Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Масово се освобождават офисни пространства, та явно доста компании се преориентират към това служителите им да работят от вкъщи.
ПП: 60+ часа след излизане на положителната проба на началника още не са се обаждали от РЗИ. Аз опитах проактивно да инициирам контакт - не можело, трябвало техен инспектор да се обади
Към момента доста леко минава смъртоносния вирус 
ПП: 60+ часа след излизане на положителната проба на началника още не са се обаждали от РЗИ. Аз опитах проактивно да инициирам контакт - не можело, трябвало техен инспектор да се обади

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Надявам се тая тенденция с хоум офиса да се обърне като утихнат нещата с вируса.
Готино е известно време, ама след това писва, особено ако ти е скучна офис работата.
Аз съм хоум офис от 14 месеца, ми вече почва да ми става тегаво..
Готино е известно време, ама след това писва, особено ако ти е скучна офис работата.
Аз съм хоум офис от 14 месеца, ми вече почва да ми става тегаво..

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
drifty написа:Надявам се тая тенденция с хоум офиса да се обърне като утихнат нещата с вируса.
Аз се надявам това да стане нещо нормално, че не ми се стъпва в офис повече. Дори и срещу по-малко кинти пак съм навит да не си го причинявам всичкото това изнервяне с пътуване, олигофрени в офиса, споделено каквото се сетиш и т.н. Да еба и модерните офиси. Който му е скучно вкъщи, да ходи, ама аз не ща повече да си го причинявам.

Don_Diego написа:Масово се освобождават офисни пространства, та явно доста компании се преориентират към това служителите им да работят от вкъщи.
ПП: 60+ часа след излизане на положителната проба на началника още не са се обаждали от РЗИ. Аз опитах проактивно да инициирам контакт - не можело, трябвало техен инспектор да се обадиКъм момента доста леко минава смъртоносния вирус
Има случаи и повече от седмица да не карантинират официално заразените. В момента и те не знаят какво се случва

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
"Установени са лечебното заведение и участниците във видеото, показващо "пациенти'', чието поведение не кореспондира с необходимост от хоспитализация.
По данни на МВР се касае за столично лечебно заведение, сключило договор с дружество, чиято дейност е свързана с набирането на участници в клинични проучвания на лекарствени продукти. Извършените оперативно-издирвателни мероприятия са установили, че лицата от видеото са именно участници в клиничното проучване, което няма общо с COVID-19.
Във връзка с клиничното проучване на ИАЛ е възложено да извърши проверка."
Официално мургавите са били опитни зайчета срещу някой лев
По данни на МВР се касае за столично лечебно заведение, сключило договор с дружество, чиято дейност е свързана с набирането на участници в клинични проучвания на лекарствени продукти. Извършените оперативно-издирвателни мероприятия са установили, че лицата от видеото са именно участници в клиничното проучване, което няма общо с COVID-19.
Във връзка с клиничното проучване на ИАЛ е възложено да извърши проверка."
Официално мургавите са били опитни зайчета срещу някой лев

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
TNT написа:Официално мургавите са били опитни зайчета срещу някой лев
То всички клинични експертизи в България са с 90% мангали. Преки наблюдения имам над такива центрове. От козметика, до каквото се сетиш, компании от чужбина тестват върху братята мангали. Логично обяснение на клипа. Не че и за момент съм си помислил, че е ковид отделението.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Jordana написа:Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ?
IQ е единственото, за което няма смисъл да ги тестват.
Ако питаш сериозно, примерно тестват някой козметичен продукт - мажат те примерно с някакъв нов крем, връщаш се по определена схема през известно време и ти проследяват алергични реакции ако имаш и т.н. Ако стане нещо по така, подписал си се и не носят отговорност. Получаваш накрая възнаграждение. Най-евтиното тестване на западни козметични и други медицински продукти по време на разработка или пускане в продажба, е в източна Европа.
Точно опитни зайчета.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сапун върху сапун тества ли се? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sub_eleven написа:Jordana написа:Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ?
IQ е единственото, за което няма смисъл да ги тестват.
Ако питаш сериозно, примерно тестват някой козметичен продукт - мажат те примерно с някакъв нов крем, връщаш се по определена схема през известно време и ти проследяват алергични реакции ако имаш и т.н. Ако стане нещо по така, подписал си се и не носят отговорност. Получаваш накрая възнаграждение. Най-евтиното тестване на западни козметични и други медицински продукти по време на разработка или пускане в продажба, е в източна Европа.
Точно опитни зайчета.
Има една руска хранителна добавка, Новичок. Дали може да се тества и колко би струвало?
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Могат и новата тръба да пробват, ако някога се завърши турски/балкански/южен/мангалски поток.
100% ефективност, без странични ефекти от газа. 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
streetz написа:Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.
Изджаскай някоя патрулка и ще ти я направят безплатно.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
streetz написа:Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.
Синево

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Don_Diego написа:Синево
Благодаря!

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
И в 29-та поликлиника клонът на cibalab не прави за коронавирус. Мисля в сайта ги пише.