ТЕХНОКОЛОР ГРУП

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ТЕХНОКОЛОР ГРУП

Мнение от unix » 26 Юли 2016, 23:29

Здравейте, Колеги,

Вчера ми удариха /явно поредния играещ покемон докато кара :ranting: / и задната броня е тотатлка :banghead: а колата няма и месец от как я взех, даже не и се бях нарадвал дет се вика ... Имам каско към Армеец и съм се спрял на доверен сервиз ТЕХНОКОЛОР ГРУП София, някой ако има отзиви да сподели как работят ще съм благодарен. Мерси

Потребител
Аватар

Re: ТЕХНОКОЛОР ГРУП

Мнение от Yordan86 » 13 Май 2019, 14:23

Здрасти колега,

коментара ти е старичък, но да кажеш - дали ползва услугата на сервиза и доволен ли си ? Че аз съм в същата ситуация, Е90 на 2 седмици и ме удариха, съвсем не можах да й се порадвам :)

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 14 Май 2019, 5:14

ТЕХНОКОЛОР ГРУП няколко пъти ми правят служебната кола и съм доволен!
Последно миналата седмица във вторник я вкарахме за боя на двете брони и в петък си я взехме!
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 14 Май 2019, 10:09

И аз смятам скоро да ги посетя за боя на броня и калник. Иначе от години минавам всяка сутрин покрай сервиза и винаги е пълно с коли, явно не е като да нямат работа, което донякъде говори добре за услугата.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Назад към Извън Темата