Избор на комби
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Избор на комби
Бахти, колко неудобно ... Все се намира някой да опровергае сладката приказка за пИрфекното суби
То че нема угодия е така
Ама ми обясни къде в тая последователност се включват твоите излияния за 300 коньов тунек на амбрезии с 'нам си кви части дето са много евтини ама само пари да има чУек ...
Иначе ако става въпрос са Субару с потенцЯл за вървящо семейно МПС бих взел турбо Форестър,
толко е грозен, че ми е някак симпатичен даже

madafaka_donkele написа:Mи споменава се субару, пишем за субару. Споменава се, че много гори, пишем що гори и т.н. Хем така, па после що такаНема угодия ей
![]()
Всичко атмосферно дето не е редово 'арчи много. Дали боксер, дали V, няма значение. И всяко, дето е различно от редови е по-чупливо и по-скъпо, щото всичко му е по-сложно, отколкото на редовия. А такова хем да върви, хем да не гори нЕма. Както казах и преди - нечупещо се пак нЕма.
То че нема угодия е така

Ама ми обясни къде в тая последователност се включват твоите излияния за 300 коньов тунек на амбрезии с 'нам си кви части дето са много евтини ама само пари да има чУек ...
acer написа:- MB C250 ...
- E91 330D ...
- A4 3.0 TDI quattro ...
Витанов написа:Колега, Субару Легаси/Аутбек е твоята кола ...
Иначе ако става въпрос са Субару с потенцЯл за вървящо семейно МПС бих взел турбо Форестър,
толко е грозен, че ми е някак симпатичен даже

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:....къде в тая последователност се включват твоите излияния за 300 коньов тунек...
Mи ей го човека с 285 коня семейна количка. Годината отговаря, модела и марката отговарят. Кво ѝ е

Тва субаристите са по-големи сектанти и от на бмв
Иначе бюджета се знае, бях казал пари колкото за обикновен Дъстър от каталога
Разгледах днеска и едно е91 330хд, наистина е най-малкото комби и просто модела е видно по-остарял от B8. Е61 е овъркилл, екстериора също е остарял и харчи повече от CAPA двигателя. Реално на кантар са ми C250 4matic, но са доста рядки и трябва да ходя до немско и Б8 с монтираният по-късно двигател.
Следващият път ще е бумер, сега е такова. Иначе факт че тука няма бясно сектанство, бравос!

Иначе бюджета се знае, бях казал пари колкото за обикновен Дъстър от каталога

Разгледах днеска и едно е91 330хд, наистина е най-малкото комби и просто модела е видно по-остарял от B8. Е61 е овъркилл, екстериора също е остарял и харчи повече от CAPA двигателя. Реално на кантар са ми C250 4matic, но са доста рядки и трябва да ходя до немско и Б8 с монтираният по-късно двигател.
Следващият път ще е бумер, сега е такова. Иначе факт че тука няма бясно сектанство, бравос!

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Аз не го разбрах бюджета, затова не споменавам конкретно поколение, ама все си мисля, че универсаният семеен боец от BMW не е нито Е91, нито Е61, а по-скоро Х3.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Eдин скромен ,но категоричен минус за сОбарОто и от мен 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
stocky написа:Аз не го разбрах бюджета, затова не споменавам конкретно поколение, ама все си мисля, че универсаният семеен боец от BMW не е нито Е91, нито Е61, а по-скоро Х3.
Аз също харесвам Х3 и мисля, че е универсален автомобил, особено F25. Ще спекулирам, че бюджета е по-скоро в най-ниския ценови диапазон и за да избегне излишни коментари от рода на "За тези пари си взимаш пазена Е39-ка" и т.н автора просто решава да си мълчи и да се прави на ударен. Негов си избор

Момци, за 3-ти път казвам Дачия Дъстър, която е 21,990лв
Грубо 20к + 2-3к обслужване, гуми, каско и т.н
Иначе пробвах е83, 3.0д, 2007-ма, доста мудна беше (може от конкретната бройка да е ), а и пак гори 12-14 градско, до 10 е приемливо за мен. 177 к.с двигателя е по-икономичен, но тва вече е мъртвец. За толкова пари толкова.

