Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: Море 2023г.?!...
Има много работи да се правят ма много зависи и къде ще отседнете. Съветвам ви да си вземете хотел на South beach някъде около Ocean drive. В хотелите има гишета на фирми които организират атракции та те ще ви обяснят всичко. Освен това ако сте с кола има много места, лично аз ви съветвам да отскочите до Key West. Иначе водата става дори и Януари е ок за плаж стига да не вали.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Май не ми се наема кола в щатите, особено пък в южните да я мисля за паркинг и т.н
Това за Кей Уест е интересно, сега разгледах някакви еднодневни турове. Проблема ми е, че не мога да преценя дали е дестинация за плаж, или за обикаляне на града, от типа на NYC, например.
Това за Кей Уест е интересно, сега разгледах някакви еднодневни турове. Проблема ми е, че не мога да преценя дали е дестинация за плаж, или за обикаляне на града, от типа на NYC, например.
Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...
Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост
Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Някой в Малта ходил ли е , че гледам една оферта 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Хубаво е в Малта. Според мен си заслужава. Сега зимата духа доста, но не е студено. И са с десен волан 

I love the sound of V8 in the morning...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Понеже не ми се чакаше до Март когато ще ходим по осезаемо на море пък и жената утре има РД та решихме на бързо да мръднем за уикенда + 2 допълнителни дни до Ривиера Мая че ни е по наблизо. Та тя отдавна си е харесала хотела дето отседнахме та викам да и направя подарък понеже с купуването на подаръци ми е много тегаво когато трябва да се избира. Та вчера се изсипахме като полета беше фрашкан с ам. туристи пътуващи за уикенда. Щеше ми се поне още един ден да имаме ма хотела е буукнат от няколко месеца всичко предварително. Можеше да тръгнем един ден по рано ма до четвъртък бяхме на работа к нямаше много време за подготовка на багажа не ще носим кой знае колко, но пък и от друга страна в петък не ми се тръгваше понеже се пада 13-ти. Иначе времето е супер, сутрин малко хладничко но след 10 часа се затопля и до към 4 часа или трябва да стоите на сянка или да се накажете с кремове против изгаряне иначе колкото и да не ви се вярва рискувате да из горите на слънцето и да не може да спите нормално. До към 5 след обяд става за плаж към 6 леко захлажда ма ако ударите някоя и друга Маргарита е ок. Водата също е супер за къпане а най хубавото е че на плажа няма никаква паплач, всички са около басейните на хотела което пък мен ми е ок аз лично не си падам да кисна около басейните.
P.S. Колегата по горе дето питаше за Маями дали става за плаж или екскурзии и забележителности - става и за двете.

P.S. Колегата по горе дето питаше за Маями дали става за плаж или екскурзии и забележителности - става и за двете.

Последна промяна peshehodetz на 25 Яну 2023, 20:36, променена общо 1 път
keep walking
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Егати и мизерията
Няма сергии, няма чалга, няма манго....
Браво колега! Приятно изкарване!

Браво колега! Приятно изкарване!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Пешеходец, това на Юкатан ли е, където е паднало онова убило динозаврите?
Браво, изглежда супер, благородно ти завиждам.

Браво, изглежда супер, благородно ти завиждам.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На някое cenote ще ходите ли?
Има десетки, евтини, скъпи, известни и скрити та се чудя на кое да ида точно след 10 дни и аз.
Има десетки, евтини, скъпи, известни и скрити та се чудя на кое да ида точно след 10 дни и аз.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Не, ние този път сме само за три пълни дни + деня в който пристигнахме целия след обяд и ще се излежаваме на плажа. Няма време за разходки, може би следващия път.
keep walking
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост
Тениска, шапка или нещо такова, че аз съм скромно момче - не пия, не пуша, по жени не ходя

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
alekangg написа:BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.
Сега погледнах цените в момента. Малко са свалили цените мексиканците, но разликата с платената ми вече почивка идва около $3.5К
Не са малко пари.