Почина Стефан Данаилов
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Почина Стефан Данаилов
Човекът заслужва нужното внимание.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochina-stefan-danailov
Яд ме е, че последното му представление беше в Казанлък и не успях да отида да го гледам, но жената ходи. Изкарали са го на сцената с инвалидна количка преди малко повече от месец. Малко след това беше приет по спешност, изпадна в кома, после се възстанови уж и е искал да си ходи, но тия дни пак е бил зле.
Каквото и да се каже за него е малко. Бойко днес даже беше строил министерски съвет с минута мълчание, явно политическите различия не са успели да го оставят да се оризили.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochina-stefan-danailov
Яд ме е, че последното му представление беше в Казанлък и не успях да отида да го гледам, но жената ходи. Изкарали са го на сцената с инвалидна количка преди малко повече от месец. Малко след това беше приет по спешност, изпадна в кома, после се възстанови уж и е искал да си ходи, но тия дни пак е бил зле.
Каквото и да се каже за него е малко. Бойко днес даже беше строил министерски съвет с минута мълчание, явно политическите различия не са успели да го оставят да се оризили.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Почина Стефан Данаилов
Голям актьор и човек. Аз лично много го харесвах/м. Да почива в мир 

c04 написа:Голям актьор и човек. Аз лично много го харесвах/м. Да почива в мир
И аз така...
Отиде си огромна част от мен
Единственото, което можах да направя е, да поръчам венец и да го доставят в Народния театър.
Баси, не съм пускал сълзи от 2013г ...
Не е истина
Не знам какво да кажа ...

Баси, не съм пускал сълзи от 2013г ...
Не е истина

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Отиде си Адаша... И аз съм Стефан Данаилов, кръстен съм на дядо си - и той със същото име. Половин век досега съм живял "в сянката му" - постоянно ме питаха: "Стефан Данаилов, като артиста?!?". Не успях никога да се срещна с него, жалко... В Армията служих с един софиянец, на който майка му беше телевизионна журналистка, та той казваше, че може да ме запознае с Адаша, но... нищо не направихме.
Сега се говори доста за филмите му, спомянват "На всеки километър", "Топло", "Дами канят"... Пък аз си го спомням най-ярко в "Маневри на петия етаж" - филмът беше сниман в сградата на ВИАС (сега УАСГ), където съм учил. Единствено... не знам защо се забърка в политиката, можеше да остане над тази помия... явно е вярвал в... каквото е вярвал...
Почивай в мир, Адаш.
Сега се говори доста за филмите му, спомянват "На всеки километър", "Топло", "Дами канят"... Пък аз си го спомням най-ярко в "Маневри на петия етаж" - филмът беше сниман в сградата на ВИАС (сега УАСГ), където съм учил. Единствено... не знам защо се забърка в политиката, можеше да остане над тази помия... явно е вярвал в... каквото е вярвал...

Почивай в мир, Адаш.
Excellent! Steven is my name!
- santorini
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Range Rover
Днес го гледам, пее с Емил Димитров! Няма нещо което да не може този човек. Истинска легенда!
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
Благодаря, че го имаше. Дано продалжи да ни дава знаци как трябва да се обичаме и уважаваме...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Края му в Октопод:
https://www.youtube.com/watch?v=R414lTo-anw
А тука в песента Моето мъжко момиче:
https://www.youtube.com/watch?v=Ke1Cg_7ovkI

https://www.youtube.com/watch?v=R414lTo-anw
А тука в песента Моето мъжко момиче:
https://www.youtube.com/watch?v=Ke1Cg_7ovkI

In God we trust, all others we track.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Borymeckata написа:Единствено... не знам защо се забърка в политиката, можеше да остане над тази помия..
Точно същото мислех и аз. Особено гадно ми беше вчера, когато т.нар. Курнела (това противно същество даже не заслужава да се нарича по име и фамилия) лееше крокодилски сълзи уж за втория си баща. За съжаление "батко Сергей" подкрепяше таза отвратителна "парашутистка" и кариеристка, която със сигурност ще съсипе партията му ако не бъде отстранена в близките година-две.
Поклон пред паметта ти Майор Деянов!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Днес минах през посолството и оставих една бяла и една червена роза. Написах му и:
"Сбогом Бате Серго!"
Посолството бяха изненадани. Нямали практика да слагат книга, само при смърт на човек от ранга на Президент. Стефан Данаилов беше много над това. Майната и на политиката. Уникален човек и професионалист...

"Сбогом Бате Серго!"
Посолството бяха изненадани. Нямали практика да слагат книга, само при смърт на човек от ранга на Президент. Стефан Данаилов беше много над това. Майната и на политиката. Уникален човек и професионалист...

11 мнения
• Страница 1 от 1