Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Re: Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?

Мнение от ludnik » 03 Май 2019, 11:21

По мои впечатление повечето приятели и познати заминаха къде ли не само и само да не живеят в България. Повечето имаха сериозна работа с добро заплащане, семейство, имоти и прочие. Но напуснаха само заради несигурността в държавата и многото тъпотии, които ги заобикаляха. Зарязаха роднини, бизнес и всичко, за да забегнат.
Аз съм от Пловдив, живея под наем и двама човека магистри работим за 1400 лв. общо.
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 03 Май 2019, 11:29

Най-голямият проблем на тая държава винаги е бил един и същ - пълна е с българи. :mhihi:
Ганя е събирателен образ отпреди 130 г и пак е актуален, защо ли?
И така, докато индобългарите не станат повече, а натам вървим.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 03 Май 2019, 11:34

ludnik написа:По мои впечатление повечето приятели и познати заминаха къде ли не само и само да не живеят в България. Повечето имаха сериозна работа с добро заплащане, семейство, имоти и прочие. Но напуснаха само заради несигурността в държавата и многото тъпотии, които ги заобикаляха. Зарязаха роднини, бизнес и всичко, за да забегнат.
Аз съм от Пловдив, живея под наем и двама човека магистри работим за 1400 лв. общо.

Човек с бакалавър на инженерна позиция 1.9к чисто , а от 1-ви този месец с 15% отгоре заплатата. Човек с бакалавър на позиция " Покупка на компоненти и връзка с клиенти" пак около 2к чисто говорим не брутно. И ако отворите джобс БГ и го следите веднага можете да получавате х2 на сегашния ви доход. Но промяната трябва да я направите вие не да се пускате по течението.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 03 Май 2019, 11:35

Това за Филибето ли, че ме съмнява силно??

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Май 2019, 12:13

Exclusive89 написа:но нека не забравим и за пенсионерите (не само) които броят жълти стотинки в хипер развитата страна.

И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
Или се чувстваш по-добре от факта, че белгийските пенсионери около теб живеят добре?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Май 2019, 12:26

Криво се разбира циливилизацията господа ...криво . Да удариш келепира и кьоравото в БГ е укоримо ....и отиваш да удряш келепира в чужденеция ????!!! WTF ??? :ranting:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Май 2019, 12:28

И на тая тема и се видя майката..
Колеги, не са тези в чужбина, които са "враговете" на народа.. Те са друг вид жертви.
Дайте да не се дърлим за глупости, това е негативна енергия в грешна посока. :bchug: Отделно, че е доста вече извън темата.
Аз последните години винаги съм се старал да НЕ казвам на никого какъв, колко и откъде ми е доходът.
Доколкото си плащам данъците и ест, съм в рамките на закона, който го касае пряко - знае.
Който не знае - не е негова работа.
Страшен порок е клюкарстването, не само че не е продуктивен, ами и дърпа назад и надолу.
Имам компания приятели от детство, събирахме се два пъти в рамките на месец, поне половината (ако не и повече) от разговора е обсъждане на трети лица.. :kuku: Намекнах им полудиректно, че простотия, нямаше ефект - ерго сл. път ще се събират без мен явно..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Май 2019, 13:24

Еми смешно е , дали си Ганя Балкански , Настрадин ходжа , Попай моряка или Швейк все тая .Отиваш да удряш келепира на друга поста , хубаво много добре отлично . Не си втълпяваш че само ти можеш да миеш чинии и да работиш с дезифектанта в кенефа и всичко е у ред . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 03 Май 2019, 14:22

drago_pavlov написа:
Exclusive89 написа:но нека не забравим и за пенсионерите (не само) които броят жълти стотинки в хипер развитата страна.

И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
Или се чувстваш по-добре от факта, че белгийските пенсионери около теб живеят добре?

За пенсионерите нищо не мога да направя, а за самия себе си. Да чувствам се добре, хората са работили и сега се наслаждават на живота, кой в Белгия кой в Испания. Искаше ми се и в БГ да е така, а не като се пенсионират да са гърбави, куци и т.н. Не трябваше да ти отговарям... ай наслаждавай се на живота и недей да мислиш за хората извън страната. Мием си чинийките, живеем в мизерия, едвам изкарваме месеца и т.н. :ok:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2019, 15:10

drago_pavlov написа:И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?

... до колкото знам имигрантите изпращат доста голяма сума годишно в родината...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Май 2019, 15:20

Големи , големи само милиарди € и то преводи през банките ( май над 2500лв превод бяха ) . Това което влиза на ръка в Бг а то е почти още половината .... сещай се . Лошото е , че рано или късно ( до 20г ) това ще спре и тогава кораба ще потъне със зверска сила на дъното . За 2018 парите от имигранти са повече от чуждите инвестиции.

Sent from my iPhone X using Tapatalk
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 03 Май 2019, 15:20

alx написа:
drago_pavlov написа:И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?

... до колкото знам имигрантите изпращат доста голяма сума годишно в родината...

От няколко години изпращаме повече отколкото са преките чуждестранни инвестиции в страната. И това според официалната статистика, която не отчита парите, които се носят кеш, когато си идваме тук. Само че и това ще е до време, защото времето си тече, а роднините, на които се изпращат пари остаряват и измират.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 03 Май 2019, 15:21

Хахах, с колегатга AGT по едно и също време сме писали едно и също мнение :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 03 Май 2019, 16:03

А малко по-конкретно:
$2,39млрд. или над 4 млрд. лева , или 40% от всички чужди инвестиции в държавата , или 4% от БВП.Още толкос влизат на ръка в БГ.
Аз лично за последните две години в България съм внесъл над 15к.евро - като не броя текущите разходи докато съм в къщи.
Накрая Ганя ми смята дюнерите :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 03 Май 2019, 17:31

И аз като се замисля, за 2 години каквото събрах в Германия, го изхарчих в България ..

А да дам пример за последните ви дискусий с мен.

2 години работих на заплата от 1100 до 1500 евро, плащах наем 400 евро всичко и събрах 10 000 евро без да се лишавам от нищо. В България за 2 години не мога да спестя и 2000лв с над 1500лв заплата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата