Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Don_Diego » 05 Ное 2020, 18:25

Масово се освобождават офисни пространства, та явно доста компании се преориентират към това служителите им да работят от вкъщи.

ПП: 60+ часа след излизане на положителната проба на началника още не са се обаждали от РЗИ. Аз опитах проактивно да инициирам контакт - не можело, трябвало техен инспектор да се обади :mhihi: Към момента доста леко минава смъртоносния вирус :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Ное 2020, 18:29

Надявам се тая тенденция с хоум офиса да се обърне като утихнат нещата с вируса.

Готино е известно време, ама след това писва, особено ако ти е скучна офис работата.

Аз съм хоум офис от 14 месеца, ми вече почва да ми става тегаво..
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Ное 2020, 19:28

drifty написа:Надявам се тая тенденция с хоум офиса да се обърне като утихнат нещата с вируса.

Аз се надявам това да стане нещо нормално, че не ми се стъпва в офис повече. Дори и срещу по-малко кинти пак съм навит да не си го причинявам всичкото това изнервяне с пътуване, олигофрени в офиса, споделено каквото се сетиш и т.н. Да еба и модерните офиси. Който му е скучно вкъщи, да ходи, ама аз не ща повече да си го причинявам. :bchug:

Don_Diego написа:Масово се освобождават офисни пространства, та явно доста компании се преориентират към това служителите им да работят от вкъщи.
ПП: 60+ часа след излизане на положителната проба на началника още не са се обаждали от РЗИ. Аз опитах проактивно да инициирам контакт - не можело, трябвало техен инспектор да се обади :mhihi: Към момента доста леко минава смъртоносния вирус :bchug:

Има случаи и повече от седмица да не карантинират официално заразените. В момента и те не знаят какво се случва :censored: Тотално зле е тая територия...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Ное 2020, 19:31

"Установени са лечебното заведение и участниците във видеото, показващо "пациенти'', чието поведение не кореспондира с необходимост от хоспитализация.
По данни на МВР се касае за столично лечебно заведение, сключило договор с дружество, чиято дейност е свързана с набирането на участници в клинични проучвания на лекарствени продукти. Извършените оперативно-издирвателни мероприятия са установили, че лицата от видеото са именно участници в клиничното проучване, което няма общо с COVID-19.
Във връзка с клиничното проучване на ИАЛ е възложено да извърши проверка."

Официално мургавите са били опитни зайчета срещу някой лев :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 05 Ное 2020, 21:47

TNT написа:Официално мургавите са били опитни зайчета срещу някой лев :mhihi:

То всички клинични експертизи в България са с 90% мангали. Преки наблюдения имам над такива центрове. От козметика, до каквото се сетиш, компании от чужбина тестват върху братята мангали. Логично обяснение на клипа. Не че и за момент съм си помислил, че е ковид отделението.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Ное 2020, 21:56

Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 05 Ное 2020, 23:45

Jordana написа:Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ? :mhihi:

IQ е единственото, за което няма смисъл да ги тестват.

Ако питаш сериозно, примерно тестват някой козметичен продукт - мажат те примерно с някакъв нов крем, връщаш се по определена схема през известно време и ти проследяват алергични реакции ако имаш и т.н. Ако стане нещо по така, подписал си се и не носят отговорност. Получаваш накрая възнаграждение. Най-евтиното тестване на западни козметични и други медицински продукти по време на разработка или пускане в продажба, е в източна Европа.

Точно опитни зайчета.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Ное 2020, 23:53

Сапун върху сапун тества ли се? :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Ное 2020, 0:01

sub_eleven написа:
Jordana написа:Клинични тестове с орки ...какво им тестват ? Сигурно са IQ тестове , други какви клинични изпитания да им правят ? :mhihi:

IQ е единственото, за което няма смисъл да ги тестват.

Ако питаш сериозно, примерно тестват някой козметичен продукт - мажат те примерно с някакъв нов крем, връщаш се по определена схема през известно време и ти проследяват алергични реакции ако имаш и т.н. Ако стане нещо по така, подписал си се и не носят отговорност. Получаваш накрая възнаграждение. Най-евтиното тестване на западни козметични и други медицински продукти по време на разработка или пускане в продажба, е в източна Европа.

Точно опитни зайчета.

Има една руска хранителна добавка, Новичок. Дали може да се тества и колко би струвало?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 06 Ное 2020, 0:36

Могат и новата тръба да пробват, ако някога се завърши турски/балкански/южен/мангалски поток. :mhihi: 100% ефективност, без странични ефекти от газа. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Ное 2020, 1:23

Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 06 Ное 2020, 1:31

streetz написа:Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.

Изджаскай някоя патрулка и ще ти я направят безплатно.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Ное 2020, 1:46

streetz написа:Има ли лаборатории в София, където НЕ правят PCR тестове? Трябва да се прави пълна кръвна картина и не ми се виси часове по опашки заедно с болните от ковид.

Синево :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 06 Ное 2020, 1:57

Don_Diego написа:Синево :yes:

Благодаря! :yes:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 06 Ное 2020, 7:43

И в 29-та поликлиника клонът на cibalab не прави за коронавирус. Мисля в сайта ги пише.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата