Revolut

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Re: Revolut

Мнение от stas.dakov » 31 Яну 2020, 9:55

alekangg написа:Точно unicredit са мега зле. Преди да бягате да откривате може да им прочетете новите условия влизащи от края на другия месец!!
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила

https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf

И те не си поплюват ... :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 31 Яну 2020, 10:00

alekangg написа:Точно unicredit са мега зле. Преди да бягате да откривате може да им прочетете новите условия влизащи от края на другия месец!!
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила

https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf

:yes:

stas.dakov написа: Аз точно това отивам да правя и после закривам всичко с тия от ДСК .... :censored:

Ще попаднеш от "трън та на глок" :mrgreen: Пробва ли това което написах на предната страница?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 31 Яну 2020, 10:19

Ами аз принципно не превалутирам , понеже зареждам от лева в лева, но ако имаш предвит банков превод от ДСК към Револют не съм проблем , но ще имам такса от ДСК със сигурност за банков трансфер извън България. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 31 Яну 2020, 10:24

Уникредит вече бях решил да ги махам като ми вдигнаха месечната такса от 1 на 2.50, ама сега като им видях новите тарифи съвсем ги разкарвам. Оставам си само с пощенска щото там ми е ипотеката, иначе и тях бих разкарал и да накарам от работа да ми превеждат в революта заплатата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Яну 2020, 10:30

От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.
Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.

Сън не спят всички гадове и всеки месец сменят тарифите, с идея, да не се разчуе, а когато се разбере, се сменят отново!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 31 Яну 2020, 10:36

alekangg написа:От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.
Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.

Сън не спят всички гадове и всеки месец сменят тарифите, с идея, да не се разчуе, а когато се разбере, се сменят отново!

Аз си проверих таксите в ПИБ. Поне при мен няма промяна, но аз минах на един план 3.50 на месец им давам и не плащам никакви такси за нищо... че преди ме рязваха дори да плащане на пос в чужбина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Яну 2020, 10:37

bioz написа:
alekangg написа:От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.

Аз си проверих таксите в ПИБ. Поне при мен няма промяна, но аз минах на един план 3.50 на месец им давам и не плащам никакви такси за нищо... че преди ме рязваха дори да плащане на пос в чужбина.

И аз съм с него Моят избор онлайн, но след 15 другия месец трябва да се дебне какво ще се случи, не е много ясно от това което е написано.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 10:40

Аз като дрът пръч предпочитам да давам 3.50 на месец за нещо си отколкото да си сложа пари в нещо , което е виртуално и утре може и да го няма. Ни можеш да идеш да го видиш, ни да се скараш на някого , ни нищо. С къв акъл си държите парите по подобни места не знам.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Яну 2020, 10:42

alekangg написа:Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.

Т.е., ако платя с дебитна карта в лева към търговец, който има сметка в евро - 1%

Какво е изобщо това такса превалутиране? Има си курс на валутите на банката и по него става обмяната, защо изобщо ще те таксуват двойно за смяната?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Яну 2020, 10:45

Моджо написа:Аз като дрът пръч предпочитам да давам 3.50 на месец за нещо си отколкото да си сложа пари в нещо , което е виртуално и утре може и да го няма. Ни можеш да идеш да го видиш, ни да се скараш на някого , ни нищо. С къв акъл си държите парите по подобни места не знам.

:mhihi: :mhihi:
То не един и два пъти има скандали и замитане как на някой си му източили директно служители от банките париците у нас и след това кой от къде е!

Освен това, когато ми е трябвало нещо е ставало в пъти по-бързо отколкото през кол центровете на умрелите ни банки. Приложението има лиценз на банка, онлайн чат и т.н.

Все пак, ако никой не държи париците в наши банки и не ги захранва порядъчно те ще фалират..
И 3,50 са най-малкия проблем, общо на година дори обикновен потребител дава поне 200лв и нагоре, а може и много повече

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 10:51

Абе ясно ми е, той Стинката беше казал, че са неква английска банка май...ама аз на такова нещо вяра немам. Чат, съпорт, тинтири минтири... ка не си е да идеш н място да се развикаш..ако стане нещо ко? Чата ли ще ти помогне или ще идеш до Англия да се разправяш. Па и Брекзит има...
Я да питам...като в БГ са гарантирани влоговете до 100 000 лева какво се има предвид? Аз влог немам имам разплащателна сметка, това брои ли се?
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Яну 2020, 11:16

Брои се, ако нямаш специално договорени условия, т.нар. частно банкиране. А сумата е 196к.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 31 Яну 2020, 11:17

Никакви условия немам...да де, объркал съм го 100 000 евро.
Хм,хм...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Яну 2020, 11:38

Не знам дали ви върши работа, но аз правих оня ден изходящ СЕПА онлайн нареден превод.
Почнах да го правя в ДСК, но комисионната беше 40 лв!! Сумата на превода беше симовлична ( 4 еур).
Абсолютно същата операция от Булбанк ми струваше цифром и словом 1 (един) лв в такса..
Но от Булбанк е по-сложно за лаик, много глупаво направено им е онлайн банкирането, а телефонната им поддръжка са мега дразнещи и като цяло много useless, поне за мен... :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Яну 2020, 12:42

Моджо написа:Абе ясно ми е, той Стинката беше казал, че са неква английска банка май...ама аз на такова нещо вяра немам. Чат, съпорт, тинтири минтири... ка не си е да идеш н място да се развикаш..ако стане нещо ко? Чата ли ще ти помогне или ще идеш до Англия да се разправяш. Па и Брекзит има...
Я да питам...като в БГ са гарантирани влоговете до 100 000 лева какво се има предвид? Аз влог немам имам разплащателна сметка, това брои ли се?

Аз пак питам, колко пъти им окрадоха парите на хора директно от банките, не хакери и точене на карти и какво стана?
И като отидоха и викаха какво стана, нищо

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата