Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Криптовалути
Направих грешката да пусна клипа,спрях го след 9тата минута, и не мога да не кажа: тоя е БОК човече, хванал е всички трейдове, що ли прай клипове все още

Реших да разгледам канала му, и попадам на това видео от 16.07.2021:
https://youtu.be/hwMtWjSdqps?t=358
"Тоя пазар припада, тоя пазар няма какво да го върне...."
Няколко дни след видеото, 10 зелени кендъла до 42к.
Хванал е трейда а

Подбирайте си от де черпите инфо.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
И аз това си помислих... пълен филмар. Много ги цели ама няма пари да си изпълни баса 

b_u_b_o написа:Уоу вярно много са се разглезили хората в крипто щом х5-х10 им се вижда малко.
Това е заради избухвания като Соланата, дето си х5 не за 4 години, ами за месеци.... ама айде някой да каже коя е следващата солана?

Винаги ще има някоя ''Солана'', въпрос на късмет е да се хване от самото начало читав проект със солиден маркетинг...
Ето нещо интересно, което се появи на пазара последните дни(все още го няма по големите борси)
https://cirusfoundation.com/
Все още не ми съвсем ясно как ще се случат нещата на практика със собствеността на данните. Но подобни проекти са стъпка в правилната посока.
Ясно е как ще се прави data capture, но това което ми се губи е по какъв начин ще се ограничи безплатното събиране на данни което върви в момента, така че рекламодателите да имат причина да купят от Cirus, а не от Гугъл например.
https://cirusfoundation.com/
Все още не ми съвсем ясно как ще се случат нещата на практика със собствеността на данните. Но подобни проекти са стъпка в правилната посока.
Ясно е как ще се прави data capture, но това което ми се губи е по какъв начин ще се ограничи безплатното събиране на данни което върви в момента, така че рекламодателите да имат причина да купят от Cirus, а не от Гугъл например.

Последна промяна TheDriver на 08 Сеп 2021, 18:22, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
In_memoriam, той нали го...преиначи. Разликата до 20 искаше и Пламен да я направи нагоре от 55, тоест до 90, онзи май вече не реагира и затова спряха нещата. Както и да е, имат познания и двамата, според мен тези циркове в подобни клипове са излишни, когато правят стойностни видеа има какви да се попие. За мен Иван Иванов изглежда най-уравновесен в прогнозите си, но имаме предвид, че краткосрочните прогнози реално са непредвидими.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Те двамата нямат нищо общо и като цяло въобще не ми е ясно какво има да делят. Единият типичен спекулант, а другият инвеститор. Това което виждам в Пламен за 1 година по 2 часа на ден е, че е истински и казва нещата както са. Данчо е просто въздух под налягане, фукня и не си държи на думата, с две думи женски полов орган.
Иван Иванов също е много адекватен, но по-умерен от Пламен и не толкова булиш.
Иван Иванов също е много адекватен, но по-умерен от Пламен и не толкова булиш.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Прав си за всичко. Миналият ден на срещата с Неделин Маринов той сподели, че вече почти не им гледа видеата, понеже влияят на преценката му, а шорта го е зачеркнал.
Някой знае ли гледа вчера какво точно са казали, че нещо май няма да отпускат толкова кранчето да раздават на тоя и оня, та може това да е част от причината за тоя дроп.

Някой знае ли гледа вчера какво точно са казали, че нещо май няма да отпускат толкова кранчето да раздават на тоя и оня, та може това да е част от причината за тоя дроп.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Top Gun Maverick написа:о имаме предвид, че краткосрочните прогнози реално са непредвидими.
Точно така, и тоя агент, казва, че е хванал над 10 краткосрочни прогнози.
Пълен абсурд.
Ако има такъв , последното, което щеше да прави е видеота в youtube.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Заради приемането на BTC в Ел Салвадор доста тежки levarage позиции е имало. Това се случва за десети път тази година сигурно.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Топ гън, внимавай с Неделинчо и в никакъв случай не влизай в неговата пирамидка с някакъв влак ли беше, лифт ли.. 
Аз пък си мислех, че и на малко дете му беше ясно, че цената ще падне. Винаги до сега в крипто историята, когато има такова наговаряне "айде всички да купим" в определен ден и час, цената се вдига постепенно предните дни и малко преди или след уречения час се сгромолясва. Ама явно има прекалено много хора от вчера в крипто, които се мислят за по-умни от акулите
ПП не визирам теб, да не се докачиш
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Аз пък си мислех, че и на малко дете му беше ясно, че цената ще падне. Винаги до сега в крипто историята, когато има такова наговаряне "айде всички да купим" в определен ден и час, цената се вдига постепенно предните дни и малко преди или след уречения час се сгромолясва. Ама явно има прекалено много хора от вчера в крипто, които се мислят за по-умни от акулите

ПП не визирам теб, да не се докачиш

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Нищо не съм дал аз с цел финансов съвет, написах, че беше за шоуто, иначе Данчо шорта хората тука го знаят много преди мен. 
Бубо, да ти кажа дори дума не ми е обелил 2-3 часа за това, само за моите неща говорихме вкара ме в две групи в телеграма за купуване и продаване на usdt и т.н. само хубави неща мога да кажа. Иначе да, някакъв проект в Дубай с лифт беше доколкото съм гледал заглавия на видеа, ама аз проявявам интерес към абсолютно никакви проекти по принцип.

Бубо, да ти кажа дори дума не ми е обелил 2-3 часа за това, само за моите неща говорихме вкара ме в две групи в телеграма за купуване и продаване на usdt и т.н. само хубави неща мога да кажа. Иначе да, някакъв проект в Дубай с лифт беше доколкото съм гледал заглавия на видеа, ама аз проявявам интерес към абсолютно никакви проекти по принцип.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Данчо Шорта = Киро Брейка
Не знам защо продължава да се обсъжда.
Я кажете, продължавате ли да купувате ? Аз продължавам да добавям на тези чистения на ливъръджи, ама вече нЕма пАри да се купуват тея дипове
След 50к мисля да не продължавам. А и вече добавките ми се струват като капка в морето.

Не знам защо продължава да се обсъжда.
Я кажете, продължавате ли да купувате ? Аз продължавам да добавям на тези чистения на ливъръджи, ама вече нЕма пАри да се купуват тея дипове

Аз за момента не, 'щото искам да видя на къде ще тръгнат нещата.
Бях приготвил към 15к за крипто играчки, вкарал съм половината. За втората половина се чудя... нищо чудно и тях да набия и да скатаем леджъра под юргана.
Уви, сега ми е интересно, гледам си разни алтове, играя си на хазарт
С ходлването няма да се стърпя дълго.
Я дайте малко друга тема да зачекнем, че ми е малко чужда - пасивен доход.
Къде, как?
Сега четох някакъв коментар за тоя Пламен, че с някакъв бот преливал БТЦ/ЕТХ, лихви някакви в унисуап, ама нещата са ми съвсем чужди.
Някой прави ли ги тия магарии и струва ли разправията въобще? 'щото за Полкадот като четох, да се ънстакнат трябваше близо месец май?
Бях приготвил към 15к за крипто играчки, вкарал съм половината. За втората половина се чудя... нищо чудно и тях да набия и да скатаем леджъра под юргана.
Уви, сега ми е интересно, гледам си разни алтове, играя си на хазарт

Я дайте малко друга тема да зачекнем, че ми е малко чужда - пасивен доход.
Къде, как?
Сега четох някакъв коментар за тоя Пламен, че с някакъв бот преливал БТЦ/ЕТХ, лихви някакви в унисуап, ама нещата са ми съвсем чужди.
Някой прави ли ги тия магарии и струва ли разправията въобще? 'щото за Полкадот като четох, да се ънстакнат трябваше близо месец май?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Това и аз го обмислям с оглед на факта, че следващите месеци ще трябва да се разкешва. Което мисля да е в стейбълкойни. И докато ударим дъното, в което темата ще е тиха, а биткойна ще е "умрял"... не искам тетъра да кротува. Но или ще играя централизирано в някоя от големите борси, или в Uniswap. Според мен ще има КТБ-та с някои борси, но няма да са от коментираните в темата. Но почне ли беър маркет - само стейбъл койни. За кво ти е 20% лихва в крипто, ако някоя криптовалута се срине 73% 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
При тоя дроп напазарих малко полкадоти, ама като гледам, май е трябвало да са повече
Да видим какъв ще е трендът тия дни, ама смятам да разчистя и да оставя малко кинти в Бинанс, да правя по някой лев за кеф при разни движения.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real