Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Този с голфчето само по външния му вид, ми е ясно какви цигарки пуши и в какви филми живее
Голфчето ако е с едно VR6 ще е мноооооого интересно
Днес тъй като излизах малко по късно и прозорците не бяха замръзнали, а само с конденз. Запалих си колата и излезнах и почнах прилежно да си ги забърсвам с .... хмм как се казва този уред за миене на прозорци ?! Минаха покрай мен коли с прозорци минати само с чистачките и ме гледаха много странно
Явно да си забършеш прозорците, за да виждаш е някакакъв прецедент 

Голфчето ако е с едно VR6 ще е мноооооого интересно

Днес тъй като излизах малко по късно и прозорците не бяха замръзнали, а само с конденз. Запалих си колата и излезнах и почнах прилежно да си ги забърсвам с .... хмм как се казва този уред за миене на прозорци ?! Минаха покрай мен коли с прозорци минати само с чистачките и ме гледаха много странно

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
k.milanov написа:Този с голфчето само по външния му вид, ми е ясно какви цигарки пуши и в какви филми живее![]()
Голфчето ако е с едно VR6 ще е мноооооого интересно![]()
Днес тъй като излизах малко по късно и прозорците не бяха замръзнали, а само с конденз. Запалих си колата и излезнах и почнах прилежно да си ги забърсвам с .... хмм как се казва този уред за миене на прозорци ?! Минаха покрай мен коли с прозорци минати само с чистачките и ме гледаха много странноЯвно да си забършеш прозорците, за да виждаш е някакакъв прецедент
Може би са се чудели кой ще ти метне левче, за дето му миеш прозорците

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Море, да се засили тоя тежкотоварния срещу него, да видиш как ще вкара от пета на задна и ще пусне рязко съединителя..
Ама те повечето им дай да те натискат ако караш под тяхната скорост, иначе народът си го подминава, какво ги касае, нали са се разминали успешно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз лично се стреснах, за вас не знам...
ебаси терориста!

ебаси терориста!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалаоПогледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче
Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна
Евала

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
randity написа:Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче![]()
Нямам уе

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
c04 написа:randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалаоПогледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче
Защо по дяволите, се излагат така пред девойките? Или това трябваше да го разбера като кола на НСО и да се оттегля да аварийни и да го пропусна
Евала![]()
![]()
Трябвало е като види "двете ауспухи" да спазва поне 50м дистанция

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Не ама добре го е написал, защо се излага пред мацката, толко ли няма познания да знае кое колко върви 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мен преди няколко дни ме напъваше един с 207, на ускорителя на елементарни частици ме застигна и веднага започна къси-дълги, даже клаксон. Бях с едно Х5М, та на широкото след тунела посока Околовръстното му показах къде му е мястото
ПП: Напоследък младежите хич не вярват на надписите по колите и наистина трябва да гледат ауспусите

ПП: Напоследък младежите хич не вярват на надписите по колите и наистина трябва да гледат ауспусите

alozavar написа:c04 написа:randity написа:На мен снощи един е такъв възбуден ми се лепеше на задницата, ама хем близо, хем си изнесъл половината кола да я виждам в лявото огледалаоПогледнах в огледалото, качил едно пиче в невероятното Пежо 206 гъзарее и ме напъва.. Мада фака, аз имам две ауспухи отзад, ти имаш един продупчен с пиронче
Евала![]()
![]()
Трябвало е като види "двете ауспухи" да спазва поне 50м дистанция![]()
Интересно ми е колегата какво кара, някоя бегачка ще да е
Колега мисля че е един тинейджър дето кара един Форд, компетентен във всички БМВ страници

Не е много за радост.
Намерили са го, но е неправоспособен(или са го посъветвали да е такъв). Колата също не се води на него.

В резултат някаква глоба ще отнесе собственика на автомобила. Но може да се окаже, че собственикът я е продал преди много време и тоя кара с пълномощно.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Следващият път вместо глоба, ще си отнесе главата, дано е сам. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Don_Diego написа:
На един светофар бях спрял зад една от новите Октавии, та загледах че е с два ауспуха. Само че десния се оказа имитация, хромирана отливка към бронята

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Някои от новите модели на мерцедесите излизат от завода с по 2-4 ауспуха при това хромирани а те вътре кухо ,самият ауспух е отдолу под хром детайла та доста се подиграват с тях по това отношение а малко ли са бмв-тата с по 2 ауспуха и м надписи а те горките с по 163 коня