Спортна кола под наем за ден
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Спортна кола под наем за ден
То и депозитът ще е сериозен, щом наемът е 500 евро. И после ще гледат под лупа всичко, независимо, че има каско. При нужда ще ти го удържат, без значение дали каското покрива, за да компенсират влизането в сервиз и нулевите наемни дни.
Само си представям как се кара чужд ГТР...
Както и да я гледам тая сделка, накрая ще плачат и двете страни.

Както и да я гледам тая сделка, накрая ще плачат и двете страни.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пише
Затова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър
Сам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят
За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ?
Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема

Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър

Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пишеЗатова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
![]()
Ами, спрял той

Ubi dubium, ibi libertas
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Цената на нисанчето е добра като цяло.
Проблема е, че няма къде да го караш тия 4-5 дена.
Щот карането му в София примерно не е от най-приятните неща.
п.п. хондаджията си е тука
Проблема е, че няма къде да го караш тия 4-5 дена.
Щот карането му в София примерно не е от най-приятните неща.
п.п. хондаджията си е тука
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пишеЗатова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
![]()
Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ ГиърСам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят
За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ?
![]()
Тук няма пазар за такива коли под наем. По-често се ползва за снимане на клипове, реклами и тн или както сам каза да се покаже някой сопол пред мацките по морето. В старата фирма редовно звъняха да искат S class. 7 серия или някоя джипка само за уикенда за ходене до морето. Като върнаха едната S-ка с глоби за 1000+лв и закрита кредитна карта, от която беше направен депозита и платено шефа реши повече да не дава тоя тип коли без шофьор

По вероятно някой мениджър от въпросната компания, която го предлага да си го е взел за себе си, но понеже е на фирмата е длъжен да го обяви и затова фигурира (много вероятно ако го поискаш обаче да ти кажат, че е зает

Моите началници също се от Порш нагоре по време на личните пътувания, ако е служебно са от Maybach нагоре

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
TNT написа:Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема
Преди 4-5 години помня на пистата на Серес дойде няк'ъв тъмносин GT-R със софийски номер. Ама дойде по обяд и се включи по едно време в сесиите. Бре гледам аз тая кола все някакви неземно лоши времена дава с наченки на дрифт и лигавене

По интересното беше защо бяха дошли по обяд чак

А бе голям купон

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Nickelback написа:.......

Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново.......

Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж"

Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват.....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чакАми спукали гума някъде по магистралата с 200 уж
Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи)
![]()
Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има

Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е

немо написа:![]()
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново.......![]()
![]()
![]()
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж"![]()
![]()
![]()
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват.....![]()
![]()
Това защо го проспа преди две години и половина

viewtopic.php?f=4&t=423867
Верно не съм с 30ка, но не вярвам да е много по-различно.

Тогава само един колега изяви желание, дойде и се вози.

Първата седмица на Август има купа на Калояново. Ако ти се качва в 36ца пиши ми ще измислим нещо.... даже цяла сесия ще те возя(6-7 обиколки).
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
TheDriver написа:........

Въпросът е да ми дадат да карам

п.п.Имам закачка с някои Е30 фенове

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Ахаа, не те разбрах значи.
Каране категорично не. Дори и на съотборници и хора с опит не давам, както и аз не се качвам на техните коли.
Горчив опит просто.....

Каране категорично не. Дори и на съотборници и хора с опит не давам, както и аз не се качвам на техните коли.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За какво спорите - дават се спортни коли под наем за пистов каране, че даже и със инструктор, готов да жертва живота си да учи някой друг.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Don_Diego написа:Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чакАми спукали гума някъде по магистралата с 200 уж
Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи)
![]()
Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има![]()
Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е
Да. Re070 rft
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4