на камерата, отколкото на игрите - самсунг. Но в тази ценова категория бих взел А5.
Never mistake motion for action...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Авг 2017, 16:21

P10lite и J7 имат разлика и в размера на дисплея.... P10l е по-скоро конкурент на J5... или между J5 и A5...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Авг 2017, 1:18

Nickelback написа:
alx написа:аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.

Не мисля, че високият им клас са по-различни от високия клас Гнусмас, ЛГ, Сони и т.н. от гледна точка на добри и лоши страни :)

Аз със самсунг (да, с малка буква се пише :ok: ) съм се наиграл и давам глас за китаеца :yes:

Не ме разбра. Нямам проблем с техническите им характеристики. Имам проблем с това, че всеки китайски електронен продукт коит съм видял е имал задна вратичка и други дълбоко вградени механизми за рапортуване и свеждане на данни дето не трябва да свежда... един вид- професионална деформация.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Назад към Извън Темата