"Гледам на теб само като на приятел"
Модератор: Общи модератори
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Re: "Гледам на теб само като на приятел"
Да изкараш тази тема си е #10yearsChallenge
Иначе по темата, остави я да и залипсваш 

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Borymeckata написа:Откъде я изкопахте тая тема бе, отпреди 10 години, егати...
Прави ли ви впечатление как преди 10 години доста по-културно са се водили споровете? Аз изчетох цялата тема и като цяло не видях обидни квалификации и виртуален селски бой.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Ако визираш мен, къде видя обиди и селски бой? Щото пък не виждам изобщо друг да е казал нещо, дето да намирисва на обида.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Мордехай написа:Ако визираш мен, къде видя обиди и селски бой? Щото пък не виждам изобщо друг да е казал нещо, дето да намирисва на обида.
Колега, изобщо не визирах теб. Имах предвид като цяло нивото на дискусия във форума напоследък.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Аз мисля, че се забавляваме, малко Джарвиса се закача повече, ма трябва и това да го има. Представям си в бгмамата как се кълват кокошките и си скубят перушината, ние сме цвете. Направо се учудих, та затова питах.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Джурвиса е ника на Миглена Ангелова. Яко психологически портрети и мнение по всеки душевен проблем.
Колегата с приятелката. Преди да се родят поне половината от вас се водехме с едно гадже. За съжаление нещата не се получих. Тя се омъжи Аз се ожених... Останахме приятели. Дори след 30 години я наричам "любов моя" когато се видим. Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
Колегата с приятелката. Преди да се родят поне половината от вас се водехме с едно гадже. За съжаление нещата не се получих. Тя се омъжи Аз се ожених... Останахме приятели. Дори след 30 години я наричам "любов моя" когато се видим. Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Жените, които не търсят богат мъж, абсолютно държат да имат контрол над мъжа си, дали ще имат тръпка или не е второстепенно..BMW_POWER написа:Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
А по темата със вкарването в "приятелската зона" - мацката трябва да те види с по-готина от нея, съчетано с рязко отдръпване от твоя страна.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Играл съм го 1 път тоя филм и никога вече 
тръгнат ли натам нещата - излизане -> пиене -> легло -> всичко е наред

тръгнат ли натам нещата - излизане -> пиене -> легло -> всичко е наред
Moni_BMW написа:Ето и моята подобна история. Запознах се с едно момиче и между нас искрата веднага пламна. Бяхме страхотна двойка, доста нгааши познати ни завиждаха, че се разбирахме, не се караме,но имахме малки проблеми свързани с неоправдана ревност от моя страна и един ден тя поиска да се разделим,но ми каза, че ме обича като човек и като приятел и иска да си поддържаме приятелски отношения. На мен ми стана много гадно от раздялата (просто тя е момичето за мен, никога не съм имал по подходяща и никога не съм имал такава обич кю момиче. И от тогава почти всеки ден си пишем на вайбъра, говорим си, поне по веднъж в седмицата се виждаме, излизаме заедно, но сме си само приятели за жалост. Един път се опитах да се съберем но тя беше категорична. Все още си я искам и ми липсва, не мога Без нея и ще правя опити да сме заедно. Мина време от последният път когато се опитах да се съберем, в последно време още повече се сближихме имам чувството че и тя иска да сме заедно, но просто сме по срамежливи и двамата, както и да е аз ще направя всичко да сме заедно. А между другото съм на мнение че приятелство между момче и момиче които са били гаджета е невъзможно да съществува или ако има нещо то е повече от приятелство.
Като знаеш, че не е възможно приятелството и тя ти е казала, че не е възможно да сте заедно, защо се занимаваш с глупости ?
Извинявай, че ти го казвам така директно, сигурно ти е много тежко, но предполагам си голям човек и трябва да се държиш, като такъв.
Bogat-Beden написа:Жените, които не търсят богат мъж, абсолютно държат да имат контрол над мъжа си, дали ще имат тръпка или не е второстепенно...BMW_POWER написа:Да ти кажа честно, като видя как прави мъжа си луда калинка, май не съм загубил много
Кой е патил как знае;)
А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?
Само ако имат няколко гънки на мозъка.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Мордехай написа:Аз мисля, че се забавляваме, малко Джарвиса се закача повече, ма трябва и това да го има. Представям си в бгмамата как се кълват кокошките и си скубят перушината, ние сме цвете. Направо се учудих, та затова питах.
Аз съм ветерен по банове от "закачки" тука

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Мордехай написа:Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?
Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога?

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Jarvis написа:Мордехай написа:Jarvis написа:А ако мъжа е богат това к'во променя? Стоят и кротуват щото са зависими и лесно заменяеми?
Което води до въпроса - на богатите мъже слагат ли им рога?
А неее, изобщо.