Иначе пробвах е83, 3.0д, 2007-ма, доста мудна беше (може от конкретната бройка да е ), а и пак гори 12-14 градско, до 10 е приемливо за мен. 177 к.с двигателя е по-икономичен, но тва вече е мъртвец. За толкова пари толкова.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
В Ауто Бавария има за сходни пари в момента Е83 фейс с много добро оборудване. Е83 за мен има смисъл или 3.0sd или 2.0d. В първия случай имаш динамика, за разлика от 2.0d и 3.0d, а при 2.0d имаш страхотен разход на гориво. 3.0sd гори колкото 3.0d, а в някои случаи и по-малко. Когато е изряден 2.0d също има някаква динамика, която е по-добра от кашкай, рав4 и т.н аналози. С 4 човека и пълен багажник в лятните жеги няма проблем да поддържа 180-200км/ч по магистрала.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
acer написа:Реално на кантар са ми C250 4matic
Имай предвид, че тва е най-тЕсното от трите с около 4-5см. по каталожни данни.
П.С. Само един събор и всички беемвисти вече мразят субитата...тц тц тц

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
barty написа:А какви са отзивите за Волво V70?
Стотици проблеми в различни етапи от годините с автоматици макар и японски, електроника ( особено електронната газ и АБС модула до 2006та ), френски мотори, нам кви си мотори / за останалите волво модели/ техния Д5 е хубав но да е нов и да си му знаеш историята, иначе е чук, но с доста търсене излизат и такива Д5-ци с пукани глави.. рядкост са но ги има затова внимателно. Иначе като плюс купето е с ювелирна изработка

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Vra4anin написа:Нищо не споменахте за тия субарута как чупят втора скорост на механична трансмисия
Съединителя е много скъп на ръчката, но пък за сметка на това хафтомата дали 4/5 степенния с хидротрансформатор или новия свт е много надежден и имаш само една смяна на масло. Няма и половинки.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:Eдин скромен ,но категоричен минус за сОбарОто и от мен

acer написа:Иначе пробвах е83, 3.0д, 2007-ма, доста мудна беше ...
Нещо ми е трудно да си я представя чак толкова мудна, но както казваш може да е бил спънат екземпляра ...
Обаче все пак трябва да се има предвид, че х3-то гони 2 тона, няма как да е пъргаво като лека кола.
Аз съм доволен от динамиката с 3.0 бензин ръчка, което вероятно е една идея по-леко от 3.0д автомат,
но и няма нищо общо със същия мотор в е46 каквото имах преди това.
4х4 и големите гуми променят доста нещата - няма как. Да се оправдаем малко по субараджийски

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Да се изкажа и аз за Субарутата.Имам 2-ма приятели, 1-ния има Легаси седан 3-ка бензин Spec-b, демек ръчка
, а другия Импреза WRX с добавен охлюв
, нея няма да я коментирам. Легасито,върви доста доволно, града 13-18/100 със умерена жега, вън 9-10 при 140-160, за повече от година и половина не се счупи нищо, освен някой тампон по окачването, а вътре си е доста широка бих казал.Материалите са леко евтини, ама става...та от мен +1 глас за Субару.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Един минус и от мен за Цокало - освен че усещането вътре е за Дачия, ако мотора не е турбо, положението с динамиката и разхода в трагично... А автоматиците са от войната във Виетнам. Както добре знаем, в днешно време скоростната кутия е доста важен фактор за един автомобил, особено ако е семеен и се кара и от съпругата.
Цялата фенщина идва от някакви дай хард фенове, дето още не са разбрали че тази марка спря да прави автомобили преди 15 години. Тогава беше голяма работа АВДто и турбо мотора (с какъвто да оборудвани смешно малко бройки в БГ то) но днес дори алфа мъжкаря СТИ бива тупан дори от хот хечове на всеки малко по сериозен производител.
Цялата фенщина идва от някакви дай хард фенове, дето още не са разбрали че тази марка спря да прави автомобили преди 15 години. Тогава беше голяма работа АВДто и турбо мотора (с какъвто да оборудвани смешно малко бройки в БГ то) но днес дори алфа мъжкаря СТИ бива тупан дори от хот хечове на всеки малко по сериозен производител.