Почина Стефан Данаилов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Почина Стефан Данаилов

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Ное 2019, 22:47

Човекът заслужва нужното внимание.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochina-stefan-danailov
Яд ме е, че последното му представление беше в Казанлък и не успях да отида да го гледам, но жената ходи. Изкарали са го на сцената с инвалидна количка преди малко повече от месец. Малко след това беше приет по спешност, изпадна в кома, после се възстанови уж и е искал да си ходи, но тия дни пак е бил зле.
Каквото и да се каже за него е малко. Бойко днес даже беше строил министерски съвет с минута мълчание, явно политическите различия не са успели да го оставят да се оризили.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Почина Стефан Данаилов

Мнение от c04 » 28 Ное 2019, 1:04

Голям актьор и човек. Аз лично много го харесвах/м. Да почива в мир :cry:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2019, 3:36

Мъчно ми е...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cerberus » 28 Ное 2019, 5:00

c04 написа:Голям актьор и човек. Аз лично много го харесвах/м. Да почива в мир :cry:

И аз така...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Ное 2019, 5:15

Отиде си огромна част от мен :cry: Единственото, което можах да направя е, да поръчам венец и да го доставят в Народния театър.
Баси, не съм пускал сълзи от 2013г ...
Не е истина :cry: Не знам какво да кажа ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 28 Ное 2019, 8:07

Отиде си Адаша... И аз съм Стефан Данаилов, кръстен съм на дядо си - и той със същото име. Половин век досега съм живял "в сянката му" - постоянно ме питаха: "Стефан Данаилов, като артиста?!?". Не успях никога да се срещна с него, жалко... В Армията служих с един софиянец, на който майка му беше телевизионна журналистка, та той казваше, че може да ме запознае с Адаша, но... нищо не направихме.

Сега се говори доста за филмите му, спомянват "На всеки километър", "Топло", "Дами канят"... Пък аз си го спомням най-ярко в "Маневри на петия етаж" - филмът беше сниман в сградата на ВИАС (сега УАСГ), където съм учил. Единствено... не знам защо се забърка в политиката, можеше да остане над тази помия... явно е вярвал в... каквото е вярвал... :dunno: :dunno:

Почивай в мир, Адаш.
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Range Rover

Мнение от santorini » 28 Ное 2019, 9:16

Днес го гледам, пее с Емил Димитров! Няма нещо което да не може този човек. Истинска легенда!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-klasse, BlueTec, 2017

Мнение от E.5KOV » 28 Ное 2019, 12:42

Благодаря, че го имаше. Дано продалжи да ни дава знаци как трябва да се обичаме и уважаваме...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Ное 2019, 19:12

Края му в Октопод:
https://www.youtube.com/watch?v=R414lTo-anw
А тука в песента Моето мъжко момиче:
https://www.youtube.com/watch?v=Ke1Cg_7ovkI
:bowdown:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 29 Ное 2019, 0:54

Borymeckata написа:Единствено... не знам защо се забърка в политиката, можеше да остане над тази помия..

Точно същото мислех и аз. Особено гадно ми беше вчера, когато т.нар. Курнела (това противно същество даже не заслужава да се нарича по име и фамилия) лееше крокодилски сълзи уж за втория си баща. За съжаление "батко Сергей" подкрепяше таза отвратителна "парашутистка" и кариеристка, която със сигурност ще съсипе партията му ако не бъде отстранена в близките година-две.
Поклон пред паметта ти Майор Деянов!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Ное 2019, 1:39

Днес минах през посолството и оставих една бяла и една червена роза. Написах му и:

"Сбогом Бате Серго!"

Посолството бяха изненадани. Нямали практика да слагат книга, само при смърт на човек от ранга на Президент. Стефан Данаилов беше много над това. Майната и на политиката. Уникален човек и професионалист...

Изображение

Назад към Извън Темата