Професия... ТРОЛ
Модератор: Общи модератори
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Re: Професия... ТРОЛ
По темата с професионалните тролове - и мен ме дразнят адски много и съм на мнение, че тотално са превзели дискусиите под новините и нивото на коментарите е изключително ниско. По мои наблюдения има 2 основни големи фракции:
1) Най-многобройната, най-агресивната и най-професионално изглеждащата е русофилската или да кажем Путинофилската. Под всяка новина (вкл. примерно победа/загуба на Гришо) се започва възхвала на "едно време", Русия колко е велика, как ни е единствения брат и благодетел, от Европа идват само евроГейски ценности, толерасти, съсипаха ни държавата, всичко ограбиха, едно време колко заводи имахме и т.н. Атакува се предимно ЕС и членството ни в ЕС, по-рядко САЩ. Не споменават с положителен тон обаче никоя партия на местно ниво, която евентуално трябва отново да ни върне към дружбата с Русия - т.е. този въпрос е отворен за да може да се привлекат хора с максимално разнообразен профил за "каузата". Напоследък наблюдавам и явна кампания срещу ГЕРБ - колко крадяли, колко били корумпирани, Бойко бил тиква и т.н. Запазвам за себе си мнението дали наистина е така или не - просто напоследък ми прави силно впечатление тази тема по форумите. Може би е във връзка с вота.
2) По-малобройна е русофобската или Путинофобската фракция - пияни ватенки, рубладжии, мурзилки, живота в Русия е живот в кочина и т.н. Обикновено се включват като отговор на нападенията на горната фракция, но понякога и първи докопват някоя тема. Ако защитатават нещо, то това е ГЕРБ, но не и ЕС и членството в ЕС.
Изхождайки от съотношението на силите и мащабите стигам до извода, че зад първите вероятно стои огромен бюджет или цяла държава, докато вторите са с по-малки възможности и са повече в защитна позиция.
Та както казах - превзели са тотално коментарните секции и на мен лично ми е втръснало до дупка под всяка една статия да чета за Путин и Русия, без значение от основната тема. Да спориш с тези индивиди е като да спориш с телевизор. Въпросите, които задавам за себе си са:
1) Държавата спи ли? Ако наистина има чуждестранна намеса и финансиране на тролове - прави ли се нещо по въпроса. За мен очевидно - не. Защо?
2) Собствениците и редакторите на големите медии устройва ли ги това положение и това ниско ниво?
3) Хората наистина ли се връзват на такава пропаганда и не забелязват ли гореописаните от мен неща?
1) Най-многобройната, най-агресивната и най-професионално изглеждащата е русофилската или да кажем Путинофилската. Под всяка новина (вкл. примерно победа/загуба на Гришо) се започва възхвала на "едно време", Русия колко е велика, как ни е единствения брат и благодетел, от Европа идват само евроГейски ценности, толерасти, съсипаха ни държавата, всичко ограбиха, едно време колко заводи имахме и т.н. Атакува се предимно ЕС и членството ни в ЕС, по-рядко САЩ. Не споменават с положителен тон обаче никоя партия на местно ниво, която евентуално трябва отново да ни върне към дружбата с Русия - т.е. този въпрос е отворен за да може да се привлекат хора с максимално разнообразен профил за "каузата". Напоследък наблюдавам и явна кампания срещу ГЕРБ - колко крадяли, колко били корумпирани, Бойко бил тиква и т.н. Запазвам за себе си мнението дали наистина е така или не - просто напоследък ми прави силно впечатление тази тема по форумите. Може би е във връзка с вота.
2) По-малобройна е русофобската или Путинофобската фракция - пияни ватенки, рубладжии, мурзилки, живота в Русия е живот в кочина и т.н. Обикновено се включват като отговор на нападенията на горната фракция, но понякога и първи докопват някоя тема. Ако защитатават нещо, то това е ГЕРБ, но не и ЕС и членството в ЕС.
Изхождайки от съотношението на силите и мащабите стигам до извода, че зад първите вероятно стои огромен бюджет или цяла държава, докато вторите са с по-малки възможности и са повече в защитна позиция.
Та както казах - превзели са тотално коментарните секции и на мен лично ми е втръснало до дупка под всяка една статия да чета за Путин и Русия, без значение от основната тема. Да спориш с тези индивиди е като да спориш с телевизор. Въпросите, които задавам за себе си са:
1) Държавата спи ли? Ако наистина има чуждестранна намеса и финансиране на тролове - прави ли се нещо по въпроса. За мен очевидно - не. Защо?
2) Собствениците и редакторите на големите медии устройва ли ги това положение и това ниско ниво?
3) Хората наистина ли се връзват на такава пропаганда и не забелязват ли гореописаните от мен неща?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Повече мнения => по-скъпи реклами. Това разбира се не важи за форума и смислените теми в извън темата 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
kasho написа:...
Много добре описано. Аз по нагоре исках да кажа същото но ме мързеше да изпиша толкова.

Има една вероятност,самите медии да са си самите тролци. Не ги чета коментарите под статийте и не пиша там.
Става въпрос за новинарските или по точно жълтеещите.
kasho написа:...
много точно си го написал. има още една фракция, но тя мисля, че предимно щрака плюсове и не пише мнения- турците. аз съм на мнение, че в родината тече едно кондициониране на народа към ислямизацията която тече и е добре финансирана... а правителството ни си затваря очите по една или друга причина.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Всички сме тролове , щом пишем в този раздел .Кой зает човек ще се хване да чете и коментира тези теми тук 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Те си имат правителство, ние си нямаме. Всяко висше назначение в съдебната и изпълнителната власт минава през ДПС. Това е така поне от 20г... и ефекта вече е наличен. Също и в здравеопазването имат много силни позиции. За това имам впечатления лично. Вероятно и в други сфери са силни. Но дори и само тези са им достатъчни за да прекарат каквото си искат решение по който и да е въпрос.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Не случайно в последно време Картофоглавия се прегръща и целува с ЕрДжоган-а. Засвиделства му подкрепа. Какво всъщност е това.Гарантира че с предстоящата мащабна война/както писах в Политика/ в Туркие ,за всички бягащи и озовали се в Бг-то бежанци /предимно жени и деца/ Картофоглавия осигуряява сигурност. Оттук вече и виждането на колегата алх за иСАламизацията. Да, така/навярно/щще се случи саламизацията в Бг.
аз бих добавил +справяне с демографията ни.
аз бих добавил +справяне с демографията ни.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
След като прочетох цялата тема, имам само един въпрос. Колко плащат на троловете в Канада ? 

TNT написа:След като прочетох цялата тема, имам само един въпрос. Колко плащат на троловете в Канада ?
Може да се пробваш:
https://www.trollandtoad.com/careers.php
Успех

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Само стинката го нема още 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
той е хайлевел меринджей сигурно и ся анализира представянето на кандидатите до тук 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Ето и нещо по темата - несъществуващ ресторант N1 в трипадвайзър
https://www.facebook.com/VICEVideo/vide ... 753160598/

https://www.facebook.com/VICEVideo/vide ... 753160598/
TNT написа:Ето, веднага се появи![]()
![]()
Mен троловете ме налазиха след ето това изказване
BMW_POWER написа:Според неофициални источници, Шумахер ще носи памперси до края на живота си и няма да помни кой е.
viewtopic.php?f=4&t=358699&hilit=%D1%88%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B5%D1%80&start=75
Странно, но четири години след него още не съм опроверган

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
От кво да си опроверган
Страшна прогноза ... за човек в кома ...
евала на иЗточниците ти

евала на иЗточниците ти

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...