з
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: За влюбването
Superexstatic написа:100% Врачанина/Вуйчо.
Другият вариант е топ гън маверик алф мелмак и последния да затвори вратата.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Писал съм го и преди, ще го напиша и сега.....все повече започваме да приличаме на един друг форум. 99% някой ни се присмива сега, че сме се вързали да четем любовните му трепети. Оставям и 1% историята да е истинска и тогава ще попитам автора знае ли как след една определена възраст е много трудно да си намери човек, с който да живее и да си пасва с него....а ти си го открил преди 17 години. Играй вабанк и после темата ще е помагайте, че от 2 стола сега съм на земята. Дано никога не ми се налага да се боря с такива мисли и чувства и то на тези години......Дай Боже да си здрав и да си умен в решението си!
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Е ти изби рибатаSuperexstatic написа:100% Врачанина/Вуйчо.

:mhihi:
И Хаоса (a.k.a. Unlim) откакто го разконспирирах в темата за петжито и рЕЕЕзко спре да пише колко е вредно, не 'нам що така

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В същност какъв е лайтмотива на темата ? Дали мъжете изпитват платоническа любов ? Ги дьо Мопасан е описал някои моменти свързани с казуса . Ама четете ги тия книги преди да пускате такива теми , може там да има решение на душевните терзания 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, добре че лека полека ми дойде акъла. Понякога мъжете се влюбваме, само защото не ни се е случвало от дълго време, и искаме да изпитаме нещо старо, забравено и изпепеляващо от вътре...само че живота не е филм сниман в Холивуд, и почти винаги целия тоя нагон свършва с много проблеми и с риск за семейството. Затова плащаш 150 лв., чешиш крастата и спиш спокойно 
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Жена, с която си прекарал 17 години от живота и ако всичко е както описваш, би трябвало да ти е като най-добрия приятел. Е да ти минават мисли да предадеш най-добрия си приятел не е добре.
Осъзнаваш ли какво ще загубиш и то със сигурност? И какво ще спечелиш и то под въпрос...?
Осъзнаваш ли какво ще загубиш и то със сигурност? И какво ще спечелиш и то под въпрос...?
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
sub_eleven написа:Жена, с която си прекарал 17 години от живота и ако всичко е както описваш, би трябвало да ти е като най-добрия приятел. Е да ти минават мисли да предадеш най-добрия си приятел не е добре.
Много, много точно! Да не се повтарям пак, ама ....накрая ,като свърши всичко и ще има :аз ли криво му се молих,аллах ли криво ме разбра.
С много любов към децата!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Моджо написа:По-скоро
https://www.youtube.com/channel/UCwd0QU ... jt-v8z5w2g
Верно, не ги ремонтира баш, ама поне става за други работи
Цъ...таа по-става

https://youtube.com/shorts/V7KF2kPITtQ?feature=share
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
sobiss написа:Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, ...
Хора, щастието е субективно понятие, може би най-субективното на света. И пътят към него е различен, строго индивидуален за всеки. Някои са щастливи, като се дрогират, други - като крадат, трети - като ги бият и унижават... Кой ще каже кое е "нормално" и "правилно" щастие? Човекът е влюбен и се чувства щастлив, а вие му обяснявате колко е заблуден. В същото време се хвалите как сте си купили някаква "М-кова" изкривена пластмаса, как сте се борили цял ден да наредите разни светещи идиотщини във фаровете и как сте наринали цяла заплата за друг ръждоляк...
Ако Колегата се опитва да намери пътя към своето щастие, кои сме ние да го спираме и да му обясняваме, че този път е грешен?
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нищо субективно няма , даже си е много обективно - био химия . При всички изброени ситуации се синтезират в организма едни и същи вещества които водят до изпитване на щастие . Без наркотиците , всички ситуации на щастие си ги правим сами . Човек е подвластен на мозъка и единствено неговите прищевки и изисквания са важни . Хората се водят в действията си от съвсем първични инстинкти присъщи на всички примати .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Borymeckata написа:sobiss написа:Това да издигаш жена в култ и да си мислиш как животът ти с нея ще бъде розова приказка, и как тя е липсващото звено за щастието...и да създаваш някаква измислена реалност, когато си легнеш мислейки за нея...е това е 'бати простотията. Тоя мач съм го играл много пъти, ...
Хора, щастието е субективно понятие, може би най-субективното на света. И пътят към него е различен, строго индивидуален за всеки. Някои са щастливи, като се дрогират, други - като крадат, трети - като ги бият и унижават... Кой ще каже кое е "нормално" и "правилно" щастие? Човекът е влюбен и се чувства щастлив, а вие му обяснявате колко е заблуден. В същото време се хвалите как сте си купили някаква "М-кова" изкривена пластмаса, как сте се борили цял ден да наредите разни светещи идиотщини във фаровете и как сте наринали цяла заплата за друг ръждоляк...
Ако Колегата се опитва да намери пътя към своето щастие, кои сме ние да го спираме и да му обясняваме, че този път е грешен?
Мечо, не си прав! Ще ти кажа защо. Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г (

Авторът пита, защото има нужда от съвет. Ако няма нужда, няма да пише. Набедихте Врачанина (Вуйчо). Ако имате грам акъл, няма да правите това. Тук има 98% читави хора. Шапка долу и нисък поклон за това. Но има едни 2% л*йнарчета, които може да познават жената до него и да му врътнат номер. Това вече се е случвало тук и последствията не са приятни.
Ще задам въпрос (или ситуация) на автора. Представи си, че жената до теб след толкова години ти каже "Намерих си друг, събирай си багажа и да те няма", как ще се почувстваш? Детето умишлено не го споменавам.
Има един лаф:
По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:Мечо, не си прав! Ще ти кажа защо. Преди близо две години ми звъни по телефона най-добрият ми приятел от бг. На +50г. Звъни и плаче. Жена му, с която са от края на 80-те си хванала някакъв на 30г () и го зарязва. Него и двете им деца. ... Историята е дълга. Вместо да живее както досега, тя е щастлива касиерка в голяма верига и има млад тъпкач ...
Мощен, имаш моето уважение, но с конкретния пример от живота... не виждам как ме опровергаваш. Прочети си последното изречение от цитата - не си поставил "щастлива" в кавички, затова ще го приема буквално. Жената е щастлива! Дори като касиерка, дори за кратко. Всеки има право на щастие - така, както го разбира. Представи си, че тази жена е имала по-богат и охолен живот, но... без любов. А годините минават, вече е на 50... Кога да изживее своя роман? Като стане бабичка на 65 ли? Сега й е паднало...

Аз мога да ти приведа почти аналогичен пример от моята работа. Беше преди доста години, в IT-отдела на АЕЦ-а. Шеф на отдела беше мъж и в един момент се появява някаква мацка, наистина много готина, рускиня или украинка, не помня вече. В един момент и двамата зарязват работа и семейства и заминават за София. Видях ги след години съвсем случайно, работеха в друга компания. Може да са живяли на квартира, нямам представа. Но те двамата... просто изглеждаха щастливи заедно. Беше очевидно, дори от растояние, че се обичат и са щастливи.
Честно ти казвам, ако някога в живота си имам такъв избор (досега не съм имал...), бих предпочел да прекарам една година с любимата (ама наистина любима) жена, пък след това да ровя из контейнерите докато съм жив. Предпочитам това, вместо през уикендите да отглеждам зеленчуци в градината, вечер да пия бира пред телевизора, да се "грижа за инвестициите си" и всички да ме дават за пример като съпруг и родител. Липсва ми тръпката в живота и завиждам (да кажем, че благородно...) на хората, които я имат. Макар и за кратко...

Excellent! Steven is my name!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Има един лаф, за всяка пропусната възможност, в рая ще гониш заек. Сам си избериаш, гонят ли ти се зайци и колко.
А автора, той е сам от едната страна, тя (от изложеното) само му се е усмихнала на чувствата.
Мисълта ми е като си толкова хлътнал, преди да зарязваш жената до себе си, се пробвай. Да не стане, че само ти си омотан...и да пускаш после теми, колко е несправедлив живота.
А автора, той е сам от едната страна, тя (от изложеното) само му се е усмихнала на чувствата.
Мисълта ми е като си толкова хлътнал, преди да зарязваш жената до себе си, се пробвай. Да не стане, че само ти си омотан...и да пускаш после теми, колко е несправедлив живота.