НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: НВ-ВМХ
Около 4гр.въглехидрати на 100гр. са, но зависи от сорта и как са гледани.
Never mistake motion for action...
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Колеги я споделете в период на качване на колко грама въглехидрати сте и съответно като започне чистенето на колко грама ги сваляте? Говорим главно за ориза
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Пичове,отдавна искам да споделя за домашния черен шоколад. Честно казано по добър не съм ял. Смесват се какао на прах,какаово масло,кокосово масло. Разбърква се и се оставя да изстине. Може да се добави стевия или мед за подслаждане като с меда не се прекалява,сами се сещате защо. Аз слагам и сурови бадеми. Трябва да се държи постоянно в хладилник. Рецепта точна няма,не съм гледал от никъде. Като цяло гледам основните продукти да са 1:1:1.като какаото може и да е повече според вкуса. Снимки по късно 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това звучи добре.
Аз отскоро открих кокосовото масло, голяма благинка е - много полезно за червата
Аз отскоро открих кокосовото масло, голяма благинка е - много полезно за червата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
magareto_yori написа:Смесват се какао на прах,какаово масло,кокосово масло.
Опитай и с какаова паста, вместо кокосово масло. А за подсладител еритритол, вместо мед или стевия. При теб може и да намериш в Амазон и еритритол с монашенски плод или алулоза. Леко ще хруска, но вкуса е неразличим от захар.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
За подсладителите не ми е дерт щото аз си го ям и без тях. Децата се мръщят обаче,щото им горчи. Честно казано ако ще подслаждам предпочитам да е с истински мед,за който съм сигурен от къде е. Иначе шоколада става и само с какаово масло или само с кокосово масло.За какаовата паста даже не бях чувал.Ще пробвам! Иначе е тва стана
Имам и рецепта за едни сушени филийки от семена и ядки.Направо са лудница
Ама за тях по-късно
Имам и рецепта за едни сушени филийки от семена и ядки.Направо са лудница

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
НВ-ВМХ
За децата става и с мед или фурми. Аз какаовата паста я рупам и така и мине като шоколад, без да я смесвам с нищо. Еритритола не горчи. Тоя, който е смесен с малко количество Стевия за да стане 1:1 на подслаждане със захарта, също. Но за деца не е и абсолютно необходимо да ги пазиш от някакви малки количества мед или сладки плодове.
Иначе с подсладителите с 0 ГИ вече можеш да правиш и шоколадови торти и всякакви по-завъртяни неща.
Иначе с подсладителите с 0 ГИ вече можеш да правиш и шоколадови торти и всякакви по-завъртяни неща.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Тая тема като се прояви пред 4-5 години я прегледах отгоре-отгоре и реших, че не е за мен тая работа... Вкъщи ядем само бутове и филета, свинско и телешко, без тлъсто, без шарено, а сланина даже и с л@йняна пръчка не докосвам...
Та преди 1 седмица жената реши, че ще минава на това хранене и аз реших да се присъединя. Наблягаме най-вече на млечни продукти, масло, яйца, сметана, свинско, ядки. Но след една седмица на пържоли решихме да разнообразим малко:
Блата е от бадемово брашно и моцарела, отгоре моцарела и чоризо.
3500 ккал, 7% въглехидрати, 23% протеин и 70% мазнини.
Обикновена пица с такъв размер не ни стига и си дояждаме с нещо. От тази хартиса снощи
Малкия дори не разбра, че има нещо различно
За една седмица свалих 2 кг, без никакви ограничения в количеството храна и без да докосвам въглехидрат. Освен тая царевица в пицата, 1-2 ябълки и зеленчуците.
Най-странното е, че прехода го направихме много рЕзко без никакви последствия - от пица Доминос и сладолед в неделя до свинско филе със сметана в понеделник.
При мен няма никакви грижи, даже се чувствам по-тонизиран през деня. Жената малко и се гадеше от мазнотиите, виене на свят сутрин преди да яде, но нищо фрапиращо. А може и да е от нерви и липса на сън, че е счетоводител, и послената седмица на март е малко тегава
Най-странното е, че изобщо не ми се яде сладко. А преди не можех да изкарам и ден без шоколад, сладолед, бисквити, вафли и какво ли не. Като малко дете нямах търпение да си изям основното, че да дойде време за десерт
Сега ги подминавам в магазина без да ми трепне сърцето 
Най-големият проблем за мен в това хранене е липсата на разнообразие. Толкова много сирене и кашкавал не съм ял никога... Но без сланина няма как...
Та преди 1 седмица жената реши, че ще минава на това хранене и аз реших да се присъединя. Наблягаме най-вече на млечни продукти, масло, яйца, сметана, свинско, ядки. Но след една седмица на пържоли решихме да разнообразим малко:
Блата е от бадемово брашно и моцарела, отгоре моцарела и чоризо.
3500 ккал, 7% въглехидрати, 23% протеин и 70% мазнини.
Обикновена пица с такъв размер не ни стига и си дояждаме с нещо. От тази хартиса снощи

Малкия дори не разбра, че има нещо различно

За една седмица свалих 2 кг, без никакви ограничения в количеството храна и без да докосвам въглехидрат. Освен тая царевица в пицата, 1-2 ябълки и зеленчуците.
Най-странното е, че прехода го направихме много рЕзко без никакви последствия - от пица Доминос и сладолед в неделя до свинско филе със сметана в понеделник.
При мен няма никакви грижи, даже се чувствам по-тонизиран през деня. Жената малко и се гадеше от мазнотиите, виене на свят сутрин преди да яде, но нищо фрапиращо. А може и да е от нерви и липса на сън, че е счетоводител, и послената седмица на март е малко тегава

Най-странното е, че изобщо не ми се яде сладко. А преди не можех да изкарам и ден без шоколад, сладолед, бисквити, вафли и какво ли не. Като малко дете нямах търпение да си изям основното, че да дойде време за десерт

Най-големият проблем за мен в това хранене е липсата на разнообразие. Толкова много сирене и кашкавал не съм ял никога... Но без сланина няма как...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
В основата са месата и мазнините, над тях са зеленчуците и чак тогава идват млечните, а най-отгоре са ядките. Не, че зрелите сирена и кашкавали не са добра храна, но количествата като калориен прием са някъде в този ред.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Не знам как да стане това без сланина...
Ние дори тлъсти меса не ядем. А в бута и филетата няма достатъчно мазнини...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма как. Така се получава високо протеиново хранене, което е нещо съвсем различно.
Ограничаването същевременно и на въглехидратите и на мазнините не мисля, че е разумно.
Иначе отслабването в първите дни след спирането на големите количества въглехидрати идва предимно от изхвърлената вода и е напълно нормално и очаквано.
Ограничаването същевременно и на въглехидратите и на мазнините не мисля, че е разумно.
Иначе отслабването в първите дни след спирането на големите количества въглехидрати идва предимно от изхвърлената вода и е напълно нормално и очаквано.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
drago_pavlov написа:Не знам как да стане това без сланина...
Краве масло?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Аз мазнините си ги набавям, но не от сланина.
Предимно от краве масло, сметана, цедено кисело мляко, кашкавал и сирене.
Но и кравето масло не мога да го ям като сладолед - 80-100 грама макс на ден.
Но със сигурност не съм на високо протеиново хранене.
Предимно от краве масло, сметана, цедено кисело мляко, кашкавал и сирене.
Но и кравето масло не мога да го ям като сладолед - 80-100 грама макс на ден.
Но със сигурност не съм на високо протеиново хранене.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Много краве и кокосово масло можеш да поемеш с кафе. Гледай да спазваш процентното съотношение мазнини : протеин, нетните въглехидрати под 20гр и това е. Включи повече от горните масла и зехтин и намали млечните.