Избори 2021

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате?

Б. Б.
27
16%
Кор. Ни.
5
3%
Слави
47
27%
Доган
1
1%
Синдбад Мореплавателят
37
21%
Мая + триото (дето май останаха дуо...)
5
3%
Шкембе войвода
0
Няма гласували
Кабеларката + аптеките
1
1%
Агент Гоце
0
Няма гласували
Цвъ. Цвъ.
2
1%
Москов
0
Няма гласували
Възраждане
3
2%
хАтака
1
1%
Божков
11
6%
Няма да гласувам
33
19%

Общо гласове : 173
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Re: Избори 2021

Мнение от peshehodetz » 05 Апр 2021, 21:04

Няколко реда и от мен понеже гледам по фейса и насам-натам се пише как гласували Българите в чужбина. Всъщност не съм сигурен дали това трябва тук да го пиша или в съседната тема за Байдън, но нещата са пряко свързани. Та от нашата секция в Хюстън където има общо 172 гласували (от близо 5000 ) онези които на президентските в щатите гласуваха за демократите, сега масово са за чалгаря, та не знам дали е някакво случайно съвпадение, а има и петима гласували за бсп, двама от които съм абсолютно сигурен че знам кои са. Та изводите си ги правете сами.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Апр 2021, 21:14

Единственият човек, който знам, че гласувал за Слави... е безработен от 8 години :wave: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 05 Апр 2021, 21:30

Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо? И въобще цялата тази организация, тарикатската кампания и плащането на медиите и агенциите да се бута непрекъснато напред, много ама страшно много ми напомня на ГЕРБ в началото. Както винаги съм твърдял Слафчу е новия Бочку. Понеже Боце вече се износи и дотегна с простотиите на народа, решиха да си го сменят. И понеже народа наистина е минимум 80% олигофрени, нема проблеми. Един и същ филм вече 30 години. Царя, Бочку, Слафчу....И докато Боце си е късметлия по принцип и му се падна да управлява в хубавите икономически времена, та и Ганьо да захлеби при всичките му кражби, сега идва големия четвъртит. Ама кой ги мисли теа работи.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 05 Апр 2021, 21:31

TNT написа:Единственият човек, който знам, че гласувал за Слави... е безработен от 8 години :wave: :mhihi:

Пак познаваш някой :mhihi: Аз за Герб не познавам никой, а не е като да не сме обсъждали с доста хора :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 05 Апр 2021, 21:43

E34 написа:Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо?.

Бе не знам ма една от експертките му е - Експерт по Енергийна Бедност. Та това като го прочетох щях да припадна от смях, колегите ми ме гледат и се чудят какво става с мен.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Апр 2021, 21:59

МЕНСА пак излезе у форумо да доказва IQ ниво :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 05 Апр 2021, 22:21

Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Апр 2021, 22:25

TNT написа:Единственият човек, който знам, че гласувал за Слави... е безработен от 8 години :wave: :mhihi:

Оказа се, че доста хора от обкръжението ми са гласували за него :help: :help: :help:
Че и се мръщят като им обясниш защо нищо хубаво няма да последва от това :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Апр 2021, 22:32

E34 написа:Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
Я обяснете на нас глупавите, какво постига тоя протестен вот, че аз лично не разбирам. Освен да вдигаш прага и да попречи на ВМРО да влезе(което оценявам, ама щеше да постигнеш същия ефект гласувайки за който и да е) друг ефект няма един такъв вот... Абсолютно все едно си си спал цял ден и не си си направил труда да идеш до урната е зачеркването на това квадратче.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Апр 2021, 23:33

peshehodetz написа:
E34 написа:Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо?.

Бе не знам ма една от експертките му е - Експерт по Енергийна Бедност. Та това като го прочетох щях да припадна от смях, колегите ми ме гледат и се чудят какво става с мен.

А Хиновски...и оная мумия от нафталина :mhihi: ...не тряяше да си сменя името..няма такъв народ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 05 Апр 2021, 23:38

b_u_b_o написа:
E34 написа:Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
Я обяснете на нас глупавите, какво постига тоя протестен вот, че аз лично не разбирам.

Следите от протестния вот,такъв,какъвто трябва да бъде, съм ги виждал по една сграда в Букурещ,посочи ми ги таксиметровия шофьор, с когото ходих от Русе до Анри Коанда летище Букурещ да посрещна един приятел,пристигащ от USA.Сградата се пази в състоянието от 1989.Да ти казвам ли от какво са следите по сградата?
Види се да потвърдят мисълта на Ляпчев, че българинът, като няма какво да прави, драпа си мъдете или основава партия.

Не отива да печели пари по честен начин — с търговия, с работа, с чифлика си, ами гледа все към парламента, гледа все към Министерския съвет.

Ако не си разбрал какъв бизнес е политиката .........не знам какво да ти кажа :dunno:

На учиндолския знаеш ли колко му се вдигна цената?И аз не знам точно,но бъди сигурен,че е сериозно.
Баси пародията....

Миналата година националната BMW шарк сбирка бе на язовир Жребчево или поне това,което е останало от него . Съдържателят на базата обясни как язовира преди години е стигал на 10м. от оградата.Сега е на повече от 200 метра . Депутатски ВЕЦ-ове :lol: . В тях ножа , в тях и ляба , да го духат бедните!! Забих една клечка на брега, след 18 часа нивото беше спаднало с две педи ,на "локва" от 50 декара. След нас и потоп , дет се вика.....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Потребител
Аватар
Кара: Квото може
Мечтае да кара: Katheryn Winnick
Детайли за колата: Талига

Мнение от camino79 » 06 Апр 2021, 3:22

Тоя цитат повече говори за Ляпчев(виден чифликчия нали и работяга), отколкото за Българина.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Апр 2021, 5:48

Няма страшно, тая година бая вода му пускаме от Копринка и уж ще е доста пълен, особено ако си вали все така през пролетта. Макар хората да казват, че не е нормално да вали...през пролетта. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 06 Апр 2021, 7:46

Във Франция 19 годишно момиче измина 600км до урната и обратно, за да гласува. Не се афишира никъде и не търси полулярност. Казвам го без нейно сълласие. Казвам го заради всички онези, които тихо и кротко гледат да си вършат работата както трябва.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Апр 2021, 8:25

И на мен с приятелката толкова се събраха за уикенда :wave: В неделя 416км в дъжд и сняг през цялото време :no: А в секцията нямаше никой, нито един нямаше пред мен около 15ч.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата