Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?
Модератор: Общи модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?
Bexim написа:lowrider написа:Добре де, явно съм някакъв умерен мазохист все пак, та ми се върти тия дни идеята за е70 с онова лайно н52, като динамика дали ще е осезаемо по-зле от нефейсово е53 4.4?
По-добре Х3.
Ако ще е Н52 - да е от последните, Щатски, разбира се.
Сменяш колектора, ремап у-а, ще извади едни 270 магарета.
И търси на малък пробег - под 100 най-добре!!!
Какво визираш под смяна на колектор - 258hp версиите, с които се доставя X3 F25 за щатите не са ли с N52B30O0 с 3-Stage DISA intake manifold?
Only dead fish follow the stream...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Jarvis написа:Чувал съм, ама шофьори всякакви, и на всичките 760 им е далеко освен ако не са решили да гладуват за него или не са го взели след абитуриентския му бал... или говорим за ония шофьори с ризката, сакото и шапчицата, дето дремят в колата докато баткото хапне в Маринелата?В тоя случай ''дето са с такива'' звучи малко не на място...
1. Няма срамна работа

Почти съм сигурен, че тия с ризката и шапчицата изкарват повече от теб, пък нека седят в колата и сигурно имат повече км по учения отколкото ти на пътя

2. Изказа се мнение, че първите 20к км колата е ок и после ревеш - дадох пример с 5 коли дето не се чупят, а се карат постоянно и много сериозно (за справка: Ауди S8 хвърли мотор за 35к км при идентично каране)
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Някой с наблюдения върху форд куга първа генерация, двулитровата печка? По- тясно е от х3 е83, но по- нова концепция и не по- лошо като управление, двигателят го слагат в пежо/ситроен и волво, ама дали има дпф 136 к.с. версията?
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
MadChicken написа:Какво визираш под смяна на колектор - 258hp версиите, с които се доставя X3 F25 за щатите не са ли с N52B30O0 с 3-Stage DISA intake manifold?
Сега го видях, дава си го с ДИС-ите.
Значи тогава трябва да е само софтуер, на който му се занимава..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
1. Никой нищо не е казал за срамна работа, ама гледам не за първи път скачаш като ощипана мома по темата, та явно е комплекс някакъв
Другите глупости даже не ми се и коментират... особено пък това за ученията? Аз като имам 5г учения в юридическия на СУ, това по-напред или по-назад ме слага спрямо шоферите с ученията на далеко едно от друго, така да си преценя нивото?
Смешна работа, батьо...
2. Идея нямам кое колко и как се чупи, просто не е адекватно изказването преди малко.

Другите глупости даже не ми се и коментират... особено пък това за ученията? Аз като имам 5г учения в юридическия на СУ, това по-напред или по-назад ме слага спрямо шоферите с ученията на далеко едно от друго, така да си преценя нивото?

2. Идея нямам кое колко и как се чупи, просто не е адекватно изказването преди малко.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Jarvis написа:или говорим за ония шофьори с ризката, сакото и шапчицата, дето дремят в колата докато баткото хапне в Маринелата?![]()
Какво казваше? Не се подиграваш на шофьорите...поне си стой зад думите

Аз комплекс нямам, просто се дразня на такива въздухари като теб дето всичко знаят и са "превъртели играта" как омаловажават чуждия труд.
И пак ще те помоля да обясниш кое не е на място на изказването - давам реален пример за BMW със здрав бензинов мотор. Декс не се съгласи и аз му обясних от къде ми идват наблюденията.
Дразни си се, не ми пречиш... аз обаче няма да те целувам
Стига се оправдава като ученичка с тоя здрав двигател на БМВ, не на място е това, дето ти цитирах преди малко... даже и тираджиите, дето спят в онее консерви метър на метър по три месеца не живеят със заблудата, че камиона си е техен...
Без значение вече де, разбрах, че тия 760ци само ги карат, а многото бензин и обслужванията само са ги виждали как се случват така отстрани... със здраве, батьо, и полека с нервите и дразненето, че не са полезни

Стига се оправдава като ученичка с тоя здрав двигател на БМВ, не на място е това, дето ти цитирах преди малко... даже и тираджиите, дето спят в онее консерви метър на метър по три месеца не живеят със заблудата, че камиона си е техен...
Без значение вече де, разбрах, че тия 760ци само ги карат, а многото бензин и обслужванията само са ги виждали как се случват така отстрани... със здраве, батьо, и полека с нервите и дразненето, че не са полезни

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bexim написа:MadChicken написа:Какво визираш под смяна на колектор - 258hp версиите, с които се доставя X3 F25 за щатите не са ли с N52B30O0 с 3-Stage DISA intake manifold?
Сега го видях, дава си го с ДИС-ите.
Значи тогава трябва да е само софтуер, на който му се занимава..
Не е само софтуер понеже изпускателната система е съвсем различна в модела (Евро 5).
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Jarvis написа:Аз за сега говоря, какво съвременно бмв да си купя с над 250к.с и газ?
Сега търкалям 2.0 дизел на 220кс и разход под 6, какъв е бензиновия еквивалент мощност/разходи/надеждност?
Ревизиран м54б30 с компресор и газ.

В какво купе ти избираш.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
b00st написа:Не е само софтуер понеже изпускателната система е съвсем различна в модела (Евро 5).
И аз сега рових малко из реалоема, ама не видях никакви разлики между купе 272 коня и другите Н52Б30..
Ако е само изпускател - лесно се лекува. Сега го погледнах - горният ред катове е същият като на всичките. Слагат втория - махаш го. И без това основното чистене е в горните катове в колекторите.
Не знам, на теория звучи страхотно, но не знам кой го е правил на практика. И пак казвам, аз не бих се занимавал, карай, вози се и така..
FREE SPIRIT
Jarvis написа:Дразни си се, не ми пречиш... аз обаче няма да те целувам![]()
E точно шофера първи ще разбере като колата влиза за поправка на мотора постоянно, кво се заяждаш с всички не ми е ясно. Да не мислиш, че баровеца сам си я кара в БМВ.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И аз това щях да кажа. Пък има шофьор, има и шофьор.
Все едно да казваш, че Америките са едно и също нещо. А сега, че има бол седмици от тия по света, които се карат именно от шофьори на някой се приема едва ли не за нещо невероятно тук.
Иначе колегата малко така по тарикатски тръгва да хапе кой какви комплекси имал, поради някакви неразбираеми за него фактори. Все едно сега някой него да лепне, че щом търси БМВ само за газчица(по негови думи)значи е еди какъв си и еди що си. Добре, че тоя форум се е доказал като широко скроен.

Иначе колегата малко така по тарикатски тръгва да хапе кой какви комплекси имал, поради някакви неразбираеми за него фактори. Все едно сега някой него да лепне, че щом търси БМВ само за газчица(по негови думи)значи е еди какъв си и еди що си. Добре, че тоя форум се е доказал като широко скроен.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Стига ве, тарикатски... виж как сладко се връзва момчето
Ааабеее....

Top Gun Maverick написа:Добре, че тоя форум се е доказал като широко скроен.
Ааабеее....

- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Jarvis написа:Стига ве, тарикатски... виж как сладко се връзва момчето![]()
Ааабеее....
Ти какъв швестер си...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
чудех се как да го кажа по-широко скроено, но и така става 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...