По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от ukelichko » 31 Юли 2018, 23:32

С уговорката, че няма бивши комунисти, както и бивши кОври, си прав. ГЕРБ просто е по-малкото зло, макар че започвам да се съмнявам дали е по-малкото. Как пА се тумбаци като Баце и биволици като Вуйна - крушовска са водачите на нацията. Много ме кефи думата "нация". Като ми кажат "народа", си представям някакви затлъстяли същества, дето жулят домашна шльокавица, къпят се предимно в неделя, след буквара нищо друго не са прочели и се надъхват един друг, как ще станем зле като Гърция, как черните са превзели, подпалили и погромили Франция, как умират без лекарски грижи в Щатите и най-много ги е страх, от ЕС да не ги направят джендъри. А, да не пропусна и че Мерцедес си е Мерцедес(нема трошене брААААт), еле па моделите от преди 25 години са врЪхтЪ.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Юли 2018, 23:44

Ти какво сега ....не си доволен от "по-добрето" сега или си просто анти системен играч ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Авг 2018, 0:48

Чак пък антиситемен........да кажем че не ме кефи голяма част от населението(народа) на Бъгария, като в тази част попадат и комунистите, но не само те. Нищо не съм облажил по комунистическа линия, нито по партийна линия след прехода. Просто съм си либерал по душа. Да не пропусна, че също така не ме е страх от джендъри :D
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Авг 2018, 4:05

TNT написа:
BMW_POWER написа: фенове на кражбите,

То сигурно историята, че хората са си сваляли чистачките е измислена от
BMW_POWER написа:мангали, турци, африканци, афганистанци и пр. паплач

Прав си. Едно време се крадяха чистачки на поразия. Чат пат някой да изпищи за акумулатор. Най-голямата поразия беше някъде 1982г, когато на един комшия му откраднаха радио-касетофона. Струваше безумни пари навремето.

Знам, че имаш чувство за хумор и не си глупав човек. Майната му на соца. Минало бешело. Част от живота ми (ни), която нито искаме, нито можем да върнем. За добро или зло. Но и не можем да променим. И ако можем да се смеем на тези с чистачките, как според теб да реагираме на долната тема? 2018г, след близо 29 години демокрация.

viewtopic.php?f=4&t=429431

Как според теб да наречем това?

ukelichko написа:Винаги ми е било смешно, когато един циганин обижда друг, като му вика, че е мръсен мангал. Та в тая връзка, също е много странно човек идващ от държава в която 80% от населението си изхвърля боклука на края на селото, пали го в края на двора или го мята през терасата, да вика на някой, че е мангал. Едната бяла кожа и това, че някой се е определил за християнин, не е достатъчно, за да е "бял човек". Някой замислял ли се е сериозно, защо например в Обединеното кралство и във Франция мразят повече хората от Източна Европа, отколкото тези с тъмна кожа, идващи от Африка и Азия.

Не важно откъде идваш. Важно е, как се държиш. Това издава какъв си и колко струваш.

Jordana написа:С едно уточнение само че днес , 2018г в ерата на развития капитализъм "чиновниците ниедни" са поне с 30% повече като бройка от времето на соца . А в меката на капитализма САЩ , държавните служители - " чиновниците ниедни " получават средно с 30% по-високо заплащане от частния сектор за една е съща работа плюс куп привилегии за семействата им . Така че против чиновниците ниедни е сега е момента да викате и да скачате . :mhihi:

Тук няма нито една частна фирма, която да дава и 50% от бенефитите на работещите на държавна длъжност. Като застраховки, компенсации, болнични и т.н. Заплащането няма да го коментирам, защото ме избива на садизъм.

ukelichko написа:С уговорката, че няма бивши комунисти, както и бивши кОври, си прав. ГЕРБ просто е по-малкото зло, макар че започвам да се съмнявам дали е по-малкото. Как пА се тумбаци като Баце и биволици като Вуйна - крушовска са водачите на нацията. Много ме кефи думата "нация". Като ми кажат "народа", си представям някакви затлъстяли същества, дето жулят домашна шльокавица, къпят се предимно в неделя, след буквара нищо друго не са прочели и се надъхват един друг, как ще станем зле като Гърция, как черните са превзели, подпалили и погромили Франция, как умират без лекарски грижи в Щатите и най-много ги е страх, от ЕС да не ги направят джендъри. А, да не пропусна и че Мерцедес си е Мерцедес(нема трошене брААААт), еле па моделите от преди 25 години са врЪхтЪ.

Може ли изобщо да е "нация" това, което се води след тия двамата. Да не добавям разни "патриоти" и т.н., че стана страшно? Колко "спасители" се изредиха от 89-та насам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Авг 2018, 9:13

ukelichko написа:Чак пък антиситемен........да кажем че не ме кефи голяма част от населението(народа) на Бъгария, като в тази част попадат и комунистите, но не само те. Нищо не съм облажил по комунистическа линия, нито по партийна линия след прехода. Просто съм си либерал по душа. Да не пропусна, че също така не ме е страх от джендъри :D

Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци . Как го оценяваш този по твоята ценностна система за нормалност ? Нео либералната идея е реставраця и на стари дертове .. :mhihi:
джендър.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Авг 2018, 10:00

:OT:
Как така, все още се свързва Русия с комунизма :dunno:
Или по подразбиране и понеже големият брат създаде нова студена война, трябва първо сигнално да реагираме, в духа на времето и от позицията на нова демократична държава на новите реалности.

На мен пък ми омръзна постоянно някой да създава интриги, да ми посочва с днешна дата кой е врага и въобще да се отричат всякакви неща, в духа на нови реалности.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 01 Авг 2018, 12:07

Jordana написа:Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци .

Мен не ме е страх,нито ме е гнус,само се притеснявам да не стане задължително в един момент.... :dunno: :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 01 Авг 2018, 19:33

Borymeckata написа:360 страници и пак сте наравно (130 : 130) - аз лично гласувах неутрално. Значи, предлагам да приемем следната компромисна формулировка:

НИЕ (които сме хванали този период през съзнателния си живот) - сме живели по-добре при соц-а.
ВИЕ (които не сте живели тогава и не го помните) - не сте живели по-добре при соц-а.
Приключваме наравно и всички са доволни. Става ли така? :ok: :ok:

Само моля доморасли икономисти да не ми обясняват, че само така ми се струва (че тогава съм живял добре), а в действителност съм живял зле. В замяна на това, аз няма да ги убеждавам, че сега живеят зле, а ако бяха живели тогава - биха живели по-добре. Мисля, че е справедливо...
+1. Няма как да се каже по-добре.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Авг 2018, 3:07

немо написа:
Jordana написа:Постоянно го повтаряш това за дежендърите ....ама те хората не ги е страх а се гнусят от такива извратеняци .

Мен не ме е страх,нито ме е гнус,само се притеснявам да не стане задължително в един момент.... :dunno: :lol:

То да беше задължително, едно на ръка. Сега ще свалят границата на педофилията под 14г. Дупе да им е яко на тези, които имат дъщери.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Авг 2018, 20:33

"... Сега ще свалят границата на педофилията под 14г..." Направо се чудя как ви ги раждат главите тия простотии... :roll:

Иначе Бъгария ми хареса...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Авг 2018, 1:33

Владо написа:"... Сега ще свалят границата на педофилията под 14г..." Направо се чудя как ви ги раждат главите тия простотии... :roll:

Иначе Бъгария ми хареса...

Знаеш ли, много от днешните неща преди 10-15-20 години бяха "простоии". Великата и непобедима Ю еС арми узакони зоофилията. Не ме карай да давам повече примери.

Има една религия (която много скоро ще завладее Света), при която е нормално младоженката да е навършила 14г възраст. Въпрос на време е, това да се узакони. Под претекст, че се накърняват нечии религиозни чувства ... И като кажат, че е "било с нейно съгласие", пиши ми колкото си искаш, кое е простотия и кое не.

И докато Пикасо се изгуби и комикси няма, в страната се случват много интересни неща. Малката Джулка се развежда, Тоца Крокодила бременна и т.н. и т.н. хай-лайф новини :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 03 Авг 2018, 9:34

BMW_POWER написа:..

Аре да се запреш малко с глупостите

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Авг 2018, 11:33

Твърде много искаш от него :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Авг 2018, 11:57

Benedetto написа:
BMW_POWER написа:..

Аре да се запреш малко с глупостите

https://www.24chasa.bg/Article/1143720

Да сме живи и здрави, пак ще си говорим, кое са глупости и кое не :OT:

Иначе долното как се нарича, глупост може би???

https://news.bg/economics/blizo-2-mln-b ... esets.html

През 2017 г. линията на бедност общо за страната e 351.08 лв. средномесечно на лице от домакинство. При този размер на линията под прага на бедност са били 1 665.3 хил. лица, или 23.4% от населението на страната, оиказват данни на НСИ.

В сравнение с предходната година размерът на линията на бедност нараства с 13.9%, а относителният дял на бедното население нараства с 0.5%. Системата за социална защита има съществено значение за редуциране на бедността. Данните за 2017 г. показват, че ако в доходите на домакинствата се включат доходите от пенсии, но се изключат останалите социални трансфери (обезщетения, социални и семейни помощи и добавки), равнището на бедност се повишава от 23.4 до 29.2%, или с 5.8%. Съответно при изключване на пенсиите и останалите социални трансфери равнището на бедност нараства до 44.8%, или с 21.4%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Авг 2018, 12:06

Е не с лошо ...
:ahah:

Значи палър имаш проблясъци но в 80 процента от мненията ти не си обективен...
И сега ако изнасилиш 50 годишна е престъпление а въпросната религия въпреки така нареченета педофилия за която говориш съвсем не рядко трепят с камъни и висят на автокранове истински педофили.

Хормона тресе доста преди 14 ... Очеизвадно е, че секс се прави МАСОВО около тази възраст и клипчета коолкото искаш.
Доброволния елемент е задължителен ....
Сега ако искаш да извъртиш и този казус - ти си!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата