Идея за 15 годишнина от сватба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Идея за 15 годишнина от сватба

Мнение от adovet » 28 Юли 2020, 19:12

С жена ми тази година август месец правим 15г. от как се венчахме. Бих искал да я изненадам, но с тези вируси нещо не ми идват много идеи за в БГ. Бих се радвал да дадете малко идеи. Общо взето търся нещо по луксозно с 1 нощувка. Давайте идеи

Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Идея за 15 годишнина от сватба

Мнение от inspite » 28 Юли 2020, 20:52

Forest houses в Годеч. Ходили сме там и e много приятно. Близко е до София и пътя е хубав . Реално си наемаш половинка от къщата. Чак луксозно не е, но е уютно и готино. За вечеря може да направиш барбекю(не знам хазяина дали може да го подготви или ти трябва да си го вземеш всичко), тъкмо да има с какво да се занимавате. Май имаше сауна и басейн дали не правиха по това време. Разгледай снимките в bookinga, атмосферата и усещането е точно такова. Ако търсиш, мрамор, стъкло и гарсони не е мястото, но за почивка сред природа е екстра.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Юли 2020, 21:56

Колега, честит празник най-напред!

Темата ти не е дефинирана правилно. Тук сме 99% коч-форум и на такива събития рядко се обръща внимание. Ето ти пример, как да попиташ:

Колеги, забих страшно маце, 15 години по-младо. Отдавна и се натЕгам и тя склони. Къде можем да отидем само двамата за един уикенд, далеч от хорски очи и любопитни погледи?
Дайте предложения, ще има снимки ;)

Ако го беше написал, досега поне 10 страници с идеи и предложения. Лудата жица хапна мусака, почти спря да пише във форума и младите (<40г) се изпокриха. Мисли и чувства тук липсват. Жалко, ама факт.

Ето една идея за "Пернишки" подарък. Сгъни и едно сърце от винкел (15мм). Направи от арматурно желязо фи 15 цифрите 1 и 5 (усещаш ли идеята) ;) Заваряваш ги и и ги даваш :ok:

Весело прекарване!

Несериозници, ударете едно рамо с някоя къща за Колегата :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Юли 2020, 22:20

Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с жена :mhihi: Първо правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае :mhihi: Събираш ѝ куфара и го товариш в колата(тука е малко трики, ама за 15 години все трябва да знаеш г/д какво да туриш) и го мяташ в колата предната вечер докато тя е в банята. Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Юли 2020, 22:24

^^^^ Подкрепям идеята
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Юли 2020, 22:28

b_u_b_o написа:Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с жена :mhihi: Първо правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае :mhihi: Събираш ѝ куфара и го товариш в колата(тука е малко трики, ама за 15 години все трябва да знаеш г/д какво да туриш) и го мяташ в колата предната вечер докато тя е в банята. Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.

Правил съм точно това, само че за рожден ден, е наистина беше уникално :smoke:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Юли 2020, 6:55

b_u_b_o написа:Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с жена :mhihi: Първо правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае :mhihi: Събираш ѝ куфара и го товариш в колата(тука е малко трики, ама за 15 години все трябва да знаеш г/д какво да туриш) и го мяташ в колата предната вечер докато тя е в банята. Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.
Хахаха това няма как да стане, жена ми е хоумофис и при всички положения ще трябва да я предупредя преди това че ще се ходи някъде за да вземе отпуска.

ПС. Общо взето търся нещо по готино като обстановка и в същото време да има и хубав ресторант с качествено обслужване

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Юли 2020, 6:56

b_u_b_o написа:Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.

Да ви кажа от личен опит, тия изненади са колкото романтични, толкова и рисковани. Ако мацката мисли, че отива на работа, а тия замъкнеш за няколко дни в Балкана... гаранция, че ще изникне някакъв проблем, който да развали веселбата. Примерно тя може да има някаква уговорка за след работя - час за зъболекар, например. Не че е невъзможно да се отложи, но ще започне да мърка... Аз веднъж така бях решил така изнендаващо да заведа моята на сръбска скара (в Сърбия) и уж всичко бях предвидил и приготвил. Беше през уикенда и бях проверил предпазличо - никакви сериозни ангажименти нямаше. На половината път тя се усети къде я карам, обаче проблем - не си носи личната карта... И дотам с приятните и романтични изнедади. Също веднъж бях подготвил романтична вечер в гаража, с ароматни свещи и вино. Викнах я по телефона да слезе уж да ми помогне нещо. Отначало изглеждаше доволна, но по едно време започна да мърка - оставила горе някаква манджа да се готви, не била заключила апартамента... И пак пропадна романтиката.

А и жените, особено след 15 години съвместен живот, е доста трудно да ги "метнеш" - знаят ни вече (почти) всичките номера. Затова бил заложил на сигурно - да съгласувам с нея отбелязването на светлата годишнина. Наистина се губи ефекта на изненадата, но пък и вероятността за евентуални проблеми е близка до нула.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Юли 2020, 7:32

Молба за развод :lol:
Не знам как никой не го е предложил досега :mhihi:
Изненадата е гарантирана :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Юли 2020, 8:03

Де да знаеш - може да се зарадва. И да извади от гардероба отдавна приготвения куфар... :mhihi: :mhihi:
И да звънне веднага на "новия": Миличък, тоя моят балък най-накрая се усети, ела да ме вземеш...

Казвам ви - изненадите са рисковани.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Юли 2020, 8:42

То си зависи и от човека, дали ще понесе такава изненада. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Юли 2020, 9:52

Borymeckata написа:романтична вечер в гаража

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

И аз мисля, че някое местенце, където сте били преди около 15 години би било най-добре. А за изненадата... щом е такава ситуацията, кажи й че ще има изненада, ще трябва да си взима отпуск, багаж и т.н. Ама не й казвай какво и къде.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Юли 2020, 10:35

Нямам много идеи, но поздравления за брачното дълголетие, 15 години :shock: :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Юли 2020, 11:08

Bogat-Beden написа:Нямам много идеи, но поздравления за брачното дълголетие, 15 години :shock: :shock:
Благодаря, вече запазих на Огняново валентина касъл

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 29 Юли 2020, 12:14

Covid dating, covid wedding, covid anniversaring...

Животът си върви, независимо от всякакви вируси... :yes: :yes:

Следваща

Назад към Извън Темата