Какво ме дразни в е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
повечето хора ги дразни че имат проблеми с колите си .. тази тема мислех че е за това какво предлага е36 фабрично дори ако е с всички екстри и какво не е направено като хората (или поне не е 100% перфектно като функционалност) .. а не какви са индивидуалните проблеми при нашите 10+ годишни коли карани по разбитите ни пътища .. изкриви се малко смисъла 

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
KickingKing написа:Kris написа:Не просто моделите без клима духат само студено по средата.
Абе нали за т'ва е врътката с синьото и червеното квадратче под средната духалка...
Да ама това го имат моделите с клима само, а тия без клима имат само отваряне/затваряне на клапите

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Май повечето хора тук ги дразнят все неща, които се появяват като ЕГНто на колата е с по-малка цифричка отпред, но с по-маняшка поддръжка нещата в тази област се коригират.
Е36 си е идеална когато си е комплектована както трябва.
Духа си топло и студено и в центъра и има доста степени като е с клинюматроник. Има си и регулиране на времето на прекъснатата степен, така че не е вярно че и липсва междинна между прекъсната и първа на чистачките. И изобщо всичко си е екстра когато не е с поорязани екстри.
Само едно нещо липсва при мен и то е осветление на врътките за пускане и спиране на въздуха от духалките на таблото, но щом господата от BMW са го пропуснали винаги мога да си го коригирам
.
Скоро ще бъде отстранен този пропуск в моята колица.
Е36 си е идеална когато си е комплектована както трябва.
Духа си топло и студено и в центъра и има доста степени като е с клинюматроник. Има си и регулиране на времето на прекъснатата степен, така че не е вярно че и липсва междинна между прекъсната и първа на чистачките. И изобщо всичко си е екстра когато не е с поорязани екстри.
Само едно нещо липсва при мен и то е осветление на врътките за пускане и спиране на въздуха от духалките на таблото, но щом господата от BMW са го пропуснали винаги мога да си го коригирам

Скоро ще бъде отстранен този пропуск в моята колица.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
juro написа:Има си и регулиране на времето на прекъснатата степен, така че не е вярно че и липсва междинна между прекъсната и първа на чистачките.
Това би ли споделил от къде се прави?? За нищо подобно не се сещам по мойта

От лоста за чистачките си се прави само че съм го пробвал само в началото като купих колата и не помня как ставаше точно. Мисля че беше с включване изключване и пак включване на прекъснатата степен след времето, което искаш да е интервал между две включвания. Някъде го пишеше из книжките. Ако не се лъжа пишеше, че максимум е 25 секунди.
Трябва да пробвам пак, че книжката иа позатрих
:):):).
Честно казано аз не го ползвам това защото карам на първа степен почти винаги.
Все трябва да има някой тук, който да знае как точно ставаше.
Трябва да пробвам пак, че книжката иа позатрих

Честно казано аз не го ползвам това защото карам на първа степен почти винаги.
Все трябва да има някой тук, който да знае как точно ставаше.

- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
Единственото което ме дразни мен още от както я купих мойта колица е това че капака на жабката е малко провиснал от годинките и поне аз не можах да открия начин да го регулирам(виждал съм същия проблем и при други Е36 ци)! Иначе мога да кажа само едно БМВ-то си е БМВ и аз лично се радвам че все повече хора в България го осъзнават. Покрай тая кола създадох доста приятелства с другите БМВ ентусиасти от града. Пък и след 10х годинки дизайна на Е36 още хваща окото. 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако миеш предното стъкло на отворен прозорец капе в купето ; болтовете на джантите имат навика за се заваряват за джантата ; предното окачване можеше да е малко по здраво ,дифа също ... друго не се сещам ,автомобила като цяло е много пипнат и помислен и много ме кефи ,аз затова и 5 години си го карам вече
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Дразни ме, че 20ската няма щпер
По въпроса с чистаките: мойта има сензор в огледалото за обратно виждане, който гледа към предното стъкло и когато съм пуснал слаба степен, а почне да вали яко или увелича скороста с която се движа, чистачките почват да се движат по-бързо и обтратно - когато намали дъжда или аз намаля скороста и те почват по-бавно. Яко а

По въпроса с чистаките: мойта има сензор в огледалото за обратно виждане, който гледа към предното стъкло и когато съм пуснал слаба степен, а почне да вали яко или увелича скороста с която се движа, чистачките почват да се движат по-бързо и обтратно - когато намали дъжда или аз намаля скороста и те почват по-бавно. Яко а

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:Дразни ме, че 20ската няма щпер
Това за чистачките като го видях за пръв път на моята и си рекох-айде изгоря нещо ...

Има зависимост от дъжда и скороста...Ама първият път е шашкащо-защото си викаш айде в дъжда без чистачки...Ама като превключиш ръчката и се успокояваш...
А иначе нищо не ме дразни и с удоволствие си джиткам с него...Имах и едно E200cdi ама стана излишно...По икономично беше ама до там ...Продадох го и си оставих БМВ марката...
Ами това от мен...и както казват от БТВ: -Юксел

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Dimo написа:Мен ме дразни тва че големият борд не е по дефолт
Подкрепям, и на мен това ми е "кусура"

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
KickingKing написа:Thorm-Ka!SuPeR_FLY написа:дразни ме, че е тясно отзад и че нямам подлакътник отпред
На мене не ми пука к'во е отзад щото аз се возя отпред.
Е да ама на мен ми пука щото не ми е приятно като возя семейството си да се натискат отзад и аз да не мога да си дръпна седалката назад щото ще им счупя краката