Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?
Модератор: Общи модератори
Re: Каква заплата получавате / Колко ви е месечния доход ? ?
По мои впечатление повечето приятели и познати заминаха къде ли не само и само да не живеят в България. Повечето имаха сериозна работа с добро заплащане, семейство, имоти и прочие. Но напуснаха само заради несигурността в държавата и многото тъпотии, които ги заобикаляха. Зарязаха роднини, бизнес и всичко, за да забегнат.
Аз съм от Пловдив, живея под наем и двама човека магистри работим за 1400 лв. общо.
Аз съм от Пловдив, живея под наем и двама човека магистри работим за 1400 лв. общо.
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Най-голямият проблем на тая държава винаги е бил един и същ - пълна е с българи.
Ганя е събирателен образ отпреди 130 г и пак е актуален, защо ли?
И така, докато индобългарите не станат повече, а натам вървим.

Ганя е събирателен образ отпреди 130 г и пак е актуален, защо ли?
И така, докато индобългарите не станат повече, а натам вървим.
ludnik написа:По мои впечатление повечето приятели и познати заминаха къде ли не само и само да не живеят в България. Повечето имаха сериозна работа с добро заплащане, семейство, имоти и прочие. Но напуснаха само заради несигурността в държавата и многото тъпотии, които ги заобикаляха. Зарязаха роднини, бизнес и всичко, за да забегнат.
Човек с бакалавър на инженерна позиция 1.9к чисто , а от 1-ви този месец с 15% отгоре заплатата. Човек с бакалавър на позиция " Покупка на компоненти и връзка с клиенти" пак около 2к чисто говорим не брутно. И ако отворите джобс БГ и го следите веднага можете да получавате х2 на сегашния ви доход. Но промяната трябва да я направите вие не да се пускате по течението.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това за Филибето ли, че ме съмнява силно??
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Exclusive89 написа:но нека не забравим и за пенсионерите (не само) които броят жълти стотинки в хипер развитата страна.
И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
Или се чувстваш по-добре от факта, че белгийските пенсионери около теб живеят добре?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Криво се разбира циливилизацията господа ...криво . Да удариш келепира и кьоравото в БГ е укоримо ....и отиваш да удряш келепира в чужденеция ????!!! WTF ??? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И на тая тема и се видя майката..
Колеги, не са тези в чужбина, които са "враговете" на народа.. Те са друг вид жертви.
Дайте да не се дърлим за глупости, това е негативна енергия в грешна посока.
Отделно, че е доста вече извън темата.
Аз последните години винаги съм се старал да НЕ казвам на никого какъв, колко и откъде ми е доходът.
Доколкото си плащам данъците и ест, съм в рамките на закона, който го касае пряко - знае.
Който не знае - не е негова работа.
Страшен порок е клюкарстването, не само че не е продуктивен, ами и дърпа назад и надолу.
Имам компания приятели от детство, събирахме се два пъти в рамките на месец, поне половината (ако не и повече) от разговора е обсъждане на трети лица..
Намекнах им полудиректно, че простотия, нямаше ефект - ерго сл. път ще се събират без мен явно..
Колеги, не са тези в чужбина, които са "враговете" на народа.. Те са друг вид жертви.
Дайте да не се дърлим за глупости, това е негативна енергия в грешна посока.

Аз последните години винаги съм се старал да НЕ казвам на никого какъв, колко и откъде ми е доходът.
Доколкото си плащам данъците и ест, съм в рамките на закона, който го касае пряко - знае.
Който не знае - не е негова работа.
Страшен порок е клюкарстването, не само че не е продуктивен, ами и дърпа назад и надолу.
Имам компания приятели от детство, събирахме се два пъти в рамките на месец, поне половината (ако не и повече) от разговора е обсъждане на трети лица..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Еми смешно е , дали си Ганя Балкански , Настрадин ходжа , Попай моряка или Швейк все тая .Отиваш да удряш келепира на друга поста , хубаво много добре отлично . Не си втълпяваш че само ти можеш да миеш чинии и да работиш с дезифектанта в кенефа и всичко е у ред . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
drago_pavlov написа:Exclusive89 написа:но нека не забравим и за пенсионерите (не само) които броят жълти стотинки в хипер развитата страна.
И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
Или се чувстваш по-добре от факта, че белгийските пенсионери около теб живеят добре?
За пенсионерите нищо не мога да направя, а за самия себе си. Да чувствам се добре, хората са работили и сега се наслаждават на живота, кой в Белгия кой в Испания. Искаше ми се и в БГ да е така, а не като се пенсионират да са гърбави, куци и т.н. Не трябваше да ти отговарям... ай наслаждавай се на живота и недей да мислиш за хората извън страната. Мием си чинийките, живеем в мизерия, едвам изкарваме месеца и т.н.

drago_pavlov написа:И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
... до колкото знам имигрантите изпращат доста голяма сума годишно в родината...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Големи , големи само милиарди € и то преводи през банките ( май над 2500лв превод бяха ) . Това което влиза на ръка в Бг а то е почти още половината .... сещай се . Лошото е , че рано или късно ( до 20г ) това ще спре и тогава кораба ще потъне със зверска сила на дъното . За 2018 парите от имигранти са повече от чуждите инвестиции.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
alx написа:drago_pavlov написа:И като емигрира с какво подобри живота на пенсионерите?
... до колкото знам имигрантите изпращат доста голяма сума годишно в родината...
От няколко години изпращаме повече отколкото са преките чуждестранни инвестиции в страната. И това според официалната статистика, която не отчита парите, които се носят кеш, когато си идваме тук. Само че и това ще е до време, защото времето си тече, а роднините, на които се изпращат пари остаряват и измират.
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Хахах, с колегатга AGT по едно и също време сме писали едно и също мнение 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
А малко по-конкретно:
$2,39млрд. или над 4 млрд. лева , или 40% от всички чужди инвестиции в държавата , или 4% от БВП.Още толкос влизат на ръка в БГ.
Аз лично за последните две години в България съм внесъл над 15к.евро - като не броя текущите разходи докато съм в къщи.
Накрая Ганя ми смята дюнерите
$2,39млрд. или над 4 млрд. лева , или 40% от всички чужди инвестиции в държавата , или 4% от БВП.Още толкос влизат на ръка в БГ.
Аз лично за последните две години в България съм внесъл над 15к.евро - като не броя текущите разходи докато съм в къщи.
Накрая Ганя ми смята дюнерите

И аз като се замисля, за 2 години каквото събрах в Германия, го изхарчих в България ..
А да дам пример за последните ви дискусий с мен.
2 години работих на заплата от 1100 до 1500 евро, плащах наем 400 евро всичко и събрах 10 000 евро без да се лишавам от нищо. В България за 2 години не мога да спестя и 2000лв с над 1500лв заплата.
А да дам пример за последните ви дискусий с мен.
2 години работих на заплата от 1100 до 1500 евро, плащах наем 400 евро всичко и събрах 10 000 евро без да се лишавам от нищо. В България за 2 години не мога да спестя и 2000лв с над 1500лв заплата.