Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от k.milanov » 08 Дек 2017, 12:51

Този с голфчето само по външния му вид, ми е ясно какви цигарки пуши и в какви филми живее :ok:

Голфчето ако е с едно VR6 ще е мноооооого интересно :mhihi:

Днес тъй като излизах малко по късно и прозорците не бяха замръзнали, а само с конденз. Запалих си колата и излезнах и почнах прилежно да си ги забърсвам с .... хмм как се казва този уред за миене на прозорци ?! Минаха покрай мен коли с прозорци минати само с чистачките и ме гледаха много странно :kuku: Явно да си забършеш прозорците, за да виждаш е някакакъв прецедент :mrgreen:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Дек 2017, 13:11

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Дек 2017, 15:33

k.milanov написа:Този с голфчето само по външния му вид, ми е ясно какви цигарки пуши и в какви филми живее :ok:

Голфчето ако е с едно VR6 ще е мноооооого интересно :mhihi:

Днес тъй като излизах малко по късно и прозорците не бяха замръзнали, а само с конденз. Запалих си колата и излезнах и почнах прилежно да си ги забърсвам с .... хмм как се казва този уред за миене на прозорци ?! Минаха покрай мен коли с прозорци минати само с чистачките и ме гледаха много странно :kuku: Явно да си забършеш прозорците, за да виждаш е някакакъв прецедент :mrgreen:

Може би са се чудели кой ще ти метне левче, за дето му миеш прозорците :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Дек 2017, 16:00

Море, да се засили тоя тежкотоварния срещу него, да видиш как ще вкара от пета на задна и ще пусне рязко съединителя..
Ама те повечето им дай да те натискат ако караш под тяхната скорост, иначе народът си го подминава, какво ги касае, нали са се разминали успешно :clap:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Дек 2017, 16:33

аз лично се стреснах, за вас не знам... :paranoid:

ебаси терориста!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Дек 2017, 17:55

randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалао :mhihi: Погледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче :mhihi: Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна :dunno:

Евала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 08 Дек 2017, 18:49

randity написа:Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче :mhihi:

Нямам уе :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 08 Дек 2017, 20:14

c04 написа:
randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалао :mhihi: Погледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче :mhihi: Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна :dunno:

Трябвало е като види "двете ауспухи" да спазва поне 50м дистанция :lol: :lol: Интересно ми е колегата какво кара, някоя бегачка ще да е :driving:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Дек 2017, 20:22

Не ама добре го е написал, защо се излага пред мацката, толко ли няма познания да знае кое колко върви :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Дек 2017, 20:29

Мен преди няколко дни ме напъваше един с 207, на ускорителя на елементарни частици ме застигна и веднага започна къси-дълги, даже клаксон. Бях с едно Х5М, та на широкото след тунела посока Околовръстното му показах къде му е мястото :mhihi:

ПП: Напоследък младежите хич не вярват на надписите по колите и наистина трябва да гледат ауспусите :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 08 Дек 2017, 21:05

alozavar написа:
c04 написа:

Трябвало е като види "двете ауспухи" да спазва поне 50м дистанция :lol: :lol: Интересно ми е колегата какво кара, някоя бегачка ще да е :driving:

Колега мисля че е един тинейджър дето кара един Форд, компетентен във всички БМВ страници :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 08 Дек 2017, 21:35

Не е много за радост.
Намерили са го, но е неправоспособен(или са го посъветвали да е такъв). Колата също не се води на него. :banghead:
В резултат някаква глоба ще отнесе собственика на автомобила. Но може да се окаже, че собственикът я е продал преди много време и тоя кара с пълномощно.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Дек 2017, 21:42

Следващият път вместо глоба, ще си отнесе главата, дано е сам. :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 08 Дек 2017, 21:55

Don_Diego написа:
ПП: Напоследък младежите хич не вярват на надписите по колите и наистина трябва да гледат ауспусите :mhihi:

На един светофар бях спрял зад една от новите Октавии, та загледах че е с два ауспуха. Само че десния се оказа имитация, хромирана отливка към бронята :ok: Заводски оптичен тунинг
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 08 Дек 2017, 22:17

Някои от новите модели на мерцедесите излизат от завода с по 2-4 ауспуха при това хромирани а те вътре кухо ,самият ауспух е отдолу под хром детайла та доста се подиграват с тях по това отношение а малко ли са бмв-тата с по 2 ауспуха и м надписи а те горките с по 163 коня :shock:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата