Земеделска тема
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Земеделска тема
Съгласен. И даже финансовия ресурс треа да се пренасочи към дребните и средни такива. А не при некакви да си купуват бентлита. Вместо комбайни например.
Хм,хм...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Древен, на теб разчитам да поемеш "бизнеса" със сланината.
Не знам твоята каква е, трябва да се пробва. "Моята" е (беше) варена и после пушена във варел с някаква дървесина... Също е от домашни прасета, но не съм я виждал в суров (необработен) вид. Зорът е опаковането, мъкненето до Еконта и разпращането из цялата страна. Че и в чужбина май беше стигнала тая сланина... Други ядове няма, хората са точни, досега никой не се е оплакал и няма лимит на потреблението - колкото имаш, всичката я взимат и питат за още. Никакви проблеми с реализацията и пласмента на продукцията...

Не знам твоята каква е, трябва да се пробва. "Моята" е (беше) варена и после пушена във варел с някаква дървесина... Също е от домашни прасета, но не съм я виждал в суров (необработен) вид. Зорът е опаковането, мъкненето до Еконта и разпращането из цялата страна. Че и в чужбина май беше стигнала тая сланина... Други ядове няма, хората са точни, досега никой не се е оплакал и няма лимит на потреблението - колкото имаш, всичката я взимат и питат за още. Никакви проблеми с реализацията и пласмента на продукцията...

Excellent! Steven is my name!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
BMW_POWER написа:
Аудито, как реши, че съм "мижав"? Помня, колко съм дал за градината, колко вкарах в ремонт тази година, колко съм дал за ремонт на колата... Не мисля, че са много хората, които да не помнят по-сериозните си харчове в последните 3-4 месеца. Или не знаеш значението на тази дума, или обиждаш. Ама не виждам за какво, защото не си спомням аз да съм казал нещо за теб
Не бих си позволил да обидя човек от форума, когото по принцип чета с удоволствие, още повече споделям мненията му грубо в почти всичко. Говорех за западнярите, ти си българин

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ivoaudi написа:BMW_POWER написа:
Аудито, как реши, че съм "мижав"? Помня, колко съм дал за градината, колко вкарах в ремонт тази година, колко съм дал за ремонт на колата... Не мисля, че са много хората, които да не помнят по-сериозните си харчове в последните 3-4 месеца. Или не знаеш значението на тази дума, или обиждаш. Ама не виждам за какво, защото не си спомням аз да съм казал нещо за теб
Не бих си позволил да обидя човек от форума, когото по принцип чета с удоволствие, още повече споделям мненията му грубо в почти всичко. Говорех за западнярите, ти си българинИзобщо не съм визирал теб

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Borymeckata написа:Древен, на теб разчитам да поемеш "бизнеса" със сланината.
Не знам твоята каква е, трябва да се пробва. "Моята" е (беше) варена и после пушена във варел с някаква дървесина... Също е от домашни прасета, но не съм я виждал в суров (необработен) вид. Зорът е опаковането, мъкненето до Еконта и разпращането из цялата страна. Че и в чужбина май беше стигнала тая сланина... Други ядове няма, хората са точни, досега никой не се е оплакал и няма лимит на потреблението - колкото имаш, всичката я взимат и питат за още. Никакви проблеми с реализацията и пласмента на продукцията...![]()
Ето виждаш ли , не ти трябва да си търговец, твоята стака се продава сама, в темата има записа ли се още преди да има нова продукция

Човек ако искаш вярвай, ама един приятел я сънува тая сланина, излизаме снощи и вика: 'абе Ванка, сънувах онази сланина дето ядохме'

А той не е фен на сланината, ама изобщо даже, но като опита се наложи да си скрия запасите че

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Borymeckata написа:Древен, на теб разчитам да поемеш "бизнеса" със сланината.
Не знам твоята каква е, трябва да се пробва. "Моята" е (беше) варена и после пушена във варел с някаква дървесина... Също е от домашни прасета, но не съм я виждал в суров (необработен) вид. Зорът е опаковането, мъкненето до Еконта и разпращането из цялата страна. Че и в чужбина май беше стигнала тая сланина... Други ядове няма, хората са точни, досега никой не се е оплакал и няма лимит на потреблението - колкото имаш, всичката я взимат и питат за още. Никакви проблеми с реализацията и пласмента на продукцията...![]()
Ето виждаш ли , не ти трябва да си търговец, твоята стака се продава сама, в темата има записа ли се още преди да има нова продукция![]()
Човек ако искаш вярвай, ама един приятел я сънува тая сланина, излизаме снощи и вика: 'абе Ванка, сънувах онази сланина дето ядохме'![]()
![]()
А той не е фен на сланината, ама изобщо даже, но като опита се наложи да си скрия запасите че![]()
Яко спам се лее в последните страници. Или си отивайте в темата за "Винско и свинско", или ще ви докладвам на Светата Администрация!

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Древен, на теб разчитам да поемеш "бизнеса" със сланината.
Ние не я правим по този начин, не я варим и не опушваме. Така, че може и да не се хареса.
Правим я така след , като оправим прасетата т.е. месото суджуци, дедорци, сланината стои 2-3 дена и после направо я слагаме в кацата да я насолим.
Реда е едра морска сол после сланина пак солта и така до горе и се пълни вода и тва е така стои. Кара много дълго време. И винаги си стои бяла като сняг. Сега не съм в къщи ще снимам, като се прибера.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Айде един по здрав от мене за земеделците доматопроизводители ...
https://www.youtube.com/watch?v=OgRiJ3yc4ew

https://www.youtube.com/watch?v=OgRiJ3yc4ew
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Тая година лек провал откъм обгрижване на градината. Много работа и не остава време да ходя редовно. Последната ми визита е била преди месец
Очаквано през това време е станала джунгла и в резултат - тепърва зреят доматите, много цвят, явно пак ще правя лютеница от зелени домати. Иначе вчера спретнах една селска салата с пресни продукти и пивка ракия.
Боб пробвах за сефте, получи се

Боб пробвах за сефте, получи се
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Айде малко на сланината. Тази е от последните гудета. Забелязвам, че вече по трудно се намират прасета които да имат после дебела сланина.
Предимно имат повече месо. По миналата година се случи така, че едното имаше само 2 см сланина добре че другото компенсира.
Предимно имат повече месо. По миналата година се случи така, че едното имаше само 2 см сланина добре че другото компенсира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Животновъдна има ама тя не върши работа , трябва тема само за гудета ...печени гудета и сланина от тяхна милост . С други думи - свинска тема 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Jordana написа:Животновъдна има ама тя не върши работа , трябва тема само за гудета ...печени гудета и сланина от тяхна милост . С други думи - свинска тема
Нямаше ли свинско&винско тема?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
hell's angel написа:МноУ жега още и на нея ще и дойде реда
Айде сега приказки...

По темата днес взех панчета от вивендата.Ще я видим как ще е тия дни на скарата.

Имат и много яки наденички с ябълка и джинджифил.

С картофи соте много пият...