Извънземни, НЛО и подобни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Извънземни, НЛО и подобни

Мнение от Larbi » 14 Сеп 2017, 23:37

Какво означава може би има извънземни? Не няма! Сами сме! Номер 1 сме! Еволюция майка само тук царува. По другите галактики няма такова нещо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2017, 7:11

Larbi написа:Какво означава може би има извънземни? Не няма! Сами сме! Номер 1 сме! Еволюция майка само тук царува. По другите галактики няма такова нещо :mhihi:

Oзначава, че не знаем. Нито повече, нито по-малко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Сеп 2017, 7:37

Аз мисля че може да са се затрили извънземните както и тези на земята са се затрили мистериозно . Останали са само мегалити пирамиди и легенди в епоса на древните ...в другата галактика както това се е случило и тук на земята :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 8:10

Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2017, 8:13

Larbi написа:Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали :mhihi:

Вземи да прочетеш материала за Парадокса на Ферми, който съм сложил на предната страница.
Има достатъчно смислени и обосновани предположения.

Или ако както подозирам, нямаш желание да четеш сериозни материали, ето и две кратки клипчета по темата: The Fermi Paradox The Fermi Paradox II

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 10:35

Fear написа:
Larbi написа:Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали :mhihi:

Вземи да прочетеш материала за Парадокса на Ферми, който съм сложил на предната страница.
Има достатъчно смислени и обосновани предположения.

Или ако както подозирам, нямаш желание да четеш сериозни материали, ето и две кратки клипчета по темата: The Fermi Paradox The Fermi Paradox II

Чел съм го този парадокс. И какво? Значи той пита, къде са всички? Ами то ако беше така официално да ти дойдат на вратата и да кажат ей ни на всичко щеше да приключи за теб. Знаеш ли кое е странното или по-скоро нормалното? Те които никога не са вярвали каквото и да е изведнъж им се случва случка и стават вярващи. На теб не знам дали ще ти се случи някога. Идеята е че дори заклети психопати фермисти изведнъж повярват. На мен ми е ясно че на теб ням как да не ти се промени светогледа ако нямаш фърст хенд експриънс. Само това ще те отвори. А ако нямаш ще бълваш мейнстрийм глупости тук до осмо пришествие.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2017, 10:52

Larbi написа:Чел съм го този парадокс. И какво? Значи той пита, къде са всички? Ами то ако беше така официално да ти дойдат на вратата и да кажат ей ни на всичко щеше да приключи за теб. Знаеш ли кое е странното или по-скоро нормалното? Те които никога не са вярвали каквото и да е изведнъж им се случва случка и стават вярващи. На теб не знам дали ще ти се случи някога. Идеята е че дори заклети психопати фермисти изведнъж повярват. На мен ми е ясно че на теб ням как да не ти се промени светогледа ако нямаш фърст хенд експриънс. Само това ще те отвори. А ако нямаш ще бълваш мейнстрийм глупости тук до осмо пришествие.

Нищо не си чел.
Ако беше, нямаше да напишеш този глупав пост.
Казвал съм ти го и преди - има съм first hand experience, щом държиш да се ползва английския термин. Т.е., виждал съм НЛО.
Ще повторя случката - една вечер, когато се прибирах (през зимата, беше много ясна вечер) видях светеща точка, която се движеше бавно. Първо си помислих, че е някой сателит, обаче беше доста по-ярка, почти колкото Венера. Освен това, както се движеше сравнително бавно, изведнъж спря. Постоя 2-3 секунди, после "даде газ" толкова бързо, че едва успях да забележа посоката, в която изчезна.
Сигурен съм, на мое място щеше да решиш, че е извънземен кораб.
Само че аз нищо не реших, защото и до ден днешен НЕ ЗНАЯ какво беше това. Едва ли някога и ще разбера.
Не съм тръгнал да спекулирам, че са извънземни, светия дух, сатаната или нещо друго, защото щеше да е точно това - спекулация със стойност 0.

Това е и разликата между трезвомислещ човек и такъв, който е готов да види в нещо напълно неизвестно някаква щуротия, която по никакъв начин не може нито да докаже, нито да обясни, нито да приведе някакви аргументи в защита на тази щуротия.
Може само да обвини останалите, че "вярват" в "мейнстрийм" глупости.
Е, mainstream глупостите ми дават работа, подслон, храна, електричество, автомобил, компютър и въобще всички удобства на съвременния свят.
Твоите конспиративни идиотизми и други фантасмагории какво са ти дали? Освен възможността да показваш невежество и да демонстрираш ефекта на Дънинг-Крюгер?

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 15 Сеп 2017, 11:08

Като каза за твоята случка се сетих и за една моя. Преди повече от 15 години случайно погледнах през прозореца към небето и видях нещо много ярко светещо и доста голямо - беше кръгло, поне 5-6 пъти по-голямо от звезда. Движеше се доста бързо, докато извикам майка ми вече беше почти изчезнало, но и тя успя да го види. Какво беше нямам представа. Бях забравил за този случай, докато не прочетох темата.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 11:12

Виж какво! И аз съм гледал светлини и винаги съм се чудел какви са. Виждал съм някакви летящи обекти само с една светлина (нали по принцип самолетите се водят с 3) и са се движи бързо и невероятно или нещо друго е ставало, но после си обяснявам че е било самолет! Така че не всяко нещо, което ми се стори странно не искам да си го обясня и веднага си го обяснявам с извънземни, интраземни и т.н. Нямаш право да ми пишеш, че моят пост е бил глупост при положение, че ти си написал много по-глупав пост. Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.

