Медина Мед - закупуване на гуми с отстъпка ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stoqnchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше M54 , сега N53
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: КомБееее
Медина Мед - закупуване на гуми с отстъпка ?
Здравейте , някой колега пазарува ли там с отстъпка ?
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: Медина Мед - закупуване на гуми с отстъпка ?
Kurtov написа:Къде са добрите цени ?
Ето ти един сайт https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/
Разгледай го и сравни цените в Медина Мед, Диана и разни големи компании.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Ако си член на Мтел клуб, в Медина Мед можеш да ползваш 35% отстъпка. Само че, не знам тая отстъпка важи ли за продукти в "промоция" защото, реално така като гледам на тях всичко им е в "промоция". Опитах се да се свържа с тях няколко пъти чрез мейл, но отговор не получих на запитването....малко несериозно ми се вижда. 

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
И диана така правят - постоянно намалени гуми, а в известен сайт са по-евтини.
Взехме гуми от медина мед миналата година, дот 2015...
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
maxoyn написа:И диана така правят - постоянно намалени гуми, а в известен сайт са по-евтини.
А защо не си питал предварително за Дот-а?

От Менина купувах миналият юни на място в магазина им в Пазарджик, дота беше от април. Отстъпка не съм ползвал. Цената беше близка до тази която и сега виждам в момента. Понеже купувах 4 ме "глезиха" с подаръци от Continental - това беше по- особено при покупката на място.
stony1 написа: Ето ти един сайт https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/ Разгледай го и сравни цените в Медина Мед, Диана и разни големи компании.
Ами да сравним Continental PREMIUMCONTACT6 225/45R17 FR 91Y :
- bg.avtogumi.bg - 189.66лв.
- medina-med.com - 181.97 лв.
- diana-ltd.com - 181.99 лв.
Който ползва отстъпки някъде вече е друг въпрос. Цените винаги варират с разлики +/- 5-10лв. и всяко отклонение към по ниска цена е вече препоставка или за по-стар DOT или нещо друго...
Имал съм един случай когато се появи Continental Premium Contact 5 серията (за 16 цола беше тогава въпроса) - цената на 2 гуми закупени от Германия с актуален dot + цената за доставка до врата беше по-ниска от цените на всички "евтини" сайтове и магазини които продаваха тук. Та цените от време на време и там трябва да се гледат понякога..

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
maxoyn написа:И диана така правят - постоянно намалени гуми, а в известен сайт са по-евтини.
На мен пък ми сложиха гуми с 3 различни дота...

Да, гумите също така не са всички с еднакъв дот. Май са 2 по 2 различни.
Не питах, защото бях изключил и все пак имах представата за купуване на нови гуми. Не съм сигурен дали е толкова сериозен проблем, просто е неприятно. Моя грешка си беше.
Не питах, защото бях изключил и все пак имах представата за купуване на нови гуми. Не съм сигурен дали е толкова сериозен проблем, просто е неприятно. Моя грешка си беше.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Голяма мъка, като идете да си купите бисквити или сирене, на два отделни пакета има различна дата на изтичане на срока. Май за гумите има по-голям дерт, ако са произведени през 2-3 месеца, отколкото за храната..
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Ползвал съм какви ли не отстъпки в Медина Мед, Диан, Примекс и всеки път крайната цена излиза по-висока, отколкото ако си поръчам гумите от интернет сайт и ми ги монтира гумаджия.
Тези отстъпки за членове на разни клубове не важат за гуми в промоция и за гуми, закупени онлайин.
Аз лично използвам гуми DUNLOP SPT MAXX RT2 235/45R17 94Y и ако се разтърси човек ще открие, че в Холандия цените за тези гуми започват от €85, а в Германия €77. В България всеки си слага някаква надценка по негови си критерии се опитва да лъже и шикалкави. В 70% от случаите се продават гуми със стар дот, обикновено до 12 месеца, защото складовете в Европа гледат да ги разчистят и българските фирми ги плащата на по-ниски цени. По този начин генерират по-голяма печалба на гърба на потребителя.
Тези отстъпки за членове на разни клубове не важат за гуми в промоция и за гуми, закупени онлайин.
Аз лично използвам гуми DUNLOP SPT MAXX RT2 235/45R17 94Y и ако се разтърси човек ще открие, че в Холандия цените за тези гуми започват от €85, а в Германия €77. В България всеки си слага някаква надценка по негови си критерии се опитва да лъже и шикалкави. В 70% от случаите се продават гуми със стар дот, обикновено до 12 месеца, защото складовете в Европа гледат да ги разчистят и българските фирми ги плащата на по-ниски цени. По този начин генерират по-голяма печалба на гърба на потребителя.
Българския вариант:
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Ами затова питайте предварително. Средата на март ходих в Дианата за 2 летни обувки и попитах годината 18-та ли ще бъде, при което някакъв чичко ме изгледа лошо в дъното на магазина (сигурно беше някакъв меринджей), но ми донесоха гуми 4917. И конкретно там питайте за всякакви отстъпки. В интернет цените са едни, на място са други, а като член на СБА и на СДИ ползвам различни отстъпки и накрая ми излезе по-евтино отколкото онлайн. Може би понеже не купих 4 гуми, ми предложиха монтаж за "около 25 лева"
, върнах се и в гумаджийницата до нас ми ги монтираха за 14.

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
На мен и летните Vredestein Ultrac Cento, и зимните Continental WinterContact са ми от Дианата, изобщо не съм питал какви дотове са, и двата комплекта ми ги дадоха с адски пресен дот (на 2-3 седмици) и скоростен индекс Y, без да съм се интересувал конкретно. Доста съм доволен.

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Миналата зима ходих на място в Медина мед да питам за цени. Обявените от тях цени бяха същите като в сайта им ( в сайта пишеше, че са намалени ) и ми направиха допълнителна отстъпка, защото имам карта на Мтел клуб, но картата е от старите и мисля че е около 10-15%. Отстъпката важи и за монтажа. Относно ДОТ-а предварително ги питах и ми казаха, че ще ми докарат от същата година ( гумите не бяха налични в склада във Варна ).
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Миналата седмица взехме гуми от там.Отстъпката от Мтел клуб е 35%, но в сайта гумите бяха намалени с 31% и реално с отстъпката от мтел ми дадоха още 4%, защото вече са намалени.Май имаше и 20% отстъпка за монтажните дейности.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2