Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)
(знам, че има много по-добри оферти на други марки за по-малко пари, но ще пробвам да намеря тоя модел)
(знам, че има много по-добри оферти на други марки за по-малко пари, но ще пробвам да намеря тоя модел)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)
Аз купих 2бр А50 от технополис тази година. Около 500 лева бяха. Да знаеш, че не съм доволен, подарих ги на родителите ми, но определено не бих ги препоръчал на никой. Камерите и на двата са трагични .
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Потвърждавам горното. До тоя бюджет аз бих гледал някой по-дърт запазен флагман от olx

Bogat-Beden написа:Някой да каже читав магазин за А50 с 6гб RAM ( в краен случай и 4 гб става)
Както казаха другите, много несполучлив модел, има ли основня причина да търсиш точно него?
- Bogat-Beden
-
-
Харесва ми страшно много. Ненадежден ли е, това за камерата не ме притеснява много, да не кажа хич.
Както казах, знам, че на хартия и като характеристики/цена е доста зле, това е ОК.
Както казах, знам, че на хартия и като характеристики/цена е доста зле, това е ОК.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
nxn написа:OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Poco-то само от Индия или китайските сайтове.... Nord-а го има в А1... т.е. от BG...
Mollov написа:nxn написа:OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Poco-то само от Индия или китайските сайтове.... Nord-а го има в А1... т.е. от BG...
Поко, мога да си го взема от бг сайт за по-малко пари с бг меню, или от Германия, защото вече е глобално устройство, за разлика от ф1, така че това не ме бърка. От ментел или телешит бих си взел устройство само, ако ги издуя и ми го дадат за по-малко пари, от колкото мога да го намеря някъде другаде.
Bogat-Beden написа:Харесва ми страшно много. Ненадежден ли е, това за камерата не ме притеснява много, да не кажа хич.
Не работи добре като за цената, защото вече е на 2г, пръстовият отпечатък е трагичен, фейс ънлока е зле и бавен, така че трябва да отключваш с патърн, ръба му е особен леко завит и един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...
- Bogat-Beden
-
-
Това е лошо, аз много ги трЕскам телефонитеnxn написа: един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...

Bogat-Beden написа:Това е лошо, аз много ги трЕскам телефонитеnxn написа: един приятел го счупи от 50 санта със стъклен протектор и калъф...
За това най-добре с плосък екран и калъф с голям ръб да обира той удара, за това не препоръчвам на хора самсунзите. Жена ми за 3 години е дала за половин телефон пари за протектори и телефонът изглежда нон стоп все едно на война е била. Та за това за тези пари има по-добри опции, според мен, дори на самсунг.
- Bogat-Beden
-
-
Ще ме караш да се замисля, а аз това го мразя 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Това Поко Ф2 Про срещу по-високите класове на OnePlus губи по всички показатели, дето си изредил.nxn написа:Mollov написа:Ако не държиш на топ флагмански компоненти, OnePlus имат Nord... и е много приятен, без да е скъп...
OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Само не знам какво наистина станА с тия цени на OnePlus, тръгнаха нещо много нагоре...
Sent from my HD1913 using Tapatalk
sambeto написа:Това Поко Ф2 Про срещу по-високите класове на OnePlus губи по всички показатели, дето си изредил.nxn написа:Mollov написа:Ако не държиш на топ флагмански компоненти, OnePlus имат Nord... и е много приятен, без да е скъп...
OnePlus вече не стават. За по малко пари Поко Ф2 про, по бърз процесор, видео карта, по добър дисплей, по голяма батерия, по бърза памет и силно вероятно по добра камера, което не ме влече много де.
Само не знам какво наистина станА с тия цени на OnePlus, тръгнаха нещо много нагоре...
От по-високите губи, но аз го сравнявям с Норд, който спомена колегата, която е по-скъп и по-зле. Ако сравнявам със скъпите вече ще говоря за ми 10 ултра примерно.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Оп, моя грешка. Не разбрах, че става въпрос за сравнениe между Норд и Поко. 

- n.metodiev
- Потребител
-
Здравейте,
Сдобих се с Huawei P40 Pro, който е ъпдейтнат до последната версия на софтуера. Опитах с 2-3 варианта да кача Google mobile services, но всички са за по-стари софтуери. Дали някой е попадал на линк или клип, чрез който мога да кача Google mobile services и другите гугълски неща
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk
Сдобих се с Huawei P40 Pro, който е ъпдейтнат до последната версия на софтуера. Опитах с 2-3 варианта да кача Google mobile services, но всички са за по-стари софтуери. Дали някой е попадал на линк или клип, чрез който мога да кача Google mobile services и другите гугълски неща
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk