з

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: За влюбването

Мнение от Моджо » 31 Май 2021, 12:13

Там по неговия край направо се мандръсат, нема лигавьенье.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Май 2021, 12:18

Superexstatic написа:100% Врачанина/Вуйчо. :mhihi:

Другият вариант е топ гън маверик алф мелмак и последния да затвори вратата.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 31 Май 2021, 12:40

Писал съм го и преди, ще го напиша и сега.....все повече започваме да приличаме на един друг форум. 99% някой ни се присмива сега, че сме се вързали да четем любовните му трепети. Оставям и 1% историята да е истинска и тогава ще попитам автора знае ли как след една определена възраст е много трудно да си намери човек, с който да живее и да си пасва с него....а ти си го открил преди 17 години. Играй вабанк и после темата ще е помагайте, че от 2 стола сега съм на земята. Дано никога не ми се налага да се боря с такива мисли и чувства и то на тези години......Дай Боже да си здрав и да си умен в решението си!

Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 31 Май 2021, 13:16

Един глупак написа:...

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 31 Май 2021, 14:45

Superexstatic написа:100% Врачанина/Вуйчо. :mhihi:
Е ти изби рибата :ok: Аз си трайкам и му давам акъл да си кара F10-ката белким се сети да си изтрие мненията написани в момент на умопомрачение, ти го полОми с лопатата директно :mhihi:
In_Memoriam написа:
Един глупак написа:...

Изображение
:mhihi:
И Хаоса (a.k.a. Unlim) откакто го разконспирирах в темата за петжито и рЕЕЕзко спре да пише колко е вредно, не 'нам що така :mhihi:

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2021, 17:29

В същност какъв е лайтмотива на темата ? Дали мъжете изпитват платоническа любов ? Ги дьо Мопасан е описал някои моменти свързани с казуса . Ама четете ги тия книги преди да пускате такива теми , може там да има решение на душевните терзания :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 31 Май 2021, 18:46

Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, добре че лека полека ми дойде акъла. Понякога мъжете се влюбваме, само защото не ни се е случвало от дълго време, и искаме да изпитаме нещо старо, забравено и изпепеляващо от вътре...само че живота не е филм сниман в Холивуд, и почти винаги целия тоя нагон свършва с много проблеми и с риск за семейството. Затова плащаш 150 лв., чешиш крастата и спиш спокойно

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Май 2021, 20:12

Жена, с която си прекарал 17 години от живота и ако всичко е както описваш, би трябвало да ти е като най-добрия приятел. Е да ти минават мисли да предадеш най-добрия си приятел не е добре.

Осъзнаваш ли какво ще загубиш и то със сигурност? И какво ще спечелиш и то под въпрос...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 31 Май 2021, 20:26

sub_eleven написа:Жена, с която си прекарал 17 години от живота и ако всичко е както описваш, би трябвало да ти е като най-добрия приятел. Е да ти минават мисли да предадеш най-добрия си приятел не е добре.

Осъзнаваш ли какво ще загубиш и то със сигурност? И какво ще спечелиш и то под въпрос...?

Много, много точно! Да не се повтарям пак, ама ....накрая ,като свърши всичко и ще има :аз ли криво му се молих,аллах ли криво ме разбра.
С много любов към децата!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Май 2021, 20:46

Моджо написа:По-скоро
https://www.youtube.com/channel/UCwd0QU ... jt-v8z5w2g

Верно, не ги ремонтира баш, ама поне става за други работи :)

Цъ...таа по-става :mhihi:

https://youtube.com/shorts/V7KF2kPITtQ?feature=share

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 31 Май 2021, 21:01

sobiss написа:Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, ...

Хора, щастието е субективно понятие, може би най-субективното на света. И пътят към него е различен, строго индивидуален за всеки. Някои са щастливи, като се дрогират, други - като крадат, трети - като ги бият и унижават... Кой ще каже кое е "нормално" и "правилно" щастие? Човекът е влюбен и се чувства щастлив, а вие му обяснявате колко е заблуден. В същото време се хвалите как сте си купили някаква "М-кова" изкривена пластмаса, как сте се борили цял ден да наредите разни светещи идиотщини във фаровете и как сте наринали цяла заплата за друг ръждоляк...

Ако Колегата се опитва да намери пътя към своето щастие, кои сме ние да го спираме и да му обясняваме, че този път е грешен?
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2021, 23:51

Нищо субективно няма , даже си е много обективно - био химия . При всички изброени ситуации се синтезират в организма едни и същи вещества които водят до изпитване на щастие . Без наркотиците , всички ситуации на щастие си ги правим сами . Човек е подвластен на мозъка и единствено неговите прищевки и изисквания са важни . Хората се водят в действията си от съвсем първични инстинкти присъщи на всички примати .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Юни 2021, 6:04

Borymeckata написа:
sobiss написа:Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, ...

Хора, щастието е субективно понятие, може би най-субективното на света. И пътят към него е различен, строго индивидуален за всеки. Някои са щастливи, като се дрогират, други - като крадат, трети - като ги бият и унижават... Кой ще каже кое е "нормално" и "правилно" щастие? Човекът е влюбен и се чувства щастлив, а вие му обяснявате колко е заблуден. В същото време се хвалите как сте си купили някаква "М-кова" изкривена пластмаса, как сте се борили цял ден да наредите разни светещи идиотщини във фаровете и как сте наринали цяла заплата за друг ръждоляк...

Ако Колегата се опитва да намери пътя към своето щастие, кои сме ние да го спираме и да му обясняваме, че този път е грешен?

Мечо, не си прав! Ще ти кажа защо. Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г ( :shock: ) и го зарязва. Него и двете им деца. Бях в шок, защото ги познавам от 1988г. Той е луд фен на марката. Х5-ци само е купил три чисто нови. Не е регистриран тук. Не мога да си обясня, какъвхормон е тоя, да заебеш фирми (имат съвместен бизнес), бъдеще, мъж, деца, заради някакъв посерко :shock: Извинявайте, ама жена да заебе всичко, заради 20 години по-млад мъж, идва ми в повече. Историята е дълга. Вместо да живее както досега, тя е щастлива касиерка в голяма верига и има млад тъпкач ...

Авторът пита, защото има нужда от съвет. Ако няма нужда, няма да пише. Набедихте Врачанина (Вуйчо). Ако имате грам акъл, няма да правите това. Тук има 98% читави хора. Шапка долу и нисък поклон за това. Но има едни 2% л*йнарчета, които може да познават жената до него и да му врътнат номер. Това вече се е случвало тук и последствията не са приятни.

Ще задам въпрос (или ситуация) на автора. Представи си, че жената до теб след толкова години ти каже "Намерих си друг, събирай си багажа и да те няма", как ще се почувстваш? Детето умишлено не го споменавам.

Има един лаф:

По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Юни 2021, 6:42

BMW_POWER написа:Мечо, не си прав! Ще ти кажа защо. Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г ( :shock: ) и го зарязва. Него и двете им деца. ... Историята е дълга. Вместо да живее както досега, тя е щастлива касиерка в голяма верига и има млад тъпкач ...

Мощен, имаш моето уважение, но с конкретния пример от живота... не виждам как ме опровергаваш. Прочети си последното изречение от цитата - не си поставил "щастлива" в кавички, затова ще го приема буквално. Жената е щастлива! Дори като касиерка, дори за кратко. Всеки има право на щастие - така, както го разбира. Представи си, че тази жена е имала по-богат и охолен живот, но... без любов. А годините минават, вече е на 50... Кога да изживее своя роман? Като стане бабичка на 65 ли? Сега й е паднало... :dunno: :dunno:

Аз мога да ти приведа почти аналогичен пример от моята работа. Беше преди доста години, в IT-отдела на АЕЦ-а. Шеф на отдела беше мъж и в един момент се появява някаква мацка, наистина много готина, рускиня или украинка, не помня вече. В един момент и двамата зарязват работа и семейства и заминават за София. Видях ги след години съвсем случайно, работеха в друга компания. Може да са живяли на квартира, нямам представа. Но те двамата... просто изглеждаха щастливи заедно. Беше очевидно, дори от растояние, че се обичат и са щастливи.

Честно ти казвам, ако някога в живота си имам такъв избор (досега не съм имал...), бих предпочел да прекарам една година с любимата (ама наистина любима) жена, пък след това да ровя из контейнерите докато съм жив. Предпочитам това, вместо през уикендите да отглеждам зеленчуци в градината, вечер да пия бира пред телевизора, да се "грижа за инвестициите си" и всички да ме дават за пример като съпруг и родител. Липсва ми тръпката в живота и завиждам (да кажем, че благородно...) на хората, които я имат. Макар и за кратко... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2021, 7:03

Има един лаф, за всяка пропусната възможност, в рая ще гониш заек. Сам си избериаш, гонят ли ти се зайци и колко.
А автора, той е сам от едната страна, тя (от изложеното) само му се е усмихнала на чувствата.
Мисълта ми е като си толкова хлътнал, преди да зарязваш жената до себе си, се пробвай. Да не стане, че само ти си омотан...и да пускаш после теми, колко е несправедлив живота.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата