Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: Избори 2021
Няколко реда и от мен понеже гледам по фейса и насам-натам се пише как гласували Българите в чужбина. Всъщност не съм сигурен дали това трябва тук да го пиша или в съседната тема за Байдън, но нещата са пряко свързани. Та от нашата секция в Хюстън където има общо 172 гласували (от близо 5000 ) онези които на президентските в щатите гласуваха за демократите, сега масово са за чалгаря, та не знам дали е някакво случайно съвпадение, а има и петима гласували за бсп, двама от които съм абсолютно сигурен че знам кои са. Та изводите си ги правете сами.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо? И въобще цялата тази организация, тарикатската кампания и плащането на медиите и агенциите да се бута непрекъснато напред, много ама страшно много ми напомня на ГЕРБ в началото. Както винаги съм твърдял Слафчу е новия Бочку. Понеже Боце вече се износи и дотегна с простотиите на народа, решиха да си го сменят. И понеже народа наистина е минимум 80% олигофрени, нема проблеми. Един и същ филм вече 30 години. Царя, Бочку, Слафчу....И докато Боце си е късметлия по принцип и му се падна да управлява в хубавите икономически времена, та и Ганьо да захлеби при всичките му кражби, сега идва големия четвъртит. Ама кой ги мисли теа работи.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
TNT написа:Единственият човек, който знам, че гласувал за Слави... е безработен от 8 години![]()
Пак познаваш някой

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
E34 написа:Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо?.
Бе не знам ма една от експертките му е - Експерт по Енергийна Бедност. Та това като го прочетох щях да припадна от смях, колегите ми ме гледат и се чудят какво става с мен.
keep walking
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
МЕНСА пак излезе у форумо да доказва IQ ниво 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Единственият човек, който знам, че гласувал за Слави... е безработен от 8 години![]()
Оказа се, че доста хора от обкръжението ми са гласували за него

Че и се мръщят като им обясниш защо нищо хубаво няма да последва от това

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Я обяснете на нас глупавите, какво постига тоя протестен вот, че аз лично не разбирам. Освен да вдигаш прага и да попречи на ВМРО да влезе(което оценявам, ама щеше да постигнеш същия ефект гласувайки за който и да е) друг ефект няма един такъв вот... Абсолютно все едно си си спал цял ден и не си си направил труда да идеш до урната е зачеркването на това квадратче.E34 написа:Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
peshehodetz написа:E34 написа:Некой случайно да е забелязъл в партията на Плешивия колко много чичаци ченгета има и то на баси и постовете? Откъде па баш у неговата партия се навъдиха бе, как ги сбра толкова бързо?.
Бе не знам ма една от експертките му е - Експерт по Енергийна Бедност. Та това като го прочетох щях да припадна от смях, колегите ми ме гледат и се чудят какво става с мен.
А Хиновски...и оная мумия от нафталина

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
b_u_b_o написа:Я обяснете на нас глупавите, какво постига тоя протестен вот, че аз лично не разбирам.E34 написа:Бе не знам, ма гледам че умните хора в България са точно 47090 човека. Това са тези, които не подкрепят никого! И аз гласувах точно така, защото това е истинския протестен вот срещу цялата сган.
Следите от протестния вот,такъв,какъвто трябва да бъде, съм ги виждал по една сграда в Букурещ,посочи ми ги таксиметровия шофьор, с когото ходих от Русе до Анри Коанда летище Букурещ да посрещна един приятел,пристигащ от USA.Сградата се пази в състоянието от 1989.Да ти казвам ли от какво са следите по сградата?
Види се да потвърдят мисълта на Ляпчев, че българинът, като няма какво да прави, драпа си мъдете или основава партия.
Не отива да печели пари по честен начин — с търговия, с работа, с чифлика си, ами гледа все към парламента, гледа все към Министерския съвет.
Ако не си разбрал какъв бизнес е политиката .........не знам какво да ти кажа

На учиндолския знаеш ли колко му се вдигна цената?И аз не знам точно,но бъди сигурен,че е сериозно.
Баси пародията....
Миналата година националната BMW шарк сбирка бе на язовир Жребчево или поне това,което е останало от него . Съдържателят на базата обясни как язовира преди години е стигал на 10м. от оградата.Сега е на повече от 200 метра . Депутатски ВЕЦ-ове

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- camino79
- Потребител
-
- Кара: Квото може
- Мечтае да кара: Katheryn Winnick
- Детайли за колата: Талига
Тоя цитат повече говори за Ляпчев(виден чифликчия нали и работяга), отколкото за Българина.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Няма страшно, тая година бая вода му пускаме от Копринка и уж ще е доста пълен, особено ако си вали все така през пролетта. Макар хората да казват, че не е нормално да вали...през пролетта.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Във Франция 19 годишно момиче измина 600км до урната и обратно, за да гласува. Не се афишира никъде и не търси полулярност. Казвам го без нейно сълласие. Казвам го заради всички онези, които тихо и кротко гледат да си вършат работата както трябва.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И на мен с приятелката толкова се събраха за уикенда
В неделя 416км в дъжд и сняг през цялото време
А в секцията нямаше никой, нито един нямаше пред мен около 15ч.