Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 29 Окт 2017, 20:43

k.milanov написа:колите в насрещното трябваше буквално да спрат в банкета, че да не го ударят :kuku: Пълен тъпак.... :dummy:
За теб и мен тъпак, ама пред себе си и някоя по-вървежна к**ва* у фейса сигурно разказва как ги минава балъците и чак път му правят :kuku: Аз затова се дразня и пиша все в тая тема къде на място, къде не баш, че такива безмозъчни същества не им ли покажеш на момента, че грешат и номерата им не минават, започват още повече да си вярват и белите стават още по-големи в последствие.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Окт 2017, 20:51

k.milanov написа:Пътувах петък вечерта София - Сандански и преди Кресна се нареди една адски дълга колона зад един червен голф 2, който караше с ТОЧНО 30 км/ч и когато приближаваше завой или идваха коли в насрещносто намаляваше до 20-25км/ч :kuku: :clap: :shock: Какъв беше дози нелеп идиот не знам :conf: :dunno:

Има един възможен вариант, някой отзад да му е свирил или да го е притеснявал преди ти да си настигнал колоната. Този се е оказал и той злобар и е решил, че в сега ще им прави сечено защото той не бърза за никъде.
Друго обяснение е като види коли насреща да намаля защото се чувства несигурен.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Окт 2017, 20:53

На Кресна и аз съм срещал невероятни глупаци. И да там колите задържат тировете и оттам цялото движение става супер бавно и изнервено, в следствие на това се появяват надъханите батки и белята е въпрос на време
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Окт 2017, 21:29

Top Gun Maverick написа:Друго обяснение е като види коли насреща да намаля защото се чувства несигурен.

Най-вероятно беше това, но все пак... Тръгнал е в 8-9 вечерта - по тъмно, по международен път и буквално да се влачи :kuku:

По едно време пуснах аварийни, защото имаше насрещен трафик и нямаше как да го изпреваря, а сериозно ме хвана страх да не ме надъни някой. Действието се развива веднага след Благоевград, не сме влезнали в Кресна :nono: . Както и да е изпреварих го, след това през прохода си карах даже супер спокойно, никой не ме заслепяваше отзад, защото явно този си ги влачеше :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 29 Окт 2017, 22:22

Пълно е с такива и при Кресна и на под балканския път.Влачат се адски бавно и не отбиват на възможните места за да направят път :dunno: Това е много голяма предпоставка за рискови изпреварвания и птп-та.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2017, 22:27

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 30 Окт 2017, 3:00

Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/bulgaria/267556-barzi-i-arostni-na-podbalkanskia-pat-video?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

Off
:mrgreen: Прочети предната страница.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Окт 2017, 8:44

За конкретното видео не знам дали е фейк, защото гледам някои от колите са без предни номера, обаче миналия уикенд на 22ри точно в Сопот се разминах с поне 10 такива коли - 5-6 поршета, 2-3 ламбота и едно ферари, всичките бяха със софийски номера. Не изключвам и те да са карали така по подбалканския, само че в града заради разбития път караха доста внимателно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 30 Окт 2017, 11:14

nikola59 написа:Фейк видео - това не е въобще в България.

И за по-голяма достоверност са го озвучили на български ;)
Това не е цялото видео, след лъскарките и две баничарки са прихванали покрай тях маниера на изпреварване..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 30 Окт 2017, 11:17

DaGa написа:
madafaka_donkele написа:Ква зеУена зона бе, я че си спирам, както и където си ми е кеф :censored: :banghead: :ranting:

То да е само там . Горе и на Семинарията също е пълно по бившата трамвайна линия....

Само информативно, какъв е проблема че спират там?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 30 Окт 2017, 12:01

Проблемът е, че това не е паркинг. Както не са паркинг полянки, тротоари, дясната лента на Черни връх, на Шипченски проход и редица други булеварди ...
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 30 Окт 2017, 12:13

За мен е по-добре да спират на трамвайните релси по които не минава трамвай, отколкото по " полянки, тротоари, дясната лента на Черни връх, на Шипченски проход и редица други булеварди ".
От тази гледна точка не мисля, че е голям проблем... Даже за релсите при Семинарията, мисля че ще е удобно да се обособят като общински паркинг. За тези от Хемус до Спартак, незнам какви са им плановете за трамвая,
но ако няма да се ползват повече, също могат да измислят нещо регламентирано, което да е в полза на всички.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 30 Окт 2017, 12:41

Като направят релсите на трамвая от Хемус до Спартак зелена зона и ще се изпразни :mrgreen:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Окт 2017, 15:20

Jordana написа:Аз пък имам познат който изхвърча от колата и така оцеля само с комоцио и една драскотина на ръката а колата беше смазана . Скоростния лост беше пробил тавана а катаджиите които дошли питали къде е трупа , а той човека си стоял просто отстрани . Така че рецепта няма за тия неща , като те повика оня горе си отиваш и с два колана да си .

Е това е някоя Вектра/Пасат или подобно от 91. Там и с колан и без колан като се нагънеш го играеш на късмет дали ще излезеш на 1 част. Да не говорим да се изръсиш от колата в движение, че си е неистов късмет. Във всеки по-съвременен автомобил с 5 звезди на EuroNCAP да смачкаш тавана се изисква огромно усилие и шанса да останеш вътре с колан ти е значително по-добър.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Окт 2017, 17:30

vicho написа:демек е 50 на 50... :mhihi: :clap:

Естествено. Или умираш, или не умираш :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата