ТЕХНОКОЛОР ГРУП
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
ТЕХНОКОЛОР ГРУП
Здравейте, Колеги,
Вчера ми удариха /явно поредния играещ покемон докато кара
/ и задната броня е тотатлка
а колата няма и месец от как я взех, даже не и се бях нарадвал дет се вика ... Имам каско към Армеец и съм се спрял на доверен сервиз ТЕХНОКОЛОР ГРУП София, някой ако има отзиви да сподели как работят ще съм благодарен. Мерси
Вчера ми удариха /явно поредния играещ покемон докато кара

Re: ТЕХНОКОЛОР ГРУП
Здрасти колега,
коментара ти е старичък, но да кажеш - дали ползва услугата на сервиза и доволен ли си ? Че аз съм в същата ситуация, Е90 на 2 седмици и ме удариха, съвсем не можах да й се порадвам
коментара ти е старичък, но да кажеш - дали ползва услугата на сервиза и доволен ли си ? Че аз съм в същата ситуация, Е90 на 2 седмици и ме удариха, съвсем не можах да й се порадвам

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
ТЕХНОКОЛОР ГРУП няколко пъти ми правят служебната кола и съм доволен!
Последно миналата седмица във вторник я вкарахме за боя на двете брони и в петък си я взехме!
Последно миналата седмица във вторник я вкарахме за боя на двете брони и в петък си я взехме!
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
И аз смятам скоро да ги посетя за боя на броня и калник. Иначе от години минавам всяка сутрин покрай сервиза и винаги е пълно с коли, явно не е като да нямат работа, което донякъде говори добре за услугата.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
4 мнения
• Страница 1 от 1