Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: Криптовалути

Мнение от boris » 08 Сеп 2021, 18:02

Top Gun Maverick написа:Я направи цък:

https://youtu.be/B8OiVdGIkBM

Направих грешката да пусна клипа,спрях го след 9тата минута, и не мога да не кажа: тоя е БОК човече, хванал е всички трейдове, що ли прай клипове все още :lol: :lol:

Реших да разгледам канала му, и попадам на това видео от 16.07.2021:
https://youtu.be/hwMtWjSdqps?t=358
"Тоя пазар припада, тоя пазар няма какво да го върне...."
Няколко дни след видеото, 10 зелени кендъла до 42к.
Хванал е трейда а :mhihi:

Подбирайте си от де черпите инфо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 08 Сеп 2021, 18:09

И аз това си помислих... пълен филмар. Много ги цели ама няма пари да си изпълни баса :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 08 Сеп 2021, 18:14

b_u_b_o написа:Уоу вярно много са се разглезили хората в крипто щом х5-х10 им се вижда малко.

Това е заради избухвания като Соланата, дето си х5 не за 4 години, ами за месеци.... ама айде някой да каже коя е следващата солана? :lol:
Винаги ще има някоя ''Солана'', въпрос на късмет е да се хване от самото начало читав проект със солиден маркетинг...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 08 Сеп 2021, 18:17

Ето нещо интересно, което се появи на пазара последните дни(все още го няма по големите борси)

https://cirusfoundation.com/

Все още не ми съвсем ясно как ще се случат нещата на практика със собствеността на данните. Но подобни проекти са стъпка в правилната посока.
Ясно е как ще се прави data capture, но това което ми се губи е по какъв начин ще се ограничи безплатното събиране на данни което върви в момента, така че рекламодателите да имат причина да купят от Cirus, а не от Гугъл например. :dunno:
Последна промяна TheDriver на 08 Сеп 2021, 18:22, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Сеп 2021, 18:17

In_memoriam, той нали го...преиначи. Разликата до 20 искаше и Пламен да я направи нагоре от 55, тоест до 90, онзи май вече не реагира и затова спряха нещата. Както и да е, имат познания и двамата, според мен тези циркове в подобни клипове са излишни, когато правят стойностни видеа има какви да се попие. За мен Иван Иванов изглежда най-уравновесен в прогнозите си, но имаме предвид, че краткосрочните прогнози реално са непредвидими.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 08 Сеп 2021, 18:30

Те двамата нямат нищо общо и като цяло въобще не ми е ясно какво има да делят. Единият типичен спекулант, а другият инвеститор. Това което виждам в Пламен за 1 година по 2 часа на ден е, че е истински и казва нещата както са. Данчо е просто въздух под налягане, фукня и не си държи на думата, с две думи женски полов орган.

Иван Иванов също е много адекватен, но по-умерен от Пламен и не толкова булиш.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Сеп 2021, 18:37

Прав си за всичко. Миналият ден на срещата с Неделин Маринов той сподели, че вече почти не им гледа видеата, понеже влияят на преценката му, а шорта го е зачеркнал. :mhihi:
Някой знае ли гледа вчера какво точно са казали, че нещо май няма да отпускат толкова кранчето да раздават на тоя и оня, та може това да е част от причината за тоя дроп.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 08 Сеп 2021, 18:45

Top Gun Maverick написа:о имаме предвид, че краткосрочните прогнози реално са непредвидими.

Точно така, и тоя агент, казва, че е хванал над 10 краткосрочни прогнози.
Пълен абсурд.
Ако има такъв , последното, което щеше да прави е видеота в youtube.
Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 08 Сеп 2021, 19:03

Заради приемането на BTC в Ел Салвадор доста тежки levarage позиции е имало. Това се случва за десети път тази година сигурно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Сеп 2021, 19:21

Топ гън, внимавай с Неделинчо и в никакъв случай не влизай в неговата пирамидка с някакъв влак ли беше, лифт ли.. :mhihi:

Аз пък си мислех, че и на малко дете му беше ясно, че цената ще падне. Винаги до сега в крипто историята, когато има такова наговаряне "айде всички да купим" в определен ден и час, цената се вдига постепенно предните дни и малко преди или след уречения час се сгромолясва. Ама явно има прекалено много хора от вчера в крипто, които се мислят за по-умни от акулите :mhihi:

ПП не визирам теб, да не се докачиш ;)

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Сеп 2021, 19:23

Нищо не съм дал аз с цел финансов съвет, написах, че беше за шоуто, иначе Данчо шорта хората тука го знаят много преди мен. :mhihi:

Бубо, да ти кажа дори дума не ми е обелил 2-3 часа за това, само за моите неща говорихме вкара ме в две групи в телеграма за купуване и продаване на usdt и т.н. само хубави неща мога да кажа. Иначе да, някакъв проект в Дубай с лифт беше доколкото съм гледал заглавия на видеа, ама аз проявявам интерес към абсолютно никакви проекти по принцип.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Сеп 2021, 20:05

Данчо Шорта = Киро Брейка :ok:

Не знам защо продължава да се обсъжда.

Я кажете, продължавате ли да купувате ? Аз продължавам да добавям на тези чистения на ливъръджи, ама вече нЕма пАри да се купуват тея дипове :lol: След 50к мисля да не продължавам. А и вече добавките ми се струват като капка в морето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 08 Сеп 2021, 22:14

Аз за момента не, 'щото искам да видя на къде ще тръгнат нещата.
Бях приготвил към 15к за крипто играчки, вкарал съм половината. За втората половина се чудя... нищо чудно и тях да набия и да скатаем леджъра под юргана.
Уви, сега ми е интересно, гледам си разни алтове, играя си на хазарт :lol: С ходлването няма да се стърпя дълго.

Я дайте малко друга тема да зачекнем, че ми е малко чужда - пасивен доход.
Къде, как?
Сега четох някакъв коментар за тоя Пламен, че с някакъв бот преливал БТЦ/ЕТХ, лихви някакви в унисуап, ама нещата са ми съвсем чужди.
Някой прави ли ги тия магарии и струва ли разправията въобще? 'щото за Полкадот като четох, да се ънстакнат трябваше близо месец май?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Сеп 2021, 9:00

Това и аз го обмислям с оглед на факта, че следващите месеци ще трябва да се разкешва. Което мисля да е в стейбълкойни. И докато ударим дъното, в което темата ще е тиха, а биткойна ще е "умрял"... не искам тетъра да кротува. Но или ще играя централизирано в някоя от големите борси, или в Uniswap. Според мен ще има КТБ-та с някои борси, но няма да са от коментираните в темата. Но почне ли беър маркет - само стейбъл койни. За кво ти е 20% лихва в крипто, ако някоя криптовалута се срине 73% :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Сеп 2021, 20:00

При тоя дроп напазарих малко полкадоти, ама като гледам, май е трябвало да са повече :mhihi: Да видим какъв ще е трендът тия дни, ама смятам да разчистя и да оставя малко кинти в Бинанс, да правя по някой лев за кеф при разни движения. :mhihi: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата