АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?

Мнение от K_Ilkov » 12 Сеп 2017, 15:41

DaGa написа:Аха... И то без да искаш изпусна съединителя, нали ?

Изображение

:mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2017, 19:39

Могат да пишат, преди се водеше, че "не кара нормално" :mhihi: след това променяха, но общо взето ако искат да те обуят, ще го направят. Има и един специален ЧЛЕН, който може да ти го набие така, че създаваш предпоставка за ПТП и въобще не е нужно да пишат дали губиш контрол или не. Разбира се с тях на място, не приказвай глупости от сорта, че си изпуснал съединителя защото те не пасат трева и много добре знаят, че ГИ ПРАВИШ НА БУДАЛИ, а това нали се сещаш колко им харесва. Има си куки, които си разбират и то не малко. Миналият ден моя близък приятел , който си купи ей това горе от рекламата на Шел със същия цвят, куката го спира просто за да го пита и види истинско М6 ли било, колко коня било и накрая го накарал да изключи тракшъна като тръгва и да им направи една черта ако не възразява. :mhihi: Е, направил им кефа и ония доволни. :mhihi: Та не всички куки мразят БМВ, още по-малко пък хората каращи го, но мразят пишлегарските прояви и когато ги правиш на будали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Сеп 2017, 19:47

И "реалната предпоставка за птп" и "слаб контрол" са по 20лв.Писали са ми и двата вида :mhihi:
Тъпото е,чеи двата пъти ми ги писаха от зор,защото няма друго за какво :censored:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 12 Сеп 2017, 20:05

dextuar написа:Добре де, мама му стара, карам ЧЕРНО БМВ от почти 3 години със затъмнени стъкла, за този период са ме спирали 3 пъти, карам годишно по 20к, как па все вас ви спират???

Да не го караш в някое малко градче дето има една патрулка :lol: Имах черна Е36-ца цялата затъмнена 2г я карах,по Гърция си ходех Благоевград и околностите,един път отидех до София по магистралата и на връщане все едно някой им се беше обадил че съм си тръгнал :lol: Една патрулка чакаше в началото на магистралата,качих се аз минах покрай тех и те тръгнаха,изпревариха ме спряха на тунела и ме спряха и мене :lol:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2017, 20:28

Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 12 Сеп 2017, 20:28

ozBMW написа:
dextuar написа:Добре де, мама му стара, карам ЧЕРНО БМВ от почти 3 години със затъмнени стъкла, за този период са ме спирали 3 пъти, карам годишно по 20к, как па все вас ви спират???

Да не го караш в някое малко градче дето има една патрулка :lol: Имах черна Е36-ца цялата затъмнена 2г я карах,по Гърция си ходех Благоевград и околностите,един път отидех до София по магистралата и на връщане все едно някой им се беше обадил че съм си тръгнал :lol: Една патрулка чакаше в началото на магистралата,качих се аз минах покрай тех и те тръгнаха,изпревариха ме спряха на тунела и ме спряха и мене :lol:

Карам 80% градско в София, патрулки виждам сигурно поне 2 пъти в седмицата, но не карам на фарове за мъгла, когато няма мъгла, карам си на къси светлини, а не на мъждукащи ангелски и не ръмжа по светофари, сигурно това доста помага :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Сеп 2017, 21:10

Top Gun Maverick написа:Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.

Не е.Писаха ми го милиционерите уж,че съм ги засякъл самите тях :censored: Отнемане на предимство с реална предпоставка за ПТП пишеше в акта и беша 20лв.Заядоха се,че не съм спрял на знак "стоп".След като отидохме с ушевия и видя,че няма такъв знак се ядоса и ми написа тая измишльотина.Историята е дълга...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 12 Сеп 2017, 21:14

100% :yes: Аз май бях на халогени като ме спряха.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2017, 21:22

(bubsa) написа:
Top Gun Maverick написа:Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.

Не е.Писаха ми го милиционерите уж,че съм ги засякъл самите тях :censored: Отнемане на предимство с реална предпоставка за ПТП пишеше в акта и беша 20лв.Заядоха се,че не съм спрял на знак "стоп".След като отидохме с ушевия и видя,че няма такъв знак се ядоса и ми написа тая измишльотина.Историята е дълга...

Важен е члена по който са ти го писали защото те може на думи да напишат 3000 нарушения, но по член да напишат, че те наказват за нещо друго. Та може да е било само за отнемане на предимството по член еди кой си, а другото да са украшения по тяхно му "изясняване на ситуацията" или фактическа обстановка.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?

Мнение от Dextuar » 12 Сеп 2017, 21:27

Еми ето не ти е БМВ-то виновно ;). Без да искам да обиждам някого, преобладващата част от притежателите на БМВ в БГ еле пък на по-бюджетните модели, са големи селтаци и псевдо играчи, нормално като видят такъв да се пробват да го приземят или припечелят от него, поне така си мисля. Веднъж издрифтих един завой и веднага ми посочиха палката. "Кво става, бе момче" - "Дадох повече газ в завоя и поднесе", "Тръгвай и да не се повтаря" - та като се държиш ок с тях и те в повечето случаи са ок с теб, ама не с 10г кенеф да му наглееш, вие как бихте реагирали някъв дришльо да се пробва да те прави на глупак, замислете се ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Сеп 2017, 5:09

Ами пример от вчера, един познат си взе 435д купе и си кара извън града, като излезе от един разклон пред мен и едно Е46. Ускори си там до 100 и малко и се отдалечи, а 46-цата както преди това си караше нормално, азот ли пусна не знам какво се случи, но взе да настига бавно 435-то и точно отсреща като идваха две коли и то бяха доста близо, реши да го изпреварва. Онези леко кривнаха и намалиха, 435-то също чукан леко стоп, Е46-цата мина и навлизайки в града(то си е еднопосочно вече де, но все пак)си засили пак и така наказа тоя с435-то, че си е взел хубаво ново БМВ, който пък не му пука по принцип, той си кара почти винаги нормално и не се впечатли на изпълненията на тоя другия. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 15 Сеп 2017, 17:54

Днеска намерих колата с залепен червен стикер на предното стъкло за неправилно паркиране ,пише че трябва да се плати в общината след 5 дни ,явно не връчен от полицай ,някой знае ли нещо за тези стикери и колко е глобата ?

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Сеп 2017, 14:57

20-30лв. Не ти го слагат полицаи, а от общината
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 16 Сеп 2017, 16:35

Ако не се плати,проблем ли ще е?щото имах още 1 такъв от преди 4 години и не съм го плащал

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Сеп 2017, 17:33

Предполагам, че като отидеш в общината да плащаш данъци ще ти излезе и тази глоба.

Не знам, до сега не съм имал глоба за неправилно паркиране.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата