Revolut
Модератор: Общи модератори
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Re: Revolut
alekangg написа:Точно unicredit са мега зле. Преди да бягате да откривате може да им прочетете новите условия влизащи от края на другия месец!!
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила
https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf
И те не си поплюват ...

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
alekangg написа:Точно unicredit са мега зле. Преди да бягате да откривате може да им прочетете новите условия влизащи от края на другия месец!!
Откриване на сметка 4лв, поддръжка сметка 4лв/месец, таски за внасяне по всякакви сметки, титуляр и други, за теглене на пари тоже, включително от техни банкомати, както и от други, но с по-голяма такса!
Аз по-голямо дърво не знам у нас от тях с тези нови правила
https://www.unicreditbulbank.bg/media/f ... 020-bg.pdf

stas.dakov написа: Аз точно това отивам да правя и после закривам всичко с тия от ДСК ....
Ще попаднеш от "трън та на глок"

- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Ами аз принципно не превалутирам , понеже зареждам от лева в лева, но ако имаш предвит банков превод от ДСК към Револют не съм проблем , но ще имам такса от ДСК със сигурност за банков трансфер извън България. 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Уникредит вече бях решил да ги махам като ми вдигнаха месечната такса от 1 на 2.50, ама сега като им видях новите тарифи съвсем ги разкарвам. Оставам си само с пощенска щото там ми е ипотеката, иначе и тях бих разкарал и да накарам от работа да ми превеждат в революта заплатата 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.
Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.
Сън не спят всички гадове и всеки месец сменят тарифите, с идея, да не се разчуе, а когато се разбере, се сменят отново!
Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.
Сън не спят всички гадове и всеки месец сменят тарифите, с идея, да не се разчуе, а когато се разбере, се сменят отново!
alekangg написа:От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.
Аз си проверих таксите в ПИБ. Поне при мен няма промяна, но аз минах на един план 3.50 на месец им давам и не плащам никакви такси за нищо... че преди ме рязваха дори да плащане на пос в чужбина.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
bioz написа:alekangg написа:От седмица ДСК отчита зареждането на Револют не като плащане на ПОС в чужбина, както до сега, а като паричен трансфер и да не е безплатен.
Аз си проверих таксите в ПИБ. Поне при мен няма промяна, но аз минах на един план 3.50 на месец им давам и не плащам никакви такси за нищо... че преди ме рязваха дори да плащане на пос в чужбина.
И аз съм с него Моят избор онлайн, но след 15 другия месец трябва да се дебне какво ще се случи, не е много ясно от това което е написано.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аз като дрът пръч предпочитам да давам 3.50 на месец за нещо си отколкото да си сложа пари в нещо , което е виртуално и утре може и да го няма. Ни можеш да идеш да го видиш, ни да се скараш на някого , ни нищо. С къв акъл си държите парите по подобни места не знам.
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alekangg написа:Отделно от сл;едващият месец ще има 1% такса превалутиране, ако се плаща в нещо различно от лева и на чужд търговец дори да е лева както е Револют.
Т.е., ако платя с дебитна карта в лева към търговец, който има сметка в евро - 1%

Какво е изобщо това такса превалутиране? Има си курс на валутите на банката и по него става обмяната, защо изобщо ще те таксуват двойно за смяната?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Аз като дрът пръч предпочитам да давам 3.50 на месец за нещо си отколкото да си сложа пари в нещо , което е виртуално и утре може и да го няма. Ни можеш да идеш да го видиш, ни да се скараш на някого , ни нищо. С къв акъл си държите парите по подобни места не знам.

То не един и два пъти има скандали и замитане как на някой си му източили директно служители от банките париците у нас и след това кой от къде е!
Освен това, когато ми е трябвало нещо е ставало в пъти по-бързо отколкото през кол центровете на умрелите ни банки. Приложението има лиценз на банка, онлайн чат и т.н.
Все пак, ако никой не държи париците в наши банки и не ги захранва порядъчно те ще фалират..
И 3,50 са най-малкия проблем, общо на година дори обикновен потребител дава поне 200лв и нагоре, а може и много повече
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Абе ясно ми е, той Стинката беше казал, че са неква английска банка май...ама аз на такова нещо вяра немам. Чат, съпорт, тинтири минтири... ка не си е да идеш н място да се развикаш..ако стане нещо ко? Чата ли ще ти помогне или ще идеш до Англия да се разправяш. Па и Брекзит има...
Я да питам...като в БГ са гарантирани влоговете до 100 000 лева какво се има предвид? Аз влог немам имам разплащателна сметка, това брои ли се?
Я да питам...като в БГ са гарантирани влоговете до 100 000 лева какво се има предвид? Аз влог немам имам разплащателна сметка, това брои ли се?
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Брои се, ако нямаш специално договорени условия, т.нар. частно банкиране. А сумата е 196к.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не знам дали ви върши работа, но аз правих оня ден изходящ СЕПА онлайн нареден превод.
Почнах да го правя в ДСК, но комисионната беше 40 лв!! Сумата на превода беше симовлична ( 4 еур).
Абсолютно същата операция от Булбанк ми струваше цифром и словом 1 (един) лв в такса..
Но от Булбанк е по-сложно за лаик, много глупаво направено им е онлайн банкирането, а телефонната им поддръжка са мега дразнещи и като цяло много useless, поне за мен...
Почнах да го правя в ДСК, но комисионната беше 40 лв!! Сумата на превода беше симовлична ( 4 еур).
Абсолютно същата операция от Булбанк ми струваше цифром и словом 1 (един) лв в такса..
Но от Булбанк е по-сложно за лаик, много глупаво направено им е онлайн банкирането, а телефонната им поддръжка са мега дразнещи и като цяло много useless, поне за мен...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Абе ясно ми е, той Стинката беше казал, че са неква английска банка май...ама аз на такова нещо вяра немам. Чат, съпорт, тинтири минтири... ка не си е да идеш н място да се развикаш..ако стане нещо ко? Чата ли ще ти помогне или ще идеш до Англия да се разправяш. Па и Брекзит има...
Аз пак питам, колко пъти им окрадоха парите на хора директно от банките, не хакери и точене на карти и какво стана?
И като отидоха и викаха какво стана, нищо