Извънземни, НЛО и подобни
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Извънземни, НЛО и подобни
Какво означава може би има извънземни? Не няма! Сами сме! Номер 1 сме! Еволюция майка само тук царува. По другите галактики няма такова нещо 

Larbi написа:Какво означава може би има извънземни? Не няма! Сами сме! Номер 1 сме! Еволюция майка само тук царува. По другите галактики няма такова нещо
Oзначава, че не знаем. Нито повече, нито по-малко.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз мисля че може да са се затрили извънземните както и тези на земята са се затрили мистериозно . Останали са само мегалити пирамиди и легенди в епоса на древните ...в другата галактика както това се е случило и тук на земята 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Larbi
- Потребител
-
Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали 

Larbi написа:Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали
Вземи да прочетеш материала за Парадокса на Ферми, който съм сложил на предната страница.
Има достатъчно смислени и обосновани предположения.
Или ако както подозирам, нямаш желание да четеш сериозни материали, ето и две кратки клипчета по темата: The Fermi Paradox The Fermi Paradox II
- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Larbi написа:Да, може да ги е затрил алкохола или да са танали всички наркомани и да са се гътнали
Вземи да прочетеш материала за Парадокса на Ферми, който съм сложил на предната страница.
Има достатъчно смислени и обосновани предположения.
Или ако както подозирам, нямаш желание да четеш сериозни материали, ето и две кратки клипчета по темата: The Fermi Paradox The Fermi Paradox II
Чел съм го този парадокс. И какво? Значи той пита, къде са всички? Ами то ако беше така официално да ти дойдат на вратата и да кажат ей ни на всичко щеше да приключи за теб. Знаеш ли кое е странното или по-скоро нормалното? Те които никога не са вярвали каквото и да е изведнъж им се случва случка и стават вярващи. На теб не знам дали ще ти се случи някога. Идеята е че дори заклети психопати фермисти изведнъж повярват. На мен ми е ясно че на теб ням как да не ти се промени светогледа ако нямаш фърст хенд експриънс. Само това ще те отвори. А ако нямаш ще бълваш мейнстрийм глупости тук до осмо пришествие.
Larbi написа:Чел съм го този парадокс. И какво? Значи той пита, къде са всички? Ами то ако беше така официално да ти дойдат на вратата и да кажат ей ни на всичко щеше да приключи за теб. Знаеш ли кое е странното или по-скоро нормалното? Те които никога не са вярвали каквото и да е изведнъж им се случва случка и стават вярващи. На теб не знам дали ще ти се случи някога. Идеята е че дори заклети психопати фермисти изведнъж повярват. На мен ми е ясно че на теб ням как да не ти се промени светогледа ако нямаш фърст хенд експриънс. Само това ще те отвори. А ако нямаш ще бълваш мейнстрийм глупости тук до осмо пришествие.
Нищо не си чел.
Ако беше, нямаше да напишеш този глупав пост.
Казвал съм ти го и преди - има съм first hand experience, щом държиш да се ползва английския термин. Т.е., виждал съм НЛО.
Ще повторя случката - една вечер, когато се прибирах (през зимата, беше много ясна вечер) видях светеща точка, която се движеше бавно. Първо си помислих, че е някой сателит, обаче беше доста по-ярка, почти колкото Венера. Освен това, както се движеше сравнително бавно, изведнъж спря. Постоя 2-3 секунди, после "даде газ" толкова бързо, че едва успях да забележа посоката, в която изчезна.
Сигурен съм, на мое място щеше да решиш, че е извънземен кораб.
Само че аз нищо не реших, защото и до ден днешен НЕ ЗНАЯ какво беше това. Едва ли някога и ще разбера.
Не съм тръгнал да спекулирам, че са извънземни, светия дух, сатаната или нещо друго, защото щеше да е точно това - спекулация със стойност 0.
Това е и разликата между трезвомислещ човек и такъв, който е готов да види в нещо напълно неизвестно някаква щуротия, която по никакъв начин не може нито да докаже, нито да обясни, нито да приведе някакви аргументи в защита на тази щуротия.
Може само да обвини останалите, че "вярват" в "мейнстрийм" глупости.
Е, mainstream глупостите ми дават работа, подслон, храна, електричество, автомобил, компютър и въобще всички удобства на съвременния свят.
Твоите конспиративни идиотизми и други фантасмагории какво са ти дали? Освен възможността да показваш невежество и да демонстрираш ефекта на Дънинг-Крюгер?
Като каза за твоята случка се сетих и за една моя. Преди повече от 15 години случайно погледнах през прозореца към небето и видях нещо много ярко светещо и доста голямо - беше кръгло, поне 5-6 пъти по-голямо от звезда. Движеше се доста бързо, докато извикам майка ми вече беше почти изчезнало, но и тя успя да го види. Какво беше нямам представа. Бях забравил за този случай, докато не прочетох темата.
- Larbi
- Потребител
-
Виж какво! И аз съм гледал светлини и винаги съм се чудел какви са. Виждал съм някакви летящи обекти само с една светлина (нали по принцип самолетите се водят с 3) и са се движи бързо и невероятно или нещо друго е ставало, но после си обяснявам че е било самолет! Така че не всяко нещо, което ми се стори странно не искам да си го обясня и веднага си го обяснявам с извънземни, интраземни и т.н. Нямаш право да ми пишеш, че моят пост е бил глупост при положение, че ти си написал много по-глупав пост. Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.
Между същото, седяхме си с един приятел на един стадион през ноща и изведнъж ае много силна светлина озари небето и изчезна много бързо. Имахме чувството че е близо доста. Питах го ти видя ли това, а той вика да, какво беше? Аз викам не знам. Питах го щото викам аз ли нещо халюцинации или какво, но щом и той го е видял хм. Странно. Но не съм казал че са били извънземни, интраземни или прочее, просто много странно стана.
П.П. Сега като заговорихме за летящи обекти. Обясни ми моля те какво е видял Константин в небето (светещ кръст) че въвежда за официална религия християнството? Ся се сетих за тоя сладур Константин, че спечелил няква битка важна и някакъв кръст така му светел неангажиращо от горе. вече за други комуникации на ниво телепатия не мога да знам
Между същото, седяхме си с един приятел на един стадион през ноща и изведнъж ае много силна светлина озари небето и изчезна много бързо. Имахме чувството че е близо доста. Питах го ти видя ли това, а той вика да, какво беше? Аз викам не знам. Питах го щото викам аз ли нещо халюцинации или какво, но щом и той го е видял хм. Странно. Но не съм казал че са били извънземни, интраземни или прочее, просто много странно стана.

П.П. Сега като заговорихме за летящи обекти. Обясни ми моля те какво е видял Константин в небето (светещ кръст) че въвежда за официална религия християнството? Ся се сетих за тоя сладур Константин, че спечелил няква битка важна и някакъв кръст така му светел неангажиращо от горе. вече за други комуникации на ниво телепатия не мога да знам

Последна промяна Larbi на 15 Сеп 2017, 11:17, променена общо 1 път
Larbi написа:Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.
Ясно е вече - не можеш да прочетеш един пост, в който е написано с големи, удебелени и подчертани букви "НЕ ЗНАЯ", никъде не твърдя, че е земно, т.е. - не твърдя абсолютно нищо, освен това, че не зная какво беше.
Пък аз се надявам да прочетеш някакъв сериозен материал...
Загубена кауза...

П.П.
Vra4anin, това изглежда доста голямо, не пита ли на другия ден някой съсед дали не е забелязал нещо?
Жалко, че на снимките наистина почти нищо не се различава, камо ли подробности.
- Larbi
- Потребител
-
Хм, ок, ще разкажа нещо което не съм видял аз, а моите родители и моята сестра която тогава е била на 3-4 годинки и вероятно нищо не помни. та септември или края на август '89 аз съм си на село при Баба (бог да я прости) и дядо и чакам да дойдат да ме вземат за първия учебен ден първи клас. Тръгват те и по едно време виждат в един масив или как е там зад него огромни четириъгълни прозорци все едно с ярък огнен цвят. Хубаво нали как да е в далечината и продължват, обаче след 20-30 км или по-малко официалният път е в ремонт и минават по някакъв черен път до него около = който има засадена царевица. Виждат пак тези светлини ама много по-близо. Шаш и паника какво е това? Огромни правилни прозорци излъчващи странна светлина ( не е огън ) майка ми наивно казва да спрем!!!!!! Баща ми вече силно уплашен казва къде да спираме, демек ако спрем тука ще си останем
и продължава. Пред тях е имало някакъв Мускал който бил странно изчезнал (тук искам да вметна че просто може баща ми да е карал прекалено бавно по черният път или не знам може да е взет
). Та пристигат на село и като сега го помня хапваме салата доматки и нещо друго сигурно и пристигат превъзбудени и разказват. Дядо ми казва: Да, чух по радиото преди малко че много светлини са видяни над село Ключ! отиваме си в града и и разказват на чичо ми (стара версия на Фиър и Майкъл Джордън демек знаете кой визирам) и той си чупи спокойно орехчето на маса и вика: аеее (името на майка ми) това са били краварници
Малко след този случай баща познавал ли се е и колко с някакъв художник в града го среща на улицата и го моли да нарисува това което са видели. Оня олигофрен в стил Фиър му се присмива и отказва. Много тъжно.

Последна промяна Larbi на 15 Сеп 2017, 11:46, променена общо 2 пъти
- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Larbi написа:Значи ти си виждал някакви светлини ама викаш земно е няма какво друго да е (кон с капаци) без да помислиш дали не е самолет или нещо да ти се е привидяло веднага заключваш че не бил светия дух или мария магдалена.
Ясно е вече - не можеш да прочетеш един пост, в който е написано с големи, удебелени и подчертани букви "НЕ ЗНАЯ", никъде не твърдя, че е земно, т.е. - не твърдя абсолютно нищо, освен това, че не зная какво беше.
Пък аз се надявам да прочетеш някакъв сериозен материал...
Загубена кауза...
П.П.
Vra4anin, това изглежда доста голямо, не пита ли на другия ден някой съсед дали не е забелязал нещо?
Жалко, че на снимките наистина почти нищо не се различава, камо ли подробности.
Стига с тия загубени каузи се правиш. Ако бях загубена кауза нямаше да ми отговаряш на постовете. Всеми се стегни и да коментираме по-сериозно

Да си забелязал да се присмивам на някого, който твърди, че е видял нещо, но не знае какво е?
На Vra4anin например или на теб?
Какво да коментирам, когато е ясно, че нямаш никакво желание за смислена дискусия, не четеш какво пишат другите, камо ли да прочетеш и да опиташ да помислиш върху нещата, които са написани?
И когато те хвана в крачка, започваш с извъртанията и отклоняването на темата.

Larbi написа:Стига с тия загубени каузи се правиш. Ако бях загубена кауза нямаше да ми отговаряш на постовете. Всеми се стегни и да коментираме по-сериозно
Какво да коментирам, когато е ясно, че нямаш никакво желание за смислена дискусия, не четеш какво пишат другите, камо ли да прочетеш и да опиташ да помислиш върху нещата, които са написани?

И когато те хвана в крачка, започваш с извъртанията и отклоняването на темата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не им разбирам нивата на развитие според класификациите, но според мен е вероятно да сме останали най-развитата цивилизация в космоса.
Очевидно, че развитието води до крайна арогантност. Вярваме че разбираме природата и еволюцията, безогледно използваме ресурсите и вероятно ще затрием земята в рамките на още няколко стотин години. Предполагам това се е случило и с останалите инопланетяни та за това ги няма много-много напоследък.
Очевидно, че развитието води до крайна арогантност. Вярваме че разбираме природата и еволюцията, безогледно използваме ресурсите и вероятно ще затрием земята в рамките на още няколко стотин години. Предполагам това се е случило и с останалите инопланетяни та за това ги няма много-много напоследък.
- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Да си забелязал да се присмивам на някого, който твърди, че е видял нещо, но не знае какво е?
Не ве човек, споко. От тия писания се замислих над това което са видели моите родители. И ми стана странно с всичкото което е видяно и над село Ключ.
А това което е видял Врачанина е типичния НЛО отпечтък. Висят известно време. правят каквото правят и накрая духват. Ама и аз и ти и той не знаем акво е било. Така е.