Между същото, седяхме си с един приятел на един стадион през ноща и изведнъж ае много силна светлина озари небето и изчезна много бързо. Имахме чувството че е близо доста. Питах го ти видя ли това, а той вика да, какво беше? Аз викам не знам. Питах го щото викам аз ли нещо халюцинации или какво, но щом и той го е видял хм. Странно. Но не съм казал че са били извънземни, интраземни или прочее, просто много странно стана. :conf:

П.П. Сега като заговорихме за летящи обекти. Обясни ми моля те какво е видял Константин в небето (светещ кръст) че въвежда за официална религия християнството? Ся се сетих за тоя сладур Константин, че спечелил няква битка важна и някакъв кръст така му светел неангажиращо от горе. вече за други комуникации на ниво телепатия не мога да знам :mrgreen:
Последна промяна Larbi на 15 Сеп 2017, 11:17, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2017, 11:33

Larbi написа:Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.

Ясно е вече - не можеш да прочетеш един пост, в който е написано с големи, удебелени и подчертани букви "НЕ ЗНАЯ", никъде не твърдя, че е земно, т.е. - не твърдя абсолютно нищо, освен това, че не зная какво беше.
Пък аз се надявам да прочетеш някакъв сериозен материал...
Загубена кауза... :roll:

П.П.
Vra4anin, това изглежда доста голямо, не пита ли на другия ден някой съсед дали не е забелязал нещо?
Жалко, че на снимките наистина почти нищо не се различава, камо ли подробности.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 11:41

Хм, ок, ще разкажа нещо което не съм видял аз, а моите родители и моята сестра която тогава е била на 3-4 годинки и вероятно нищо не помни. та септември или края на август '89 аз съм си на село при Баба (бог да я прости) и дядо и чакам да дойдат да ме вземат за първия учебен ден първи клас. Тръгват те и по едно време виждат в един масив или как е там зад него огромни четириъгълни прозорци все едно с ярък огнен цвят. Хубаво нали как да е в далечината и продължват, обаче след 20-30 км или по-малко официалният път е в ремонт и минават по някакъв черен път до него около = който има засадена царевица. Виждат пак тези светлини ама много по-близо. Шаш и паника какво е това? Огромни правилни прозорци излъчващи странна светлина ( не е огън ) майка ми наивно казва да спрем!!!!!! Баща ми вече силно уплашен казва къде да спираме, демек ако спрем тука ще си останем :mrgreen: и продължава. Пред тях е имало някакъв Мускал който бил странно изчезнал (тук искам да вметна че просто може баща ми да е карал прекалено бавно по черният път или не знам може да е взет :mrgreen: ). Та пристигат на село и като сега го помня хапваме салата доматки и нещо друго сигурно и пристигат превъзбудени и разказват. Дядо ми казва: Да, чух по радиото преди малко че много светлини са видяни над село Ключ! отиваме си в града и и разказват на чичо ми (стара версия на Фиър и Майкъл Джордън демек знаете кой визирам) и той си чупи спокойно орехчето на маса и вика: аеее (името на майка ми) това са били краварници :mhihi: Малко след този случай баща познавал ли се е и колко с някакъв художник в града го среща на улицата и го моли да нарисува това което са видели. Оня олигофрен в стил Фиър му се присмива и отказва. Много тъжно.
Последна промяна Larbi на 15 Сеп 2017, 11:46, променена общо 2 пъти
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 11:43

Fear написа:
Larbi написа:Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.

Ясно е вече - не можеш да прочетеш един пост, в който е написано с големи, удебелени и подчертани букви "НЕ ЗНАЯ", никъде не твърдя, че е земно, т.е. - не твърдя абсолютно нищо, освен това, че не зная какво беше.
Пък аз се надявам да прочетеш някакъв сериозен материал...
Загубена кауза... :roll:

П.П.
Vra4anin, това изглежда доста голямо, не пита ли на другия ден някой съсед дали не е забелязал нещо?
Жалко, че на снимките наистина почти нищо не се различава, камо ли подробности.

Стига с тия загубени каузи се правиш. Ако бях загубена кауза нямаше да ми отговаряш на постовете. Всеми се стегни и да коментираме по-сериозно :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2017, 11:46

Да си забелязал да се присмивам на някого, който твърди, че е видял нещо, но не знае какво е?
На Vra4anin например или на теб? :roll:

Larbi написа:Стига с тия загубени каузи се правиш. Ако бях загубена кауза нямаше да ми отговаряш на постовете. Всеми се стегни и да коментираме по-сериозно :smoke:

Какво да коментирам, когато е ясно, че нямаш никакво желание за смислена дискусия, не четеш какво пишат другите, камо ли да прочетеш и да опиташ да помислиш върху нещата, които са написани? :roll:
И когато те хвана в крачка, започваш с извъртанията и отклоняването на темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2017, 11:49

Не им разбирам нивата на развитие според класификациите, но според мен е вероятно да сме останали най-развитата цивилизация в космоса.

Очевидно, че развитието води до крайна арогантност. Вярваме че разбираме природата и еволюцията, безогледно използваме ресурсите и вероятно ще затрием земята в рамките на още няколко стотин години. Предполагам това се е случило и с останалите инопланетяни та за това ги няма много-много напоследък.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 15 Сеп 2017, 11:49

Fear написа:Да си забелязал да се присмивам на някого, който твърди, че е видял нещо, но не знае какво е?
На Vra4anin например или на теб? :roll:

Не ве човек, споко. От тия писания се замислих над това което са видели моите родители. И ми стана странно с всичкото което е видяно и над село Ключ.
А това което е видял Врачанина е типичния НЛО отпечтък. Висят известно време. правят каквото правят и накрая духват. Ама и аз и ти и той не знаем акво е било. Така е.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата