Помогнете с избора между два телефона
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Помогнете с избора между два телефона
Знам, че няма кой освен мен да избере, но..
Изпаднали са ми един Huawei p10 lite и един Samsung j7 2017г и трябва да избера един от двата. Ходих да ги гледам и двата на външен вид биват, самсунга има по ярки цветове на дисплея, което ми хареса и до тук..
Кой от двата да взема?? Плюсове и минуси?? Ако помогнете на бързо ще е добре, че довечера трябва да кажа кой е моя
Изпаднали са ми един Huawei p10 lite и един Samsung j7 2017г и трябва да избера един от двата. Ходих да ги гледам и двата на външен вид биват, самсунга има по ярки цветове на дисплея, което ми хареса и до тук..
Кой от двата да взема?? Плюсове и минуси?? Ако помогнете на бързо ще е добре, че довечера трябва да кажа кой е моя

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Re: Помогнете с избора между два телефона
Хубавея води по параметри, само по батерията отстъпва с няколко мАмпч, но предполагам че процесора и с малко по-малкия дисплей ще компенсира това. Ако въпроса е просто на избор, а не до разлика в пари и т.н. взимай него. Въпреки, че споменаваш Самсунга ти е дръпнал окото, някой път първото нещо, което те грабне то е.
+ и - не ги мисли толкова, андроида в повечето случаи до края на гаранцията вече собственика му мисли за смяна.
+ и - не ги мисли толкова, андроида в повечето случаи до края на гаранцията вече собственика му мисли за смяна.

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Освен дисплея, батерията и камерата също са малко по-добри при Самсунга. Хуавеят обаче е с повече рам и по-добър процесор. Прецени си, за какво ще го ползваш най-много. Ето тук са сравнени характеристиките на двата.
http://gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy- ... -lite-4068
http://gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy- ... -lite-4068
То след 2 години ползване( колкото е гаранцията), нормален човек би сменил всеки телефон било то андроид или айфон или .... С такива темпове излизат нови неща, че ме сърбят яко ръцете...
Изпратено от моят LenovoA3300-H с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят LenovoA3300-H с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз съм в същата дилема! Но май ще заложа на P10Lite, на доста места чета за умрели самсунги след някакъв нов ъпдейт
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз съм с Хуйвей среден клас -Honor 5c (7 Lite)
Телефонът принДципно си е прекрасен за парите си,НО, прекалено често ми прави проблем със говорителя.
И това е много масов проблем ,типичен за марката.
Аз не бих си взел отново..
Телефонът принДципно си е прекрасен за парите си,НО, прекалено често ми прави проблем със говорителя.
И това е много масов проблем ,типичен за марката.
Аз не бих си взел отново..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
малко оффтопик, но понеже доста хора са предубедени към хубавея като бранд ще кажа, че преди месец си взех П10 плюс 128гб и съм впечатлен от телефона. Камера, издръжливост на батерията, бързина... абе изобщо надмина очакванията ми. А конкретно за п10 лайт имам двама близки приятели с такъв и покрай тяхното задоволство от техните телефони реших да закупя моя. Смятам, че няма да е грешен избор!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
alx написа:аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.
Не мисля, че високият им клас са по-различни от високия клас Гнусмас, ЛГ, Сони и т.н. от гледна точка на добри и лоши страни

Аз със самсунг (да, с малка буква се пише

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Взех си p10 lite почти непосредствено след като беше пуснат на българския пазар. Ползвам го като втори телефон и засега съм много доволен. Работи бързо с всякакъв тип програми и няма проблеми с т. нар. "мултитаскинг". Разбира се, не трябва да се очакват чудеса- по- комплексните 3Д игри например не вървят особено гладко. Камерата е много добра за снимки на естествена светлина. Батерията също е издръжлива и съвсем спокойно изкарва един ден и то при немалко натоварване. Имах притеснения за цветовата гама на дисплея и яркостта му, но за щастие и там всичко е повече от добре. Цветовете са ярки и дори и при пряка слънчева светлина има ясна видимост. Честно казано и аз бях малко предубеден към марката, но се радвам, че се спрях именно на този телефон. Съотношението цена - качество е много добро.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако държиш повече на камерата, отколкото на игрите - самсунг. Но в тази ценова категория бих взел А5.
Never mistake motion for action...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
P10lite и J7 имат разлика и в размера на дисплея.... P10l е по-скоро конкурент на J5... или между J5 и A5...
Nickelback написа:alx написа:аз китайски телефон (на китайска фирма) не бих си взел.
Не мисля, че високият им клас са по-различни от високия клас Гнусмас, ЛГ, Сони и т.н. от гледна точка на добри и лоши страни
Аз със самсунг (да, с малка буква се пише) съм се наиграл и давам глас за китаеца
Не ме разбра. Нямам проблем с техническите им характеристики. Имам проблем с това, че всеки китайски електронен продукт коит съм видял е имал задна вратичка и други дълбоко вградени механизми за рапортуване и свеждане на данни дето не трябва да свежда... един вид- професионална деформация.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
13 мнения
• Страница 1 от 1