Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 31 Авг 2017, 9:47

Bogat-Beden написа:Mного нахално от негова страна да ти се пречка на пътя,вместо да излезе в банкета и чинно да изчака :mhihi:

Ти наистина ли това видя :shock: ? Дори не е намалявал, за къв банкет бълнуваш?

П.С: Няма знак, който да забранява изпреварването там

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 31 Авг 2017, 9:55

Да не би да е имало патрул по-напред, че камиона смига, а после и тоя :dunno: Пък и боли ме фара, че някой ми смигал .. айде малко по-сериозно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 31 Авг 2017, 10:15

Това са ЛЕД крушки, на камерите винаги излизат все едно мигат. По принцип и мен ме боли, ама видях на колегата поста със светкането и да предоставя и обратната позиция.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 31 Авг 2017, 10:49

Аз да се похваля с една малка победа над селяците по пътя, по-точно на паркингите :) Малко предистория : на паркинга в кварталния супермаркет хората очертали паркоместа, оставили и две ленти, та колите да могат да се разминават, два вход-изхода .. абе както си трябва. Да, ама българина от малък знае, че ако не спре точно до вратата на дома си/дискотеката/магазина/работното място и т.н., всички ще го сметнат за загубеняк. И какво се получаваше - едната лента беше винаги заета с паркирали автомобили, дори и когато си имаше достатъчно свободни паркоместа, което правеше маневрирането и разминаването сложно. Та драснах един имейл на магазина и те пък взеха, че реагираха моментално. Отначало само с начупената маркировка, тактично да подскажат, че не се паркира там. Резултат нулев. Днес минах оттам и гледам - колчета наслагали. Засега резултатът изглежда обнадеждаващ. :)
WP_20170831_09_49_48_Pro[48107].jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 31 Авг 2017, 10:50

Колегата си изпреварва нормално, просто някой шофЕри се панират като видят кола в насрещното, дори да е далеч.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Авг 2017, 11:27

dextuar написа:
Don_Diego написа:Въпрос: като изпреварваш и ясно, че няма да си направиш маневрата безопасно и ще се наложи изпреварваната кола и тази отсреща да спират - защо изобщо тръгваш да изпреварваш? :kuku:
И когато я правиш тая тъпотия като присветкаш с дългите на отсрещната кола какво се очаква? Да не се имитира специален режим така и да не съм разбрал?

Генерално знаем, но да попитам в конкретния случай - аз селяндурски терорист ли съм, че този така ми светка? :dunno:

Различни са ситуациите, както и пътя. При мен говорим за извънградско шофиране, скорост около и над 100, колони от двете страни и един съвсем малък прозорец за изпреварване ( и то ако си със сериозен автомобил). Селяк с пасат 3 1.9тди, пуска димната завеса и изскача да изпреварва,аз идвам отсреща с около 110, изпреварвания автобус кара със 100, тоя изпреварва със 105....е няма как да се получи без аз и автобуса да спрем, а тоя играч още с излизането вляво започна с къси-дълги :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Авг 2017, 11:34

streetz написа:Аз да се похваля с една малка победа над селяците по пътя, по-точно на паркингите :) Малко предистория : на паркинга в кварталния супермаркет хората очертали паркоместа, оставили и две ленти, та колите да могат да се разминават, два вход-изхода .. абе както си трябва. Да, ама българина от малък знае, че ако не спре точно до вратата на дома си/дискотеката/магазина/работното място и т.н., всички ще го сметнат за загубеняк. И какво се получаваше - едната лента беше винаги заета с паркирали автомобили, дори и когато си имаше достатъчно свободни паркоместа, което правеше маневрирането и разминаването сложно. Та драснах един имейл на магазина и те пък взеха, че реагираха моментално. Отначало само с начупената маркировка, тактично да подскажат, че не се паркира там. Резултат нулев. Днес минах оттам и гледам - колчета наслагали. Засега резултатът изглежда обнадеждаващ. :)

И аз много се дразнех на тия дето паркират там пред Фантастико, в пиковите часове нямаше разминаване. Няколко пъти съм питал защо паркират там и отговорът беше "Гледай си работата" или нещо подобно. Жените стават даже агресивни като им кажеш,че пречат на другите. :mhihi:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Авг 2017, 11:51

Leon написа:И аз много се дразнех на тия дето паркират там пред Фантастико, в пиковите часове нямаше разминаване. Няколко пъти съм питал защо паркират там и отговорът беше "Гледай си работата" или нещо подобно. Жените стават даже агресивни като им кажеш,че пречат на другите. :mhihi:

КултУРА ми Янко...

"ти, че ми ка'еш къде да паркирам" , "знаеш ли, кой съм аз?" , "шси праа кот си искам, ве, ей!!!", "карай-карай, нали не сме се ударили" и т.н.

възпитание и све :mhihi:

думи в речника на българския шофьор като "извинявай" , "виновен съм", "моя грешка", "благодаря" НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, но пък всички псувни ги знаем и използваме редовно :ranting:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Авг 2017, 11:59

Leon написа:
streetz написа:Аз да се похваля с една малка победа над селяците по пътя, по-точно на паркингите :) Малко предистория : на паркинга в кварталния супермаркет хората очертали паркоместа, оставили и две ленти, та колите да могат да се разминават, два вход-изхода .. абе както си трябва. Да, ама българина от малък знае, че ако не спре точно до вратата на дома си/дискотеката/магазина/работното място и т.н., всички ще го сметнат за загубеняк. И какво се получаваше - едната лента беше винаги заета с паркирали автомобили, дори и когато си имаше достатъчно свободни паркоместа, което правеше маневрирането и разминаването сложно. Та драснах един имейл на магазина и те пък взеха, че реагираха моментално. Отначало само с начупената маркировка, тактично да подскажат, че не се паркира там. Резултат нулев. Днес минах оттам и гледам - колчета наслагали. Засега резултатът изглежда обнадеждаващ. :)

И аз много се дразнех на тия дето паркират там пред Фантастико, в пиковите часове нямаше разминаване. Няколко пъти съм питал защо паркират там и отговорът беше "Гледай си работата" или нещо подобно. Жените стават даже агресивни като им кажеш,че пречат на другите. :mhihi:

+1
сигурен съм ,че ще се намери някоя патка пак да паркира''само за малко'' до колчетата/може да ги помисли за велоалея/ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Авг 2017, 16:04

Опс.взимам си думите назад,явно от фантастико са взели проблема присърце и днеска видях един човек с жилетка и си водеше някво списъче на паркинга кой кога паркира даже :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Сеп 2017, 21:13

Как ще коментирате днешната ситуация със запушената линейка на Тракия? Може би с цел да не всява допълнително смут в задръстването заради ПТП, линейката решава да мине през аварийната.....обаче изненада, вече е задръстена от бързащи тарикати :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Сеп 2017, 22:23

Вчера видЕх трактор по тъмно на пътя,не само без никакви светлини,но и без светлоотразители от какъвто и да е било вид..
Дано всички движещи се в близост до него също са го видели ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 05 Сеп 2017, 0:24

Don_Diego написа:Как ще коментирате днешната ситуация със запушената линейка на Тракия? Може би с цел да не всява допълнително смут в задръстването заради ПТП, линейката решава да мине през аварийната.....обаче изненада, вече е задръстена от бързащи тарикати :banghead:

да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2017, 11:13

MartinP написа:да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"

имаше и доста чужденци в аварийната, но те когато са на територията на България са по-големи селяндури от нас, иначе не смеят да мръднат с уши :censored:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Сеп 2017, 12:17

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ata-745011

Да се метнеш с 36цата в дерето по таван - истинска класика в жанра :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата