АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
DaGa написа:Аха... И то без да искаш изпусна съединителя, нали ?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Могат да пишат, преди се водеше, че "не кара нормално"
след това променяха, но общо взето ако искат да те обуят, ще го направят. Има и един специален ЧЛЕН, който може да ти го набие така, че създаваш предпоставка за ПТП и въобще не е нужно да пишат дали губиш контрол или не. Разбира се с тях на място, не приказвай глупости от сорта, че си изпуснал съединителя защото те не пасат трева и много добре знаят, че ГИ ПРАВИШ НА БУДАЛИ, а това нали се сещаш колко им харесва. Има си куки, които си разбират и то не малко. Миналият ден моя близък приятел , който си купи ей това горе от рекламата на Шел със същия цвят, куката го спира просто за да го пита и види истинско М6 ли било, колко коня било и накрая го накарал да изключи тракшъна като тръгва и да им направи една черта ако не възразява.
Е, направил им кефа и ония доволни.
Та не всички куки мразят БМВ, още по-малко пък хората каращи го, но мразят пишлегарските прояви и когато ги правиш на будали.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
И "реалната предпоставка за птп" и "слаб контрол" са по 20лв.Писали са ми и двата вида
Тъпото е,чеи двата пъти ми ги писаха от зор,защото няма друго за какво

Тъпото е,чеи двата пъти ми ги писаха от зор,защото няма друго за какво

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
dextuar написа:Добре де, мама му стара, карам ЧЕРНО БМВ от почти 3 години със затъмнени стъкла, за този период са ме спирали 3 пъти, карам годишно по 20к, как па все вас ви спират???
Да не го караш в някое малко градче дето има една патрулка

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ozBMW написа:dextuar написа:Добре де, мама му стара, карам ЧЕРНО БМВ от почти 3 години със затъмнени стъкла, за този период са ме спирали 3 пъти, карам годишно по 20к, как па все вас ви спират???
Да не го караш в някое малко градче дето има една патрулкаИмах черна Е36-ца цялата затъмнена 2г я карах,по Гърция си ходех Благоевград и околностите,един път отидех до София по магистралата и на връщане все едно някой им се беше обадил че съм си тръгнал
Една патрулка чакаше в началото на магистралата,качих се аз минах покрай тех и те тръгнаха,изпревариха ме спряха на тунела и ме спряха и мене
Карам 80% градско в София, патрулки виждам сигурно поне 2 пъти в седмицата, но не карам на фарове за мъгла, когато няма мъгла, карам си на къси светлини, а не на мъждукащи ангелски и не ръмжа по светофари, сигурно това доста помага

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Top Gun Maverick написа:Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.
Не е.Писаха ми го милиционерите уж,че съм ги засякъл самите тях

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
100%
Аз май бях на халогени като ме спряха.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
(bubsa) написа:Top Gun Maverick написа:Предпоставката за ПТП май беше 100 лева, по едно време му писаха на един познат.
Не е.Писаха ми го милиционерите уж,че съм ги засякъл самите тяхОтнемане на предимство с реална предпоставка за ПТП пишеше в акта и беша 20лв.Заядоха се,че не съм спрял на знак "стоп".След като отидохме с ушевия и видя,че няма такъв знак се ядоса и ми написа тая измишльотина.Историята е дълга...
Важен е члена по който са ти го писали защото те може на думи да напишат 3000 нарушения, но по член да напишат, че те наказват за нещо друго. Та може да е било само за отнемане на предимството по член еди кой си, а другото да са украшения по тяхно му "изясняване на ситуацията" или фактическа обстановка.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
АКТ за липса оборудване,при наличие на такова?
Еми ето не ти е БМВ-то виновно
. Без да искам да обиждам някого, преобладващата част от притежателите на БМВ в БГ еле пък на по-бюджетните модели, са големи селтаци и псевдо играчи, нормално като видят такъв да се пробват да го приземят или припечелят от него, поне така си мисля. Веднъж издрифтих един завой и веднага ми посочиха палката. "Кво става, бе момче" - "Дадох повече газ в завоя и поднесе", "Тръгвай и да не се повтаря" - та като се държиш ок с тях и те в повечето случаи са ок с теб, ама не с 10г кенеф да му наглееш, вие как бихте реагирали някъв дришльо да се пробва да те прави на глупак, замислете се 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами пример от вчера, един познат си взе 435д купе и си кара извън града, като излезе от един разклон пред мен и едно Е46. Ускори си там до 100 и малко и се отдалечи, а 46-цата както преди това си караше нормално, азот ли пусна не знам какво се случи, но взе да настига бавно 435-то и точно отсреща като идваха две коли и то бяха доста близо, реши да го изпреварва. Онези леко кривнаха и намалиха, 435-то също чукан леко стоп, Е46-цата мина и навлизайки в града(то си е еднопосочно вече де, но все пак)си засили пак и така наказа тоя с435-то, че си е взел хубаво ново БМВ, който пък не му пука по принцип, той си кара почти винаги нормално и не се впечатли на изпълненията на тоя другия. 

Днеска намерих колата с залепен червен стикер на предното стъкло за неправилно паркиране ,пише че трябва да се плати в общината след 5 дни ,явно не връчен от полицай ,някой знае ли нещо за тези стикери и колко е глобата ?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
20-30лв. Не ти го слагат полицаи, а от общината
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Ако не се плати,проблем ли ще е?щото имах още 1 такъв от преди 4 години и не съм го плащал
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Предполагам, че като отидеш в общината да плащаш данъци ще ти излезе и тази глоба.
Не знам, до сега не съм имал глоба за неправилно паркиране.
Не знам, до сега не съм имал глоба за неправилно паркиране.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2