Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2020, 12:39

Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)
(знам, че има много по-добри оферти на други марки за по-малко пари, но ще пробвам да намеря тоя модел)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 09 Окт 2020, 13:23

Bogat-Beden написа:Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)
(знам, че има много по-добри оферти на други марки за по-малко пари, но ще пробвам да намеря тоя модел)

Аз купих 2бр А50 от технополис тази година. Около 500 лева бяха. Да знаеш, че не съм доволен, подарих ги на родителите ми, но определено не бих ги препоръчал на никой. Камерите и на двата са трагични .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 09 Окт 2020, 13:37

Потвърждавам горното. До тоя бюджет аз бих гледал някой по-дърт запазен флагман от olx
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 13:38

Bogat-Beden написа:Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)

Както казаха другите, много несполучлив модел, има ли основня причина да търсиш точно него?

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2020, 16:16

Харесва ми страшно много. Ненадежден ли е, това за камерата не ме притеснява много, да не кажа хич.
Както казах, знам, че на хартия и като характеристики/цена е доста зле, това е ОК.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Окт 2020, 16:19

nxn написа:OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.

Poco-то само от Индия или китайските сайтове.... Nord-а го има в А1... т.е. от BG...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 16:46

Mollov написа:
nxn написа:OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.

Poco-то само от Индия или китайските сайтове.... Nord-а го има в А1... т.е. от BG...

Поко, мога да си го взема от бг сайт за по-малко пари с бг меню, или от Германия, защото вече е глобално устройство, за разлика от ф1, така че това не ме бърка. От ментел или телешит бих си взел устройство само, ако ги издуя и ми го дадат за по-малко пари, от колкото мога да го намеря някъде другаде.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 16:48

Bogat-Beden написа:Харесва ми страшно много. Ненадежден ли е, това за камерата не ме притеснява много, да не кажа хич.
Както казах, знам, че на хартия и като характеристики/цена е доста зле, това е ОК.

Не работи добре като за цената, защото вече е на 2г, пръстовият отпечатък е трагичен, фейс ънлока е зле и бавен, така че трябва да отключваш с патърн, ръба му е особен леко завит и един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2020, 19:50

nxn написа: един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...
Това е лошо, аз много ги трЕскам телефоните :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 20:06

Bogat-Beden написа:
nxn написа: един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...
Това е лошо, аз много ги трЕскам телефоните :ranting:

За това най-добре с плосък екран и калъф с голям ръб да обира той удара, за това не препоръчвам на хора самсунзите. Жена ми за 3 години е дала за половин телефон пари за протектори и телефонът изглежда нон стоп все едно на война е била. Та за това за тези пари има по-добри опции, според мен, дори на самсунг.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2020, 20:45

Ще ме караш да се замисля, а аз това го мразя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Окт 2020, 21:39

nxn написа:
Mollov написа:Ако не държиш на топ флагмански компоненти, OnePlus имат Nord... и е много приятен, без да е скъп...

OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Това Поко Ф2 Про срещу по-високите класове на OnePlus губи по всички показатели, дето си изредил.
Само не знам какво наистина станА с тия цени на OnePlus, тръгнаха нещо много нагоре...

Sent from my HD1913 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 22:19

sambeto написа:
nxn написа:
Mollov написа:Ако не държиш на топ флагмански компоненти, OnePlus имат Nord... и е много приятен, без да е скъп...

OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Това Поко Ф2 Про срещу по-високите класове на OnePlus губи по всички показатели, дето си изредил.
Само не знам какво наистина станА с тия цени на OnePlus, тръгнаха нещо много нагоре...

От по-високите губи, но аз го сравнявям с Норд, който спомена колегата, която е по-скъп и по-зле. Ако сравнявам със скъпите вече ще говоря за ми 10 ултра примерно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Окт 2020, 22:28

Оп, моя грешка. Не разбрах, че става въпрос за сравнениe между Норд и Поко.

Потребител
Аватар

Мнение от n.metodiev » 14 Окт 2020, 1:11

Здравейте,
Сдобих се с Huawei P40 Pro, който е ъпдейтнат до последната версия на софтуера. Опитах с 2-3 варианта да кача Google mobile services, но всички са за по-стари софтуери. Дали някой е попадал на линк или клип, чрез който мога да кача Google mobile services и другите гугълски неща

Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата