СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: Новогодишна спам тема MY2023
ID A написа:alx написа:Хайде да ви е здрава и спорна новата година![]()
Съдейки по смс-ите които получавам днеска партито у нас е било готино. Аз спомени след около 11пм нямам никакви щото един готин бърбън от които явно глава не боли. Отворих си го и си го изпих сам и явно толкоз ми трябва
Тя нали щеше да имаш 80 гости на новогодишното парти. Кога ти остана време за пиеш сам?
Ми… динамиката на едно по- голямо парти е такава, че домакина след като “мине” през всички гости в началото след това общо взето му е все едно какво ще прави

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Я дай координати, че тук на едно Х5 2014 тръгва и спира постоянно радиото и дисплея.ivanski_2 написа:MrManson написа:MrManson написа:streetz написа:Домашно, че сме болни всички и не върви да се събираме с други хора. Заведенията отдавна съм ги отписал, 200 лв за увяхнала салата, претоплена пържола с брашнян сос и пастичка, чалгия и цигарен дим за разкош - мерси, не. Тъкмо забърках руската салата, жената прави баницата, после едни пилешки ролца съм подготвил и толкоз. Ако БМВ-то не беше отново счупено можеше да се паркираме при тъщата наготово, но всяко зло за добро
При тъщата сме, но поне БМВ-то е здраво. Всяко зло за добро
За много години на всички, бъдете здрави и карайте здрави коли!
По темата - да си бях мълчал, да се ева. Навигацията спря да работи, включва се 1 от 10 пъти. Казвате Oci е точният човек за София?
Дам, карал съм му сигурно 10 ccc-та за ремонт и нито едно е нямало проблеми след това.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:steeN написа:За пластмасови прибори да си чувалDon_Diego написа:Мен ми е интересно дали още пуска миялни с чинии и чаши
Тежка гъзария е било значи...
Аз след няколко дневни мъки и счупен мозък си наредих пъзела
Дайте идея как да го пъхна в рамка
Обръщаш го с картинката надолу и облепяш с хубаво тиксо така,че да не се разглабя, изрязваш излишното да не се вижда т.е. изрязваш по самата фигура на пъзела след това пъхаш в рамка със стъкло и би трябвало да стане. Това при положение,че този пъзел искаш да остане в рамката завинаги тъй,като веднъж залепен с тиксо после трудна работа да го отлепиш.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
ivanski_2 написа:MrManson написа:MrManson написа:streetz написа:Домашно, че сме болни всички и не върви да се събираме с други хора. Заведенията отдавна съм ги отписал, 200 лв за увяхнала салата, претоплена пържола с брашнян сос и пастичка, чалгия и цигарен дим за разкош - мерси, не. Тъкмо забърках руската салата, жената прави баницата, после едни пилешки ролца съм подготвил и толкоз. Ако БМВ-то не беше отново счупено можеше да се паркираме при тъщата наготово, но всяко зло за добро
При тъщата сме, но поне БМВ-то е здраво. Всяко зло за добро
За много години на всички, бъдете здрави и карайте здрави коли!
По темата - да си бях мълчал, да се ева. Навигацията спря да работи, включва се 1 от 10 пъти. Казвате Oci е точният човек за София?
Дам, карал съм му сигурно 10 ccc-та за ремонт и нито едно е нямало проблеми след това.
Благодаря

Иначе ако случайно тръгне виждам тази красота:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
BorislavB написа:Don_Diego написа:steeN написа:За пластмасови прибори да си чувалDon_Diego написа:Мен ми е интересно дали още пуска миялни с чинии и чаши
Обръщаш го с картинката надолу и облепяш с хубаво тиксо така,че да не се разглабя, изрязваш излишното да не се вижда т.е. изрязваш по самата фигура на пъзела след това пъхаш в рамка със стъкло и би трябвало да стане. Това при положение,че този пъзел искаш да остане в рамката завинаги тъй,като веднъж залепен с тиксо после трудна работа да го отлепиш.
Облепянето ясно как да стане ама в рамката как ще го застопорят да не се килне на една страна и се чудя какъв цвят да използвам за фон

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Имате лични съобщения и двамата, да не кажат че правя реклама, просто през годините съм го търсил и пращал много хора за много неща и единственият който ако нещо не стане си казва "Моя е вината сигурно ела, ще ти върна парите или ще пробваме пак или друго " , а на повечето места "Е стара кола е другаде е проблема оправяй се, аз вина нямам " 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:BorislavB написа:Don_Diego написа:steeN написа:За пластмасови прибори да си чувалDon_Diego написа:Мен ми е интересно дали още пуска миялни с чинии и чаши
Облепянето ясно как да стане ама в рамката как ще го застопорят да не се килне на една страна и се чудя какъв цвят да използвам за фон
След като избереш фона с двойно лепящо пъзела към фона на две-три места да не шава и си готов предполагам,че трябва да стане.
ЕДИТ: Така като гледам е доста шарен ама пък това черното на което си го поставил г/д му ходи. Може би ако използваш някаква комбинация черно/жълто в стила на пъзела

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Може би трябва да се разбъркаш и да го наредиш с картинката надолу за да остане гърба свободен за залепяне в рамката ???!!

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Има лепило за пУзли. Ама и основа трябва някаква според мен.
https://www.google.com/search?client=fi ... 0%B5%D0%BB
https://www.google.com/search?client=fi ... 0%B5%D0%BB
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Top Gun Maverick написа:barty написа:Върти ми се в главата покупка на Е92 325i на задно, ръчни скорости и газ
Газ като пропан-бутан или да и даваш газ яко или и двете?Няма майтап, това е супер да си го пързаляш по кръстовищата.
Точно газ пропан бутан

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
28-ците всичките ли не стават на газ при Е92? Понеже при Е60 там от един момент нагоре в годините не ставаха, ама при Е92 май всичките бяха така.
Иначе за евърдей кола това е супер вариант, караш си буквално без пари с тая газ при цените на всичко останало.
Иначе за евърдей кола това е супер вариант, караш си буквално без пари с тая газ при цените на всичко останало.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Сега гледам нови скечове на Тутурутка, но едно време им бяха по-смешни.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:28-ците всичките ли не стават на газ при Е92? Понеже при Е60 там от един момент нагоре в годините не ставаха, ама при Е92 май всичките бяха така.
Мен ако питаш никоя кола не става на газ.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Зависи от колата. И от майстора на газта. Абе от много неща зависи. 

In God we trust, all others we track.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-