Идея за 15 годишнина от сватба
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Идея за 15 годишнина от сватба
С жена ми тази година август месец правим 15г. от как се венчахме. Бих искал да я изненадам, но с тези вируси нещо не ми идват много идеи за в БГ. Бих се радвал да дадете малко идеи. Общо взето търся нещо по луксозно с 1 нощувка. Давайте идеи
Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk
Re: Идея за 15 годишнина от сватба
Forest houses в Годеч. Ходили сме там и e много приятно. Близко е до София и пътя е хубав . Реално си наемаш половинка от къщата. Чак луксозно не е, но е уютно и готино. За вечеря може да направиш барбекю(не знам хазяина дали може да го подготви или ти трябва да си го вземеш всичко), тъкмо да има с какво да се занимавате. Май имаше сауна и басейн дали не правиха по това време. Разгледай снимките в bookinga, атмосферата и усещането е точно такова. Ако търсиш, мрамор, стъкло и гарсони не е мястото, но за почивка сред природа е екстра.
Колега, честит празник най-напред!
Темата ти не е дефинирана правилно. Тук сме 99% коч-форум и на такива събития рядко се обръща внимание. Ето ти пример, как да попиташ:
Ако го беше написал, досега поне 10 страници с идеи и предложения. Лудата жица хапна мусака, почти спря да пише във форума и младите (<40г) се изпокриха. Мисли и чувства тук липсват. Жалко, ама факт.
Ето една идея за "Пернишки" подарък. Сгъни и едно сърце от винкел (15мм). Направи от арматурно желязо фи 15 цифрите 1 и 5 (усещаш ли идеята)
Заваряваш ги и и ги даваш
Весело прекарване!
Несериозници, ударете едно рамо с някоя къща за Колегата
Темата ти не е дефинирана правилно. Тук сме 99% коч-форум и на такива събития рядко се обръща внимание. Ето ти пример, как да попиташ:
Колеги, забих страшно маце, 15 години по-младо. Отдавна и се натЕгам и тя склони. Къде можем да отидем само двамата за един уикенд, далеч от хорски очи и любопитни погледи?
Дайте предложения, ще има снимки![]()
Ако го беше написал, досега поне 10 страници с идеи и предложения. Лудата жица хапна мусака, почти спря да пише във форума и младите (<40г) се изпокриха. Мисли и чувства тук липсват. Жалко, ама факт.
Ето една идея за "Пернишки" подарък. Сгъни и едно сърце от винкел (15мм). Направи от арматурно желязо фи 15 цифрите 1 и 5 (усещаш ли идеята)

Весело прекарване!
Несериозници, ударете едно рамо с някоя къща за Колегата

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с жена
Първо правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае
Събираш ѝ куфара и го товариш в колата(тука е малко трики, ама за 15 години все трябва да знаеш г/д какво да туриш) и го мяташ в колата предната вечер докато тя е в банята. Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
b_u_b_o написа:Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с женаПърво правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае
Събираш ѝ куфара и го товариш в колата(тука е малко трики, ама за 15 години все трябва да знаеш г/д какво да туриш) и го мяташ в колата предната вечер докато тя е в банята. Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.
Правил съм точно това, само че за рожден ден, е наистина беше уникално

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- adovet
- старши ентусиаст
-
Хахаха това няма как да стане, жена ми е хоумофис и при всички положения ще трябва да я предупредя преди това че ще се ходи някъде за да вземе отпуска.b_u_b_o написа:Аз ще ти кажа как винаги съм си мислил, че бих направил за изненада в някакъв момент ако доживея такава годишнина с женаПърво правя се на дръш ми шапката, че изобщо не се и сещам че наближава тая дата. После измислям някое така да се каже "наше си място", нещо с история, тука вече ти трябва да помислиш, някъде където сте ходили като млади гадженца и сте изкарали яко, нещо свързано със запознанство, предложение и тн. За самия ден ако е работен се свързваш с някой неин колега, да ѝ пуснете отпуска без тя да знае
ПС. Общо взето търся нещо по готино като обстановка и в същото време да има и хубав ресторант с качествено обслужване
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
b_u_b_o написа:Сутринта я качваш в колата уж да я караш на работа и газ към планираното място. Като усети, че не караш към работата лъжеш и мажеш до последния момент, че нещо трябва да вземеш и вече като се качите на магистралата и тя е изнервена до крайност ѝ разкриваш какъв е плана. Гаранция ще си умре от кеф, жените много си падат по такива неща и елемента на изненада е много важен. Иначе и да се счупиш да организираш най-якото нещо, ако е в течение през цялото време няма да го оцени така.
Да ви кажа от личен опит, тия изненади са колкото романтични, толкова и рисковани. Ако мацката мисли, че отива на работа, а тия замъкнеш за няколко дни в Балкана... гаранция, че ще изникне някакъв проблем, който да развали веселбата. Примерно тя може да има някаква уговорка за след работя - час за зъболекар, например. Не че е невъзможно да се отложи, но ще започне да мърка... Аз веднъж така бях решил така изнендаващо да заведа моята на сръбска скара (в Сърбия) и уж всичко бях предвидил и приготвил. Беше през уикенда и бях проверил предпазличо - никакви сериозни ангажименти нямаше. На половината път тя се усети къде я карам, обаче проблем - не си носи личната карта... И дотам с приятните и романтични изнедади. Също веднъж бях подготвил романтична вечер в гаража, с ароматни свещи и вино. Викнах я по телефона да слезе уж да ми помогне нещо. Отначало изглеждаше доволна, но по едно време започна да мърка - оставила горе някаква манджа да се готви, не била заключила апартамента... И пак пропадна романтиката.
А и жените, особено след 15 години съвместен живот, е доста трудно да ги "метнеш" - знаят ни вече (почти) всичките номера. Затова бил заложил на сигурно - да съгласувам с нея отбелязването на светлата годишнина. Наистина се губи ефекта на изненадата, но пък и вероятността за евентуални проблеми е близка до нула.
Excellent! Steven is my name!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Молба за развод
Не знам как никой не го е предложил досега
Изненадата е гарантирана

Не знам как никой не го е предложил досега

Изненадата е гарантирана

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Де да знаеш - може да се зарадва. И да извади от гардероба отдавна приготвения куфар...

И да звънне веднага на "новия": Миличък, тоя моят балък най-накрая се усети, ела да ме вземеш...
Казвам ви - изненадите са рисковани.

И да звънне веднага на "новия": Миличък, тоя моят балък най-накрая се усети, ела да ме вземеш...
Казвам ви - изненадите са рисковани.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То си зависи и от човека, дали ще понесе такава изненада. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Borymeckata написа:романтична вечер в гаража

И аз мисля, че някое местенце, където сте били преди около 15 години би било най-добре. А за изненадата... щом е такава ситуацията, кажи й че ще има изненада, ще трябва да си взима отпуск, багаж и т.н. Ама не й казвай какво и къде.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нямам много идеи, но поздравления за брачното дълголетие, 15 години

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- adovet
- старши ентусиаст
-
Благодаря, вече запазих на Огняново валентина касълBogat-Beden написа:Нямам много идеи, но поздравления за брачното дълголетие, 15 години![]()
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Covid dating, covid wedding, covid anniversaring...
Животът си върви, независимо от всякакви вируси...

Животът си върви, независимо от всякакви вируси...

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2