Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от (bubsa) » 28 Окт 2017, 21:24

Тоя с джипа ги е успал нещо за да му пишат така акта.При така написан акт ще му е 20лв без точки,а иначе е 100 и точки.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 28 Окт 2017, 21:32

madafaka_donkele написа:Ква зеУена зона бе, я че си спирам, както и където си ми е кеф :censored: :banghead: :ranting:

То да е само там . Горе и на Семинарията също е пълно по бившата трамвайна линия....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 28 Окт 2017, 23:38

Не съм показвал видеото от регистратора, защото не е имало спор относно ПТП-то....
Най-вероятно ги е успал нещо, както казва колегата....а аз се подписах без да прочета, тъй като той си призна вината и не е имало спор....прочетох протокола чак пред вкъщи.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 29 Окт 2017, 3:03

За теб остава моралното удовлетворение от начина по който оня мяташе с ръце - 'дето се вика направо стана вентилатор.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 29 Окт 2017, 10:16

:kuku: Не е в БГ, ама...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 29 Окт 2017, 11:58

Пффф ... Чист късмет, че не помля други автомобили .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Окт 2017, 13:59

https://www.facebook.com/WorldsVideos.a ... 579114874/ е на това му се вика фабрика :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Окт 2017, 14:00

този с М3-ката определено му личи, че МОЖЕ ДА КАРА :mhihi:

малко цитати от фейсбука относно позиция за шофиране :mhihi: :mhihi: :mhihi:

"бъди себе си зад волана"
"трябва да намериш позицията в която ти е най-удобно да караш... за всеки човек е различна"
"Вин Дизел зад волана"
"няма правилна позиция при шофиране"
"колана вреди... 50 на 50 е дали ще ти помогне или навреди"

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2017, 15:57

Това за колана съм го чувал от много хора и честно казано си вярват даже. Сигурно има някаква ситуация в която колана би попречил, ама тя е 0.00001%-та от всички останали. Ако не беше така, то състезателите нямаше да са с колани. Между другото аз работната си кола не я карам с колан никога, сигурно защото и съм освободен в града по закон и не ми се премята само, доста слизам и т.н. но не го правя защото мисля, че така е по-безопасно едва ли не де. :mhihi:
Относно позицията, аз карам доста прибран до волана, хората ми се чудят как така, ръцете ми са леко свити и така по цял ден. В началото беше зор, ама сега да ме убиеш не мога да си дръпна седалката назад все едно съм легнал. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 29 Окт 2017, 16:14

Относно колана знам за 1 случай, при който мой познат му помогна това, че не го беше сложил. В града на кръстовище в което той е с предимство вижда, че колата от ляво не спира на STOP кара бързо и беше скочил на пасажерската седалка, но това е 1 на 1000000 и е било безумен късмет градско при ниска скорост.

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 29 Окт 2017, 18:58

shlosera написа:Относно колана знам за 1 случай, при който мой познат му помогна това, че не го беше сложил. В града на кръстовище в което той е с предимство вижда, че колата от ляво не спира на STOP кара бързо и беше скочил на пасажерската седалка, но това е 1 на 1000000 и е било безумен късмет градско при ниска скорост.

или познаваш Спайдър Мен или това се е случвало 5 секунди , докато човека се премести на другото място... прекалено много време, че да реагира и да се разминат

иначе всички познаваме такива хора, но аз загубих приятел, който загина, защото се катурна в канавката с не повече от 60 км/ч и колата го беше смазала (беше изхрърчал), а щетите по автомобила бяха минимални... :(

жалко, че сме толкова кух и самонадеян народ, а се имаме за големи тарикати и УМНИЦИ :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 29 Окт 2017, 19:02

Абе не е спайдърмен ама като имаш 1-2 секунди да реагираш не е невъзможно, при негова скорост 30-40км макс а на другата кола да е била таван 50,защото на това кръстовище трудно ще развиеш повече. Не го приемай, че буквално е скочил на другата седалка целия мина само със 10-15 шева на единия крак. Аз без колан се наиграх като пасажер в птп счупих предното стъкло на едно поло. Така че вече си го слагам още при качването.

Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Окт 2017, 19:41

Аз пък имам познат който изхвърча от колата и така оцеля само с комоцио и една драскотина на ръката а колата беше смазана . Скоростния лост беше пробил тавана а катаджиите които дошли питали къде е трупа , а той човека си стоял просто отстрани . Така че рецепта няма за тия неща , като те повика оня горе си отиваш и с два колана да си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 29 Окт 2017, 20:23

демек е 50 на 50... :mhihi: :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Окт 2017, 20:37

Пътувах петък вечерта София - Сандански и преди Кресна се нареди една адски дълга колона зад един червен голф 2, който караше с ТОЧНО 30 км/ч и когато приближаваше завой или идваха коли в насрещносто намаляваше до 20-25км/ч :kuku: :clap: :shock: Какъв беше дози нелеп идиот не знам :conf: :dunno:

На връщане пак там си караме колоната спокойно зад един тир със 60-70 км/ч и разбира се .... един кретен с някакво бяло е92 или по - ново не видях си сечеше супер агресивно всички. На няколко пъти видях как колите в насрещното трябваше буквално да спрат в банкета, че да не го ударят :kuku: За малко да надъни един чичак с комби 124-ка :mhihi: Пълен тъпак.... :dummy:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата