Професия... ТРОЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Re: Професия... ТРОЛ

Мнение от kasho » 25 Яну 2018, 10:58

По темата с професионалните тролове - и мен ме дразнят адски много и съм на мнение, че тотално са превзели дискусиите под новините и нивото на коментарите е изключително ниско. По мои наблюдения има 2 основни големи фракции:

1) Най-многобройната, най-агресивната и най-професионално изглеждащата е русофилската или да кажем Путинофилската. Под всяка новина (вкл. примерно победа/загуба на Гришо) се започва възхвала на "едно време", Русия колко е велика, как ни е единствения брат и благодетел, от Европа идват само евроГейски ценности, толерасти, съсипаха ни държавата, всичко ограбиха, едно време колко заводи имахме и т.н. Атакува се предимно ЕС и членството ни в ЕС, по-рядко САЩ. Не споменават с положителен тон обаче никоя партия на местно ниво, която евентуално трябва отново да ни върне към дружбата с Русия - т.е. този въпрос е отворен за да може да се привлекат хора с максимално разнообразен профил за "каузата". Напоследък наблюдавам и явна кампания срещу ГЕРБ - колко крадяли, колко били корумпирани, Бойко бил тиква и т.н. Запазвам за себе си мнението дали наистина е така или не - просто напоследък ми прави силно впечатление тази тема по форумите. Може би е във връзка с вота.

2) По-малобройна е русофобската или Путинофобската фракция - пияни ватенки, рубладжии, мурзилки, живота в Русия е живот в кочина и т.н. Обикновено се включват като отговор на нападенията на горната фракция, но понякога и първи докопват някоя тема. Ако защитатават нещо, то това е ГЕРБ, но не и ЕС и членството в ЕС.

Изхождайки от съотношението на силите и мащабите стигам до извода, че зад първите вероятно стои огромен бюджет или цяла държава, докато вторите са с по-малки възможности и са повече в защитна позиция.

Та както казах - превзели са тотално коментарните секции и на мен лично ми е втръснало до дупка под всяка една статия да чета за Путин и Русия, без значение от основната тема. Да спориш с тези индивиди е като да спориш с телевизор. Въпросите, които задавам за себе си са:

1) Държавата спи ли? Ако наистина има чуждестранна намеса и финансиране на тролове - прави ли се нещо по въпроса. За мен очевидно - не. Защо?
2) Собствениците и редакторите на големите медии устройва ли ги това положение и това ниско ниво?
3) Хората наистина ли се връзват на такава пропаганда и не забелязват ли гореописаните от мен неща?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Яну 2018, 11:19

Повече мнения => по-скъпи реклами. Това разбира се не важи за форума и смислените теми в извън темата :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 25 Яну 2018, 11:25

kasho написа:...

Много добре описано. Аз по нагоре исках да кажа същото но ме мързеше да изпиша толкова. :mhihi:
Има една вероятност,самите медии да са си самите тролци. Не ги чета коментарите под статийте и не пиша там.
Става въпрос за новинарските или по точно жълтеещите.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Яну 2018, 18:40

kasho написа:...

много точно си го написал. има още една фракция, но тя мисля, че предимно щрака плюсове и не пише мнения- турците. аз съм на мнение, че в родината тече едно кондициониране на народа към ислямизацията която тече и е добре финансирана... а правителството ни си затваря очите по една или друга причина.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 25 Яну 2018, 19:46

Всички сме тролове , щом пишем в този раздел .Кой зает човек ще се хване да чете и коментира тези теми тук :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 25 Яну 2018, 19:49

Те си имат правителство, ние си нямаме. Всяко висше назначение в съдебната и изпълнителната власт минава през ДПС. Това е така поне от 20г... и ефекта вече е наличен. Също и в здравеопазването имат много силни позиции. За това имам впечатления лично. Вероятно и в други сфери са силни. Но дори и само тези са им достатъчни за да прекарат каквото си искат решение по който и да е въпрос.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 25 Яну 2018, 23:31

Не случайно в последно време Картофоглавия се прегръща и целува с ЕрДжоган-а. Засвиделства му подкрепа. Какво всъщност е това.Гарантира че с предстоящата мащабна война/както писах в Политика/ в Туркие ,за всички бягащи и озовали се в Бг-то бежанци /предимно жени и деца/ Картофоглавия осигуряява сигурност. Оттук вече и виждането на колегата алх за иСАламизацията. Да, така/навярно/щще се случи саламизацията в Бг.
аз бих добавил +справяне с демографията ни.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Яну 2018, 0:23

След като прочетох цялата тема, имам само един въпрос. Колко плащат на троловете в Канада ? :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Яну 2018, 5:36

TNT написа:След като прочетох цялата тема, имам само един въпрос. Колко плащат на троловете в Канада ? :mhihi:

Може да се пробваш:

https://www.trollandtoad.com/careers.php

Успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Яну 2018, 10:32

Ето, веднага се появи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 26 Яну 2018, 10:40

Само стинката го нема още :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 26 Яну 2018, 10:54

той е хайлевел меринджей сигурно и ся анализира представянето на кандидатите до тук :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 26 Яну 2018, 11:12

Ето и нещо по темата - несъществуващ ресторант N1 в трипадвайзър :mhihi:
https://www.facebook.com/VICEVideo/vide ... 753160598/

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Яну 2018, 12:55

TNT написа:Ето, веднага се появи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Mен троловете ме налазиха след ето това изказване

BMW_POWER написа:Според неофициални источници, Шумахер ще носи памперси до края на живота си и няма да помни кой е.

viewtopic.php?f=4&t=358699&hilit=%D1%88%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B5%D1%80&start=75

Странно, но четири години след него още не съм опроверган :dunno: Но тролчетата си пишат и се опитват да се заяждат с мен :dunno:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Яну 2018, 13:24

От кво да си опроверган :dunno: Страшна прогноза ... за човек в кома ...

евала на иЗточниците ти :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата