Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
За теб и мен тъпак, ама пред себе си и някоя по-вървежна к**ва* у фейса сигурно разказва как ги минава балъците и чак път му правятk.milanov написа:колите в насрещното трябваше буквално да спрат в банкета, че да не го ударятПълен тъпак....

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
k.milanov написа:Пътувах петък вечерта София - Сандански и преди Кресна се нареди една адски дълга колона зад един червен голф 2, който караше с ТОЧНО 30 км/ч и когато приближаваше завой или идваха коли в насрещносто намаляваше до 20-25км/ч![]()
![]()
Какъв беше дози нелеп идиот не знам
![]()
![]()
Има един възможен вариант, някой отзад да му е свирил или да го е притеснявал преди ти да си настигнал колоната. Този се е оказал и той злобар и е решил, че в сега ще им прави сечено защото той не бърза за никъде.
Друго обяснение е като види коли насреща да намаля защото се чувства несигурен.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
На Кресна и аз съм срещал невероятни глупаци. И да там колите задържат тировете и оттам цялото движение става супер бавно и изнервено, в следствие на това се появяват надъханите батки и белята е въпрос на време
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Top Gun Maverick написа:Друго обяснение е като види коли насреща да намаля защото се чувства несигурен.
Най-вероятно беше това, но все пак... Тръгнал е в 8-9 вечерта - по тъмно, по международен път и буквално да се влачи

По едно време пуснах аварийни, защото имаше насрещен трафик и нямаше как да го изпреваря, а сериозно ме хвана страх да не ме надъни някой. Действието се развива веднага след Благоевград, не сме влезнали в Кресна

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Пълно е с такива и при Кресна и на под балканския път.Влачат се адски бавно и не отбиват на възможните места за да направят път
Това е много голяма предпоставка за рискови изпреварвания и птп-та.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/bulgaria/267556-barzi-i-arostni-na-podbalkanskia-pat-video?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
Off

За конкретното видео не знам дали е фейк, защото гледам някои от колите са без предни номера, обаче миналия уикенд на 22ри точно в Сопот се разминах с поне 10 такива коли - 5-6 поршета, 2-3 ламбота и едно ферари, всичките бяха със софийски номера. Не изключвам и те да са карали така по подбалканския, само че в града заради разбития път караха доста внимателно 

nikola59 написа:Фейк видео - това не е въобще в България.
И за по-голяма достоверност са го озвучили на български

Това не е цялото видео, след лъскарките и две баничарки са прихванали покрай тях маниера на изпреварване..
DaGa написа:То да е само там . Горе и на Семинарията също е пълно по бившата трамвайна линия....madafaka_donkele написа:Ква зеУена зона бе, я че си спирам, както и където си ми е кеф![]()
![]()
![]()
Само информативно, какъв е проблема че спират там?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Проблемът е, че това не е паркинг. Както не са паркинг полянки, тротоари, дясната лента на Черни връх, на Шипченски проход и редица други булеварди ...
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
За мен е по-добре да спират на трамвайните релси по които не минава трамвай, отколкото по " полянки, тротоари, дясната лента на Черни връх, на Шипченски проход и редица други булеварди ".
От тази гледна точка не мисля, че е голям проблем... Даже за релсите при Семинарията, мисля че ще е удобно да се обособят като общински паркинг. За тези от Хемус до Спартак, незнам какви са им плановете за трамвая,
но ако няма да се ползват повече, също могат да измислят нещо регламентирано, което да е в полза на всички.
От тази гледна точка не мисля, че е голям проблем... Даже за релсите при Семинарията, мисля че ще е удобно да се обособят като общински паркинг. За тези от Хемус до Спартак, незнам какви са им плановете за трамвая,
но ако няма да се ползват повече, също могат да измислят нещо регламентирано, което да е в полза на всички.
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Като направят релсите на трамвая от Хемус до Спартак зелена зона и ще се изпразни 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Jordana написа:Аз пък имам познат който изхвърча от колата и така оцеля само с комоцио и една драскотина на ръката а колата беше смазана . Скоростния лост беше пробил тавана а катаджиите които дошли питали къде е трупа , а той човека си стоял просто отстрани . Така че рецепта няма за тия неща , като те повика оня горе си отиваш и с два колана да си .
Е това е някоя Вектра/Пасат или подобно от 91. Там и с колан и без колан като се нагънеш го играеш на късмет дали ще излезеш на 1 част. Да не говорим да се изръсиш от колата в движение, че си е неистов късмет. Във всеки по-съвременен автомобил с 5 звезди на EuroNCAP да смачкаш тавана се изисква огромно усилие и шанса да останеш вътре с колан ти е значително по-добър.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:демек е 50 на 50...![]()
Естествено. Или умираш, или не умираш