Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Тоя с джипа ги е успал нещо за да му пишат така акта.При така написан акт ще му е 20лв без точки,а иначе е 100 и точки.
То да е само там . Горе и на Семинарията също е пълно по бившата трамвайна линия....madafaka_donkele написа:Ква зеУена зона бе, я че си спирам, както и където си ми е кеф![]()
![]()
![]()
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Не съм показвал видеото от регистратора, защото не е имало спор относно ПТП-то....
Най-вероятно ги е успал нещо, както казва колегата....а аз се подписах без да прочета, тъй като той си призна вината и не е имало спор....прочетох протокола чак пред вкъщи.
Най-вероятно ги е успал нещо, както казва колегата....а аз се подписах без да прочета, тъй като той си призна вината и не е имало спор....прочетох протокола чак пред вкъщи.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
За теб остава моралното удовлетворение от начина по който оня мяташе с ръце - 'дето се вика направо стана вентилатор.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Пффф ... Чист късмет, че не помля други автомобили .
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
https://www.facebook.com/WorldsVideos.a ... 579114874/ е на това му се вика фабрика 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
този с М3-ката определено му личи, че МОЖЕ ДА КАРА
малко цитати от фейсбука относно позиция за шофиране
"бъди себе си зад волана"
"трябва да намериш позицията в която ти е най-удобно да караш... за всеки човек е различна"
"Вин Дизел зад волана"
"няма правилна позиция при шофиране"
"колана вреди... 50 на 50 е дали ще ти помогне или навреди"

малко цитати от фейсбука относно позиция за шофиране

"бъди себе си зад волана"
"трябва да намериш позицията в която ти е най-удобно да караш... за всеки човек е различна"
"Вин Дизел зад волана"
"няма правилна позиция при шофиране"
"колана вреди... 50 на 50 е дали ще ти помогне или навреди"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това за колана съм го чувал от много хора и честно казано си вярват даже. Сигурно има някаква ситуация в която колана би попречил, ама тя е 0.00001%-та от всички останали. Ако не беше така, то състезателите нямаше да са с колани. Между другото аз работната си кола не я карам с колан никога, сигурно защото и съм освободен в града по закон и не ми се премята само, доста слизам и т.н. но не го правя защото мисля, че така е по-безопасно едва ли не де.
Относно позицията, аз карам доста прибран до волана, хората ми се чудят как така, ръцете ми са леко свити и така по цял ден. В началото беше зор, ама сега да ме убиеш не мога да си дръпна седалката назад все едно съм легнал.

Относно позицията, аз карам доста прибран до волана, хората ми се чудят как така, ръцете ми са леко свити и така по цял ден. В началото беше зор, ама сега да ме убиеш не мога да си дръпна седалката назад все едно съм легнал.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Относно колана знам за 1 случай, при който мой познат му помогна това, че не го беше сложил. В града на кръстовище в което той е с предимство вижда, че колата от ляво не спира на STOP кара бързо и беше скочил на пасажерската седалка, но това е 1 на 1000000 и е било безумен късмет градско при ниска скорост.
Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk
- vicho
- старши ентусиаст
-
shlosera написа:Относно колана знам за 1 случай, при който мой познат му помогна това, че не го беше сложил. В града на кръстовище в което той е с предимство вижда, че колата от ляво не спира на STOP кара бързо и беше скочил на пасажерската седалка, но това е 1 на 1000000 и е било безумен късмет градско при ниска скорост.
или познаваш Спайдър Мен или това се е случвало 5 секунди , докато човека се премести на другото място... прекалено много време, че да реагира и да се разминат
иначе всички познаваме такива хора, но аз загубих приятел, който загина, защото се катурна в канавката с не повече от 60 км/ч и колата го беше смазала (беше изхрърчал), а щетите по автомобила бяха минимални...

жалко, че сме толкова кух и самонадеян народ, а се имаме за големи тарикати и УМНИЦИ

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Абе не е спайдърмен ама като имаш 1-2 секунди да реагираш не е невъзможно, при негова скорост 30-40км макс а на другата кола да е била таван 50,защото на това кръстовище трудно ще развиеш повече. Не го приемай, че буквално е скочил на другата седалка целия мина само със 10-15 шева на единия крак. Аз без колан се наиграх като пасажер в птп счупих предното стъкло на едно поло. Така че вече си го слагам още при качването.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз пък имам познат който изхвърча от колата и така оцеля само с комоцио и една драскотина на ръката а колата беше смазана . Скоростния лост беше пробил тавана а катаджиите които дошли питали къде е трупа , а той човека си стоял просто отстрани . Така че рецепта няма за тия неща , като те повика оня горе си отиваш и с два колана да си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
демек е 50 на 50...

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Пътувах петък вечерта София - Сандански и преди Кресна се нареди една адски дълга колона зад един червен голф 2, който караше с ТОЧНО 30 км/ч и когато приближаваше завой или идваха коли в насрещносто намаляваше до 20-25км/ч
Какъв беше дози нелеп идиот не знам
На връщане пак там си караме колоната спокойно зад един тир със 60-70 км/ч и разбира се .... един кретен с някакво бяло е92 или по - ново не видях си сечеше супер агресивно всички. На няколко пъти видях как колите в насрещното трябваше буквално да спрат в банкета, че да не го ударят
За малко да надъни един чичак с комби 124-ка
Пълен тъпак.... 

На връщане пак там си караме колоната спокойно зад един тир със 60-70 км/ч и разбира се .... един кретен с някакво бяло е92 или по - ново не видях си сечеше супер агресивно всички. На няколко пъти видях как колите в насрещното трябваше буквално да спрат в банкета, че да не го ударят