Спортна кола под наем за ден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: Спортна кола под наем за ден

Мнение от sub_eleven » 23 Юни 2020, 6:48

То и депозитът ще е сериозен, щом наемът е 500 евро. И после ще гледат под лупа всичко, независимо, че има каско. При нужда ще ти го удържат, без значение дали каското покрива, за да компенсират влизането в сервиз и нулевите наемни дни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 23 Юни 2020, 7:18

Само си представям как се кара чужд ГТР... :lol:
Както и да я гледам тая сделка, накрая ще плачат и двете страни.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2020, 8:19

В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пише :mhihi: Затова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише :dunno:

Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър :wave: Сам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят :wave: За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ? :mhihi:

Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 23 Юни 2020, 8:31

TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пише :mhihi: Затова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише :dunno:

Ами, спрял той :mhihi: Май и ти си спрял да четеш :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 23 Юни 2020, 8:48

Цената на нисанчето е добра като цяло.
Проблема е, че няма къде да го караш тия 4-5 дена.
Щот карането му в София примерно не е от най-приятните неща.

п.п. хондаджията си е тука

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Юни 2020, 10:22

TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пише :mhihi: Затова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише :dunno:

Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър :wave: Сам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят :wave: За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ? :mhihi:

Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема :wave:

Тук няма пазар за такива коли под наем. По-често се ползва за снимане на клипове, реклами и тн или както сам каза да се покаже някой сопол пред мацките по морето. В старата фирма редовно звъняха да искат S class. 7 серия или някоя джипка само за уикенда за ходене до морето. Като върнаха едната S-ка с глоби за 1000+лв и закрита кредитна карта, от която беше направен депозита и платено шефа реши повече да не дава тоя тип коли без шофьор :mhihi:
По вероятно някой мениджър от въпросната компания, която го предлага да си го е взел за себе си, но понеже е на фирмата е длъжен да го обяви и затова фигурира (много вероятно ако го поискаш обаче да ти кажат, че е зает :mhihi: ).
Моите началници също се от Порш нагоре по време на личните пътувания, ако е служебно са от Maybach нагоре :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 23 Юни 2020, 11:14

TNT написа:Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема :wave:

Преди 4-5 години помня на пистата на Серес дойде няк'ъв тъмносин GT-R със софийски номер. Ама дойде по обяд и се включи по едно време в сесиите. Бре гледам аз тая кола все някакви неземно лоши времена дава с наченки на дрифт и лигавене :roll: Оказа се, че това били някакви програмисти от Телерик :mhihi: Направили си партийка пичовете и го взели под наем за някои и друг ден и решили да дойдат на Серес :ok: Не знам какви са били клаузите на договора, ама не съм сигурен дали е било включено каране на писта... леко се съмнявам всъщност :dunno:
По интересното беше защо бяха дошли по обяд чак :) Ами спукали гума някъде по магистралата с 200 уж :ok: Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи) :ok:
А бе голям купон :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 23 Юни 2020, 13:41

Nickelback написа:.......

:OT:
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново....... :lol: :lol: :lol:
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж" :lol: :lol: :lol:
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват..... :lol: :lol: :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 23 Юни 2020, 14:06

Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чак :) Ами спукали гума някъде по магистралата с 200 уж :ok: Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи) :ok:

Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има :mhihi:
Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 23 Юни 2020, 14:38

немо написа: :OT:
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново....... :lol: :lol: :lol:
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж" :lol: :lol: :lol:
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват..... :lol: :lol: :lol:

Това защо го проспа преди две години и половина :mhihi:

viewtopic.php?f=4&t=423867

Верно не съм с 30ка, но не вярвам да е много по-различно. :mrgreen:
Тогава само един колега изяви желание, дойде и се вози. :ok:

Първата седмица на Август има купа на Калояново. Ако ти се качва в 36ца пиши ми ще измислим нещо.... даже цяла сесия ще те возя(6-7 обиколки).

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 23 Юни 2020, 14:47

TheDriver написа:........

:OT:
Въпросът е да ми дадат да карам :lol: (турист стайл,без изцепки) :lol:
п.п.Имам закачка с някои Е30 фенове :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 23 Юни 2020, 14:54

Ахаа, не те разбрах значи. ;)

Каране категорично не. Дори и на съотборници и хора с опит не давам, както и аз не се качвам на техните коли. :mhihi: Горчив опит просто.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Юни 2020, 15:18

За какво спорите - дават се спортни коли под наем за пистов каране, че даже и със инструктор, готов да жертва живота си да учи някой друг.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 23 Юни 2020, 18:45

Питането не е за пистово каране, а за класически рент-а-кар
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Юни 2020, 2:14

Don_Diego написа:
Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чак :) Ами спукали гума някъде по магистралата с 200 уж :ok: Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи) :ok:

Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има :mhihi:
Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е :mhihi:

Да. Re070 rft
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата