По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: По-добре ли бяхме през соца?
С уговорката, че няма бивши комунисти, както и бивши кОври, си прав. ГЕРБ просто е по-малкото зло, макар че започвам да се съмнявам дали е по-малкото. Как пА се тумбаци като Баце и биволици като Вуйна - крушовска са водачите на нацията. Много ме кефи думата "нация". Като ми кажат "народа", си представям някакви затлъстяли същества, дето жулят домашна шльокавица, къпят се предимно в неделя, след буквара нищо друго не са прочели и се надъхват един друг, как ще станем зле като Гърция, как черните са превзели, подпалили и погромили Франция, как умират без лекарски грижи в Щатите и най-много ги е страх, от ЕС да не ги направят джендъри. А, да не пропусна и че Мерцедес си е Мерцедес(нема трошене брААААт), еле па моделите от преди 25 години са врЪхтЪ.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ти какво сега ....не си доволен от "по-добрето" сега или си просто анти системен играч ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Чак пък антиситемен........да кажем че не ме кефи голяма част от населението(народа) на Бъгария, като в тази част попадат и комунистите, но не само те. Нищо не съм облажил по комунистическа линия, нито по партийна линия след прехода. Просто съм си либерал по душа. Да не пропусна, че също така не ме е страх от джендъри 

TNT написа:BMW_POWER написа: фенове на кражбите,
То сигурно историята, че хората са си сваляли чистачките е измислена отBMW_POWER написа:мангали, турци, африканци, афганистанци и пр. паплач
Прав си. Едно време се крадяха чистачки на поразия. Чат пат някой да изпищи за акумулатор. Най-голямата поразия беше някъде 1982г, когато на един комшия му откраднаха радио-касетофона. Струваше безумни пари навремето.
Знам, че имаш чувство за хумор и не си глупав човек. Майната му на соца. Минало бешело. Част от живота ми (ни), която нито искаме, нито можем да върнем. За добро или зло. Но и не можем да променим. И ако можем да се смеем на тези с чистачките, как според теб да реагираме на долната тема? 2018г, след близо 29 години демокрация.
viewtopic.php?f=4&t=429431
Как според теб да наречем това?
ukelichko написа:Винаги ми е било смешно, когато един циганин обижда друг, като му вика, че е мръсен мангал. Та в тая връзка, също е много странно човек идващ от държава в която 80% от населението си изхвърля боклука на края на селото, пали го в края на двора или го мята през терасата, да вика на някой, че е мангал. Едната бяла кожа и това, че някой се е определил за християнин, не е достатъчно, за да е "бял човек". Някой замислял ли се е сериозно, защо например в Обединеното кралство и във Франция мразят повече хората от Източна Европа, отколкото тези с тъмна кожа, идващи от Африка и Азия.
Не важно откъде идваш. Важно е, как се държиш. Това издава какъв си и колко струваш.
Jordana написа:С едно уточнение само че днес , 2018г в ерата на развития капитализъм "чиновниците ниедни" са поне с 30% повече като бройка от времето на соца . А в меката на капитализма САЩ , държавните служители - " чиновниците ниедни " получават средно с 30% по-високо заплащане от частния сектор за една е съща работа плюс куп привилегии за семействата им . Така че против чиновниците ниедни е сега е момента да викате и да скачате .
Тук няма нито една частна фирма, която да дава и 50% от бенефитите на работещите на държавна длъжност. Като застраховки, компенсации, болнични и т.н. Заплащането няма да го коментирам, защото ме избива на садизъм.
ukelichko написа:С уговорката, че няма бивши комунисти, както и бивши кОври, си прав. ГЕРБ просто е по-малкото зло, макар че започвам да се съмнявам дали е по-малкото. Как пА се тумбаци като Баце и биволици като Вуйна - крушовска са водачите на нацията. Много ме кефи думата "нация". Като ми кажат "народа", си представям някакви затлъстяли същества, дето жулят домашна шльокавица, къпят се предимно в неделя, след буквара нищо друго не са прочели и се надъхват един друг, как ще станем зле като Гърция, как черните са превзели, подпалили и погромили Франция, как умират без лекарски грижи в Щатите и най-много ги е страх, от ЕС да не ги направят джендъри. А, да не пропусна и че Мерцедес си е Мерцедес(нема трошене брААААт), еле па моделите от преди 25 години са врЪхтЪ.
Може ли изобщо да е "нация" това, което се води след тия двамата. Да не добавям разни "патриоти" и т.н., че стана страшно? Колко "спасители" се изредиха от 89-та насам?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
ukelichko написа:Чак пък антиситемен........да кажем че не ме кефи голяма част от населението(народа) на Бъгария, като в тази част попадат и комунистите, но не само те. Нищо не съм облажил по комунистическа линия, нито по партийна линия след прехода. Просто съм си либерал по душа. Да не пропусна, че също така не ме е страх от джендъри
Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци . Как го оценяваш този по твоята ценностна система за нормалност ? Нео либералната идея е реставраця и на стари дертове ..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Как така, все още се свързва Русия с комунизма

Или по подразбиране и понеже големият брат създаде нова студена война, трябва първо сигнално да реагираме, в духа на времето и от позицията на нова демократична държава на новите реалности.
На мен пък ми омръзна постоянно някой да създава интриги, да ми посочва с днешна дата кой е врага и въобще да се отричат всякакви неща, в духа на нови реалности.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Jordana написа:Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци .
Мен не ме е страх,нито ме е гнус,само се притеснявам да не стане задължително в един момент....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
+1. Няма как да се каже по-добре.Borymeckata написа:360 страници и пак сте наравно (130 : 130) - аз лично гласувах неутрално. Значи, предлагам да приемем следната компромисна формулировка:
НИЕ (които сме хванали този период през съзнателния си живот) - сме живели по-добре при соц-а.
ВИЕ (които не сте живели тогава и не го помните) - не сте живели по-добре при соц-а.
Приключваме наравно и всички са доволни. Става ли така?![]()
Само моля доморасли икономисти да не ми обясняват, че само така ми се струва (че тогава съм живял добре), а в действителност съм живял зле. В замяна на това, аз няма да ги убеждавам, че сега живеят зле, а ако бяха живели тогава - биха живели по-добре. Мисля, че е справедливо...
Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk
немо написа:Jordana написа:Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци .
Мен не ме е страх,нито ме е гнус,само се притеснявам да не стане задължително в един момент....![]()
То да беше задължително, едно на ръка. Сега ще свалят границата на педофилията под 14г. Дупе да им е яко на тези, които имат дъщери.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
"... Сега ще свалят границата на педофилията под 14г..." Направо се чудя как ви ги раждат главите тия простотии...
Иначе Бъгария ми хареса...

Владо написа:"... Сега ще свалят границата на педофилията под 14г..." Направо се чудя как ви ги раждат главите тия простотии...![]()
Знаеш ли, много от днешните неща преди 10-15-20 години бяха "простоии". Великата и непобедима Ю еС арми узакони зоофилията. Не ме карай да давам повече примери.
Има една религия (която много скоро ще завладее Света), при която е нормално младоженката да е навършила 14г възраст. Въпрос на време е, това да се узакони. Под претекст, че се накърняват нечии религиозни чувства ... И като кажат, че е "било с нейно съгласие", пиши ми колкото си искаш, кое е простотия и кое не.
И докато Пикасо се изгуби и комикси няма, в страната се случват много интересни неща. Малката Джулка се развежда, Тоца Крокодила бременна и т.н. и т.н. хай-лайф новини

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
BMW_POWER написа:..
Аре да се запреш малко с глупостите
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Твърде много искаш от него 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Benedetto написа:BMW_POWER написа:..
Аре да се запреш малко с глупостите
https://www.24chasa.bg/Article/1143720
Да сме живи и здрави, пак ще си говорим, кое са глупости и кое не

Иначе долното как се нарича, глупост може би???
https://news.bg/economics/blizo-2-mln-b ... esets.html
През 2017 г. линията на бедност общо за страната e 351.08 лв. средномесечно на лице от домакинство. При този размер на линията под прага на бедност са били 1 665.3 хил. лица, или 23.4% от населението на страната, оиказват данни на НСИ.
В сравнение с предходната година размерът на линията на бедност нараства с 13.9%, а относителният дял на бедното население нараства с 0.5%. Системата за социална защита има съществено значение за редуциране на бедността. Данните за 2017 г. показват, че ако в доходите на домакинствата се включат доходите от пенсии, но се изключат останалите социални трансфери (обезщетения, социални и семейни помощи и добавки), равнището на бедност се повишава от 23.4 до 29.2%, или с 5.8%. Съответно при изключване на пенсиите и останалите социални трансфери равнището на бедност нараства до 44.8%, или с 21.4%.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е не с лошо ...
Значи палър имаш проблясъци но в 80 процента от мненията ти не си обективен...
И сега ако изнасилиш 50 годишна е престъпление а въпросната религия въпреки така нареченета педофилия за която говориш съвсем не рядко трепят с камъни и висят на автокранове истински педофили.
Хормона тресе доста преди 14 ... Очеизвадно е, че секс се прави МАСОВО около тази възраст и клипчета коолкото искаш.
Доброволния елемент е задължителен ....
Сега ако искаш да извъртиш и този казус - ти си!

Значи палър имаш проблясъци но в 80 процента от мненията ти не си обективен...
И сега ако изнасилиш 50 годишна е престъпление а въпросната религия въпреки така нареченета педофилия за която говориш съвсем не рядко трепят с камъни и висят на автокранове истински педофили.
Хормона тресе доста преди 14 ... Очеизвадно е, че секс се прави МАСОВО около тази възраст и клипчета коолкото искаш.
Доброволния елемент е задължителен ....
Сега ако искаш да извъртиш и този казус - ти си!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !