СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Новогодишна спам тема MY2023

Мнение от alx » 02 Яну 2023, 16:58

ID A написа:
alx написа:Хайде да ви е здрава и спорна новата година :bchug:

Съдейки по смс-ите които получавам днеска партито у нас е било готино. Аз спомени след около 11пм нямам никакви щото един готин бърбън от които явно глава не боли. Отворих си го и си го изпих сам и явно толкоз ми трябва :ok:

Тя нали щеше да имаш 80 гости на новогодишното парти. Кога ти остана време за пиеш сам?

Ми… динамиката на едно по- голямо парти е такава, че домакина след като “мине” през всички гости в началото след това общо взето му е все едно какво ще прави :) нали затова има кейтъринг и след това на другия ден идват чистачките да изчистят… аз кво… :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 02 Яну 2023, 16:59

ivanski_2 написа:
MrManson написа:
MrManson написа:
streetz написа:Домашно, че сме болни всички и не върви да се събираме с други хора. Заведенията отдавна съм ги отписал, 200 лв за увяхнала салата, претоплена пържола с брашнян сос и пастичка, чалгия и цигарен дим за разкош - мерси, не. Тъкмо забърках руската салата, жената прави баницата, после едни пилешки ролца съм подготвил и толкоз. Ако БМВ-то не беше отново счупено можеше да се паркираме при тъщата наготово, но всяко зло за добро :mhihi:
IMG_20221231_173416.jpg

При тъщата сме, но поне БМВ-то е здраво. Всяко зло за добро :bchug:

За много години на всички, бъдете здрави и карайте здрави коли!

По темата - да си бях мълчал, да се ева. Навигацията спря да работи, включва се 1 от 10 пъти. Казвате Oci е точният човек за София?

Дам, карал съм му сигурно 10 ccc-та за ремонт и нито едно е нямало проблеми след това.
Я дай координати, че тук на едно Х5 2014 тръгва и спира постоянно радиото и дисплея.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 02 Яну 2023, 17:00

Don_Diego написа:
steeN написа:
Don_Diego написа:Мен ми е интересно дали още пуска миялни с чинии и чаши :mhihi:
За пластмасови прибори да си чувал :mhihi:

Тежка гъзария е било значи... :help:

Аз след няколко дневни мъки и счупен мозък си наредих пъзела :lalala:
Дайте идея как да го пъхна в рамка :dunno:

Обръщаш го с картинката надолу и облепяш с хубаво тиксо така,че да не се разглабя, изрязваш излишното да не се вижда т.е. изрязваш по самата фигура на пъзела след това пъхаш в рамка със стъкло и би трябвало да стане. Това при положение,че този пъзел искаш да остане в рамката завинаги тъй,като веднъж залепен с тиксо после трудна работа да го отлепиш.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 02 Яну 2023, 17:04

ivanski_2 написа:
MrManson написа:
MrManson написа:
streetz написа:Домашно, че сме болни всички и не върви да се събираме с други хора. Заведенията отдавна съм ги отписал, 200 лв за увяхнала салата, претоплена пържола с брашнян сос и пастичка, чалгия и цигарен дим за разкош - мерси, не. Тъкмо забърках руската салата, жената прави баницата, после едни пилешки ролца съм подготвил и толкоз. Ако БМВ-то не беше отново счупено можеше да се паркираме при тъщата наготово, но всяко зло за добро :mhihi:
IMG_20221231_173416.jpg

При тъщата сме, но поне БМВ-то е здраво. Всяко зло за добро :bchug:

За много години на всички, бъдете здрави и карайте здрави коли!

По темата - да си бях мълчал, да се ева. Навигацията спря да работи, включва се 1 от 10 пъти. Казвате Oci е точният човек за София?

Дам, карал съм му сигурно 10 ccc-та за ремонт и нито едно е нямало проблеми след това.

Благодаря :bchug: Пратих му ЛС. Дали следи форума или необходим друг канал на комуникация?

Иначе ако случайно тръгне виждам тази красота:
viber_image_2023-01-02_14-44-52-361.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Яну 2023, 17:07

BorislavB написа:
Don_Diego написа:
steeN написа:
Don_Diego написа:Мен ми е интересно дали още пуска миялни с чинии и чаши :mhihi:

Обръщаш го с картинката надолу и облепяш с хубаво тиксо така,че да не се разглабя, изрязваш излишното да не се вижда т.е. изрязваш по самата фигура на пъзела след това пъхаш в рамка със стъкло и би трябвало да стане. Това при положение,че този пъзел искаш да остане в рамката завинаги тъй,като веднъж залепен с тиксо после трудна работа да го отлепиш.

Облепянето ясно как да стане ама в рамката как ще го застопорят да не се килне на една страна и се чудя какъв цвят да използвам за фон :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 02 Яну 2023, 17:08

Имате лични съобщения и двамата, да не кажат че правя реклама, просто през годините съм го търсил и пращал много хора за много неща и единственият който ако нещо не стане си казва "Моя е вината сигурно ела, ще ти върна парите или ще пробваме пак или друго " , а на повечето места "Е стара кола е другаде е проблема оправяй се, аз вина нямам " :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 02 Яну 2023, 17:21

Don_Diego написа:
BorislavB написа:
Don_Diego написа:
steeN написа:

Облепянето ясно как да стане ама в рамката как ще го застопорят да не се килне на една страна и се чудя какъв цвят да използвам за фон :dunno:

След като избереш фона с двойно лепящо пъзела към фона на две-три места да не шава и си готов предполагам,че трябва да стане.

ЕДИТ: Така като гледам е доста шарен ама пък това черното на което си го поставил г/д му ходи. Може би ако използваш някаква комбинация черно/жълто в стила на пъзела :dunno:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Яну 2023, 17:28

Може би трябва да се разбъркаш и да го наредиш с картинката надолу за да остане гърба свободен за залепяне в рамката ???!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 02 Яну 2023, 17:32

Има лепило за пУзли. Ама и основа трябва някаква според мен.
https://www.google.com/search?client=fi ... 0%B5%D0%BB
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 02 Яну 2023, 17:34

Top Gun Maverick написа:
barty написа:Върти ми се в главата покупка на Е92 325i на задно, ръчни скорости и газ :mhihi:

Газ като пропан-бутан или да и даваш газ яко или и двете? :mhihi: Няма майтап, това е супер да си го пързаляш по кръстовищата. :mhihi:

Точно газ пропан бутан :mhihi:
:yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2023, 17:52

28-ците всичките ли не стават на газ при Е92? Понеже при Е60 там от един момент нагоре в годините не ставаха, ама при Е92 май всичките бяха така.
Иначе за евърдей кола това е супер вариант, караш си буквално без пари с тая газ при цените на всичко останало.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Яну 2023, 18:20

Сега гледам нови скечове на Тутурутка, но едно време им бяха по-смешни. :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Яну 2023, 18:24

Top Gun Maverick написа:28-ците всичките ли не стават на газ при Е92? Понеже при Е60 там от един момент нагоре в годините не ставаха, ама при Е92 май всичките бяха така.
Иначе за евърдей кола това е супер вариант, караш си буквално без пари с тая газ при цените на всичко останало.

Мен ако питаш никоя кола не става на газ. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тия разходи дето ще спестиш от бензин после ще ги вкараш за ремонти на мотора..
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Яну 2023, 18:33

Зависи от колата. И от майстора на газта. Абе от много неща зависи. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 02 Яну 2023, 18:48

:lol: :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата